Yerleşme kanaması mı

Benim dün lekelenme tarzında oldu kahverengi gece de bir miktar gelmiş sabah farkettim sonuçlardan bizi de haberdar edersin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bende aynı durumdayım ama hiç ağrı sızı yok pembe lekenmem oldu adetime 5 gün var çok merak ediyorum

merhaba benim en son 23 temmuzda ilişkim oldu içe boşalma olmadı ilişkiden 1-2 gün sonra normal adetimi oldum kırmızı ve yoğundu .ancak dün gece birkaç damla kan gelmiş(akıntı gibi değil kan gibi ama kurumuş sanırım ve kahverengiye dönmüş) adetime daha 7 gün var.adet olmama rağmen bu yerleşme kanaması olabilir mi,hamile olabilir miyim?

Adet sırasında döllenme gerçekleşmiş olabilir canım .aslında bu kadar erken yerleşme gelmez benimki adetmiş yine de yerleşme olabilir birkaç damla diyorsun üç dört gün sonra erken gebelik testi al derim ne olur ne olmaz

arkadaslar benımde adetime 2 gün varken ilk pembe sonra kahverengi lekenemem geldı ve bugunde adetım 1 gün gecikti sizce hamile olbilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…