Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yumurtlama gününde döllenme olduysa 2 gün sonra ella kullandım gebeliği engeller mi ? Aynı zamanda tarlusal kullanıyordum ertesi günü hapını kullanmak zorunda kaldım
Ella 3 güne kadar etkili diye biliyorum fakat günler ilerledikçe etkisi azalıyor. Gebelik ihtimali var yani. Tarlusal hiç kullanmadım o yüzden tarlusal hakkinda bir şey diyemeyecegim

Abla inanmazsın ama 20 tane test yaptım emin olmak için ilki pozitif çıktı sonrakiler defalarca silik regl den iki gün önce de pozitif çıktı her ili çizgi de çok beliydi

Abla inanmazsın ama 20 tane test yaptım emin olmak için ilki pozitif çıktı sonrakiler defalarca silik regl den iki gün önce de pozitif çıktı her ili çizgi de çok beliydi
Ben de yaptım. Benimkiler negatif mesela. Silik çizgi bile yok. Silik çizgi zaten gebelik olduğunu gösteriyor. Şimdi sen tam anlatsana. Ne zaman iliski yaşadınız? Regl oldun mu ? Tüm süreçleri özet gecer misin ?

Canım bilmiyorum ki. Benim de çok bilgim yok. Gebelik şüphesiyle ilgili ben de bir konu açmıştım hatta.
Abla bende bel ağrısı ilk mide bulantı baş dönme vardı sonra iştahım aşırı açıldı sevdiğim yemeklerden tiksindim canım farklı bisey görünce onu istiyor aşırı hasaslasmıstım kendim her şeye ağlıyordum sık idrara çıkıyorum aşırı 15 dk ya bi

Bu belirtiler erkenden çıkmaz ama ya. Bence psikolojik de olabilir. Tam olayı anlatırsan sana daha çok yardımcı olabilirim. Belli ki zor durumdasın sen

Ben de yaptım. Benimkiler negatif mesela. Silik çizgi bile yok. Silik çizgi zaten gebelik olduğunu gösteriyor. Şimdi sen tam anlatsana. Ne zaman iliski yaşadınız? Regl oldun mu ? Tüm süreçleri özet gecer misin ?
Abla biz hemen hemen her gün ilişki yaşıyorduk benim büyük ihtimalle Eylül ayında regl oldum geçtiği gün direk ilişkiye girdik gün gün yani bi 15 gün sonra baş dönmem oldu mide bulantım başım dönüyordu ama midem bulanmıyprsu Ekim ayının 17 sinde göğüs hassasiyetim başlatı test yaptım o gün erken gebelik pozitif çıktı sonrasında emin olamayıp her gün yaptım silik çıktı en son regl e 2 gün kala yaptım 10 dk da çizgi hemen çıktı pozitif oldu sonrasında adet günümden bi gün önce pembe kanama geldi gün gün çok azdı ama regl gibi aşırı yoğun değildi 5 gün sürdü simde geçen yaptım pazartesi günü yine çıktı pozitif suan gögüsüm aşırı hassas dokanamıyorum ve göğüs ucumda beyaz süt kabarcıkları var

Yani sen şimdi en son ekimde olman gereken adetini olmadın ve yerleşme kanaması yaşadın. Şu an Kasım ayındayız. Kasım ayı regl günün ne zaman ? Onun da vakti gecti mi?

Ama bu olay olalı 1 buçuk ay . Siz eylülde iliskiye girmişsiniz. O bebek büyümüş bile. İstesen de aldırmazsin zaten artık

Ama bu olay olalı 1 buçuk ay oluyor
Eylül de iliskiye girmişsiniz. Ve bebegin kac aylık olduğunu öğrenmek için iliskiye girilen ay da sayılıyor. Bebek 2 aylıktan bile fazla şu an. Ultrasonda bile görünür o

Yani sen şimdi en son ekimde olman gereken adetini olmadın ve yerleşme kanaması yaşadın. Şu an Kasım ayındayız. Kasım ayı regl günün ne zaman ? Onun da vakti gecti mi?
Ama abla benim gögüsüm değişti göğüs ücü etrafı varta orda Hiç bisey yoktu ama suan pütürtülü ve göğüs ucumda beyaz benekler var araştırdım süt kabarcığı diyorlar
Eylül de iliskiye girmişsiniz. Ve bebegin kac aylık olduğunu öğrenmek için iliskiye girilen ay da sayılıyor. Bebek 2 aylıktan bile fazla şu an. Ultrasonda bile görünür o
gercekten

Ben hiç gebelik yaşamadığım icin o kadarini bilmiyorum. Hakkında hayırlısı artik. İçindeki bebek 2 aylık ve büyümeye devam ediyor eğer harekete geçmezsen şişkinlik falan olacak. Çevrendekiler zaten anlayacak. Bir an önce ailene soyle ve hastaneye git.

Tamam öyle yapacağım en kısa sürede doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…