Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk üç ay alman gereken bebeğin beyin gelişimi için çok önemli bir vitamin.. lütfen bu kadar cahil olmayın ya elinizde internet var, açıp okuyun bari. Kendi işimiz var diyorsunuz ama neden hicbirsey yapmıyorsunuz, bebek oldu bitti tamamla bitmiyor.

Araştırıyorum ztn ama doktora gitmeden bi ilaç içmek istemiyorum

Abla hamilelikte ilaç kulanılıo mu bilgin var mı hastayım aşırı

Abla hamilelikte ilaç kulanılıo mu bilgin var mı hastayım aşırı
Sen bu halinle cocuk mu dogurcaksın folik asitin ne oldugunu bile bilmiyorsun belki bebeginde bir sorun oluştu ya da ileride oluşacak hastaneye gitmeden nasıl bileceksin, tarama testleri yapılıyor bebeklere belki bir sorun var ya da olacak o vicdan azabyla nasıl yasayacaksın hangi devirdeyiz? Ne kadar bilincsizsin cocuk olaylarına giriyorsun. Sana değil karnındakine üzüldüm. Bir an önce herşeyi göze alarak hastaneye git, sonrasında bebegin senin yüzünden bir hastalıgı, vs olursa napıcaksın?
Doğumu da evde mi yapacaksın?

Abla bu bebeği Allah veriyor canı Allah veriyor demi önceden doktor mu varmış suan da onu koruyacak olan Allah

Ne kadar şeysiniz ya burda hiçbir bilgim yok yardım bilgi almak için yazdım siz ne diyorsunuz

İlk üç ay kullanılması gereken bir takviye için gidince soracağım demeniz enteresan. Gittinizde muhtemelen bebek 3 aylık olur. Olanda olmuş olur zaten.

Evet doğuracağım

Yok daha 1 ay 6 günlük benim durumumda olmadan hiç bisey anlayamazsınız
1 Ay 6 günlük değil canım. Sen eylülde regl bitince iliskiye girmişsin. Ekimde adet görmemişsin onun yerine yerleşme kanaması yaşamışsın. Ve şu an Kasım ayının sonundayiz. Bebeğin kac aylık olduğu hesaplanırken iliskiye girilen tarihlerden itibaren hesaplanıyor. O bebek şu an en az 2 buçuk aylık.

Hala kafa tutuyorsun? Daha kac haftalık hamile oldugunu bilmiyorsun? Son adet tarihi baz alınır hamilelik hesabında. Eylülde son adet olduysan o cocuk zaten 2.5-3 aylık. Tüm organları olusmustur nerdeyse. Folik asit gebelik planlamasından önce ve gebeligin ilk 3 ayında kullanılır çocugun organlarında ve sinir sisteminde bir sorun olmasın diye sonra kullandırmazlar zaten. Paldır küldür korunmadan ilişkiye giriyorsun folik asitin yumurtlamanın gebelik hesaplamasının, 18 yaşından önce hamile kalmanın sonuclarını vs ne oldugunu bilmeden hamile kalıyorsun küçücük yaşında. Hangi devirdeyiz? Eskiden var mıydı diyorsun. Aynen yoktu doktor hastane olmadıgından benim anneannemin 8 cocugu oldu, 3 ü ya karnında ya dogumda öldü. Anneminde öyle 2 tane karnında öldü annem ölümden döndü köyde dogurdugu icin. Eskiden çocuk ölüm oranları neymiş hiç araştırdın mı? Sen konuş cevrenle, doktora gitmedikleri için kaç kayıpları olmuş büyüklerimizin.
He bunun ortaya cıkmayacagını sanıyorsan yanılıyorsun doktorlar direkt ihbar ediyor er geç hastaneye gideceksin. Bari geciktirme. Benim akrabamın da basına geldi ordan biliyorum. Romanlara bişey oluyor mu diyorsun cok komiksik ya istersen bir gün çocuk mahkemelerine git bakalım bişey oluyormuymuş. Madem boyundan büyük bir işe kalkıştın çocugundan çıkartma git doktora birazcık da kişisel gelişimine önem ver. Cevrende bir avukatda mı yok nişanlın gitsin danısma ücreti versin bir avukata danışsın. Ya da sen ver işin gücün varmış ya. Bak yine uyarıyorum derhal hastaneye git geç olmadan sonra daha fazla üzülme. Ablaların olarak herkes gerekeni yazdı zaten

Mol gebeligi, dış gebeligi duydun mu hiç sana uzun uzun anlatamıcam herşeyi biliyorsan aç googlea da bak. Belki iç kanama geçireceksin niye herkes hamile kalır kalmaz doktora gidiyor, kese var mı diye baktırıyor? Bu forumda yazılanları da mı hiç okumuyorsun? Bir garantisi var mı şuan dış gebelik geçirmediğinin? Seni korkutmak için yazmıyorum aksine uyan uykundan diye yazıyorum

Çocuk karnında vefat etti ya da kalbi durduysa da enfeksiyon riskin var sonrasında rahmine de bişey olmasın o zaman bir daha hamile de kalamazsın. Bak ben de 1 düşük yaptım hemen kürtaj oldum enfeksiyon riskim var diye

Tamam

Abla nie o zaman 17 yaşında aile izni ile evlenme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…