• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Görsel için özür dilerim 😞

bilgipaylasma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
187
84
48
32
Kızlar öncelikle özür dilerim 😞 bu dün ve bugün bu şekilde lekelenmem oldu son adet tarihi 11 Eylül sizce yerleşme kanaması mı? Hafiften kasık ve bel ağrım var

Olabilir emin değilim benimde adete 5 gün kala böyle bir akıntım oldu sonra kesildi adetim de geçti beklemedeyim

Kızlar öncelikle özür dilerim 😞 bu dün ve bugün bu şekilde lekelenmem oldu son adet tarihi 11 Eylül sizce yerleşme kanaması mı? Hafiften kasık ve bel ağrım var
Merhaba. Benimde adet tarihim 9 eylül geçen pazartesi yumurtam çatladı bugün çatlamadan sonraki 10. Günümdü akşam kahverengi lekelenmem oldu bende de pcos var daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım duphaston kullanıyorum adetime tahmini bir hafta falan var benimde

Bende de aynı durum var adet olacaktım üstünden 2 gun geçti bugün kahverengi leke oldu ve aşırı ağrım olması gerekirken hiç ağrım yok hafif sizi var sadece ve minik bir pıhtılaşma oldu dahada gelmedi merak ediyorum hastamiyim gebemiyim

Back
X