- 6 Nisan 2022
- 224
- 35
- 28
- 27
bende adet oldum canım kahverengı renkte ama kırmızı degıl artık bıdakı ayı beklıcez :)
Hayırlısı kuzum canını sıkma sonraki ay çalışmalara son sürat devammmbende adet oldum canım kahverengı renkte ama kırmızı degıl artık bıdakı ayı beklıcez:)
Hayırlısı kuzum canını sıkma sonraki ay çalışmalara son sürat dsende
inşallah bekleyen herkeze pozitif sonuc gorürHayırlısı kuzum canını sıkma sonraki ay çalışmalara son sürat devammm
İnşallah canım cumartesi haberdar ederim erken test yapacağıminşallah bekleyen herkeze pozitif sonuc gorür
mutlaka et canım merak ettım :)İnşallah canım cumartesi haberdar ederim erken test yapacağım
canım yaptın mı testİnşallah canım cumartesi haberdar ederim erken test yapacağım
Eşim erken gebelik getirmemiş çıkmaz korkusuyla yapmadım kaset test var elimde sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum canımcanım yaptın mı test
Sonuç negatif canım ama daha 3 gün var adete bekliyorumcanım yaptın mı test
Sonuç negatif canım ama daha 3 gün var adete bekliyorumbıd,00,bi
Evet canım bekliyorum daha vardır inşallah göğüsler hala aynı hatta siddetlendiSonuç negatif canım ama daha 3 gün var adete bekliyorum
bide adetten sonra dene canım daha varmıs adetıne
Ay amin inşallah kuzu sağolhadi inşallah vardır canım
canım durumun ne merak ettımEvet canım bekliyorum daha vardır inşallah göğüsler hala aynı hatta siddetlendi
6 sında reglim geldi canım maalesefcanım durumun ne merak ettım
olsun canım üzülme bidakı ayı beklıcez artık bende 1 eylülde oldun bıdakıayı beklıcez artık :)6 sında reglim geldi canım maalesef
Aynen canım ben bir ay daha bekleyecegim olmazsa hastaneye gideceğim polipten şüpheleniyorumolsun canım üzülme bidakı ayı beklıcez artık bende 1 eylülde oldun bıdakıayı beklıcez artık :)
sen histereskobı olmadın mı canım hıc gebe kaldın mıAynen canım ben bir ay daha bekleyecegim olmazsa hastaneye gideceğim polipten şüpheleniyorum
Bir kere kimyasal gebelik geçirdim canım ama rahim filmi çekilmedi histerekobi de olmadı bu ay da olmazsa doktora söyleyeceğim iştesen histereskobı olmadın mı canım hıc gebe kaldın mı
Bir kere kimyasal gebelik geçirdim canım ama rahim filmi çekilmedi histerekobi de olmadı bu ay da olmazsa doktora söyleyeceğim işte
Bir kere kimyasal gebelik geçirdim canım ama rahim filmi çekilmedi histerekobi de olmadı bu ay da olmazsa doktora söyleyeceğim
Bir kere kimyasal gebelik geçirdim canım ama rahim filmi çekilmedi histerekobi de olmadı bu ay da olmazsa doktora söyleyeceğim işte
benı yanlıs anlama tatlım ama devlet hastanesıne gıtme hıc ılgılenmıyolar ve azarlıyolar bende cok gıttım devlet hastanesıne ama sımdı ozelde yaptırıyorum hıstereskobıyı falanBir kere kimyasal gebelik geçirdim canım ama rahim filmi çekilmedi histerekobi de olmadı bu ay da olmazsa doktora söyleyeceğim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?