- 7 Temmuz 2021
- 187
- 84
- 48
- 32
- Konu Sahibi bilgipaylasma
Kızlar öncelikle özür dilerim
bu dün ve bugün bu şekilde lekelenmem oldu son adet tarihi 11 Eylül sizce yerleşme kanaması mı? Hafiften kasık ve bel ağrım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamı gelmediyse yerleşme olabilirKimse yok mu
İki gün oldu ara ara böyle geliyordevamı gelmediyse yerleşme olabilir
gebelik testi yaptınız mı ? devam ederse doktora gidinİki gün oldu ara ara böyle geliyor
siz ne zaman test yapacaksınızOlabilir emin değilim benimde adete 5 gün kala böyle bir akıntım oldu sonra kesildi adetim de geçti beklemedeyim
hayır yapmadım çünkü daha adetime var günüm gelmedigebelik testi yaptınız mı ? devam ederse doktora gidin
bugün 21. günüm daha normal döngüde 7 gün var ama pcos olduğu için daha da uzun süre olabiliyorYerleşmeyle uyumlu adete kaç gün var?
Yapmicam yarında olmazsam perşembe günü kan vercemsiz ne zaman test yapacaksınız
inşallah pozitif haberini alırsınız bize de haber verin lütfenYapmicam yarında olmazsam perşembe günü kan vercem
Tamamdır inşallah şuana kadar bi gelen giden yok sürekli gelmiş gibi hissediyorum ama yokinşallah pozitif haberini alırsınız bize de haber verin lütfen
KaldırdımFotoları kaldırın bence banlanacaksınız
Bende de öyle her defasında gidiyorum ama yok üstelik daha adetime de varTamamdır inşallah şuana kadar bi gelen giden yok sürekli gelmiş gibi hissediyorum ama yok
maalesef ki pcosum varHadi beklemede kalalım eğer ki enfeksiyonun yada kistin yoksa gebelik ihtimalin yüksek
Merhaba. Benimde adet tarihim 9 eylül geçen pazartesi yumurtam çatladı bugün çatlamadan sonraki 10. Günümdü akşam kahverengi lekelenmem oldu bende de pcos var daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım duphaston kullanıyorum adetime tahmini bir hafta falan var benimdeKızlar öncelikle özür dilerimbu dün ve bugün bu şekilde lekelenmem oldu son adet tarihi 11 Eylül sizce yerleşme kanaması mı? Hafiften kasık ve bel ağrım var
Bende de aynı durum var adet olacaktım üstünden 2 gun geçti bugün kahverengi leke oldu ve aşırı ağrım olması gerekirken hiç ağrım yok hafif sizi var sadece ve minik bir pıhtılaşma oldu dahada gelmedi merak ediyorum hastamiyim gebemiyimKızlar öncelikle özür dilerimbu dün ve bugün bu şekilde lekelenmem oldu son adet tarihi 11 Eylül sizce yerleşme kanaması mı? Hafiften kasık ve bel ağrım var