- 7 Şubat 2022
- 3.685
- 2.578
- 83
- 28
Anca pazartesi alabilrm hiç adet belirtim yoktu aslındaOlabilir canım hayırlısı yine de pek belli olmaz erken gebelik testi al derim
Bende aynı durumdayım ama hiç ağrı sızı yok pembe lekenmem oldu adetime 5 gün var çok merak ediyorumBenim dün lekelenme tarzında oldu kahverengi gece de bir miktar gelmiş sabah farkettim sonuçlardan bizi de haberdar edersin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bende aynı şekildeym önce pembe sonra kahverengi geldiBende aynı durumdayım ama hiç ağrı sızı yok pembe lekenmem oldu adetime 5 gün var çok merak ediyorum
Benimde ama çok az pembe olarak 5 6 damla bi okadar da kahve gelip bitti yarım gün içindeBende aynı şekildeym önce pembe sonra kahverengi geldi
Regl günün ne zamanBenimde ama çok az pembe olarak 5 6 damla bi okadar da kahve gelip bitti yarım gün içinde
18 ağustosta olmam gerekiyoRegl günün ne zaman
İnşallah olmazsın canm18 ağustosta olmam gerekiyo
İnşallahİnşallah olmazsın canm
merhaba benim en son 23 temmuzda ilişkim oldu içe boşalma olmadı ilişkiden 1-2 gün sonra normal adetimi oldum kırmızı ve yoğundu .ancak dün gece birkaç damla kan gelmiş(akıntı gibi değil kan gibi ama kurumuş sanırım ve kahverengiye dönmüş) adetime daha 7 gün var.adet olmama rağmen bu yerleşme kanaması olabilir mi,hamile olabilir miyim?Benim de şu an dokuz günüm var reglime ve seninki gibi bir kanamam oldu tıpkı adet oluyormusum gibi de karın ve bel ağrım var yerleşme de olabilir adet de diye ikilemdeyim şu anadet olsa bu kadar erken gelmesi normal mi ki
Adet sırasında döllenme gerçekleşmiş olabilir canım .aslında bu kadar erken yerleşme gelmez benimki adetmiş yine de yerleşme olabilir birkaç damla diyorsun üç dört gün sonra erken gebelik testi al derim ne olur ne olmazmerhaba benim en son 23 temmuzda ilişkim oldu içe boşalma olmadı ilişkiden 1-2 gün sonra normal adetimi oldum kırmızı ve yoğundu .ancak dün gece birkaç damla kan gelmiş(akıntı gibi değil kan gibi ama kurumuş sanırım ve kahverengiye dönmüş) adetime daha 7 gün var.adet olmama rağmen bu yerleşme kanaması olabilir mi,hamile olabilir miyim?
1 gün kaldı adetime 2 haftadır adet olucam gibi sancı kasıkta ağrı belimde ağrı var bekliyorum bakalım her şeyin hayırlı olanı olsun inşallahSonuç ? Gebemisin adet mi oldun
Sonucunuz ne oldu18 ağustosta olmam gerekiyo
Adet oldumSonucunuz ne oldu
Olabilirsin canım yerleşme kanaması olabilir test yapmanı öneririmarkadaslar benımde adetime 2 gün varken ilk pembe sonra kahverengi lekenemem geldı ve bugunde adetım 1 gün gecikti sizce hamile olbilir miyim
valla korkuyorum ama canım negatıf cıkar dıyeOlabilirsin canım yerleşme kanaması olabilir test yapmanı öneririm
Da hamile miyim değil miyim diye için içini yiyecekvalla korkuyorum ama canım negatıf cıkar dıye
aslında meraktan catlıyorum bıde bende rahim bozuklugu vardır t seklındeydı yanı rahımım histereskop olmustum oda benı umtlandırıyoValla canım yapacak bir şey yok eğer yapmazsan
Da hamile miyim değil miyim diye için içini yiyecek
İnşallah hamilesindir canım test yaparsan eğer bizleri de bilgilendiraslında meraktan catlıyorum bıde bende rahim bozuklugu vardır t seklındeydı yanı rahımım histereskop olmustum oda benı umtlandırıyo Eki Görüntüle 3120642
demin yaptım ama maglesef negatıf belkıde bıraz daha beklemem gerekİnşallah hamilesindir canım test yaparsan eğer bizleri de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?