- 6 Nisan 2022
- 224
- 35
- 28
- 27
ama içime doguyo cunku kasıklarım falanda kasılıyoİnşallah hamilesindir canım test yaparsan eğer bizleri de bilgilendir
O zaman regl tarihini bekleyeceğiz rabbim umitlerimizi boşa çıkarmasınama içime doguyo cunku kasıklarım falanda kasılıyo
O zaman regl tarihini bekleyeceğiz rabbim umitlerimizi boşa ç
amın ınsallah butun bebiş bekleyen anne adaylarının allah kucagını bos bırakmasınO zaman regl tarihini bekleyeceğiz rabbim umitlerimizi boşa çıkarmasın
Amin ama çok zor ya adet tarihini beklemek zaman sanki hiç geçmiyoramın canımm
amın ınsallah butun bebiş bekleyen anne adaylarının allah kucagını bos bırakmasın Eki Görüntüle 3121162
valla öyle ama bi yandan korkuyo ınsan adet olcam dıye hamilelik beklerkenAmin ama çok zor ya adet tarihini beklemek zaman sanki hiç geçmiyor
Aynen valla bir kaç kere başıma geldi çünkü çok fazla hayal kırıklığına uğradım ama bu sefer farklıvalla öyle ama bi yandan korkuyo ınsan adet olcam dıye hamilelik beklerken Eki Görüntüle 3121296
adetin ne zamandı canımAynen valla bir kaç kere başıma geldi çünkü çok fazla hayal kırıklığına uğradım ama bu sefer farklıbide az önce sağ göğsümden sıkınca bir iki damla süt geldiii normal mi sizcee
9 Eylül batadetin ne zamandı canım
test yaptın mı canım 14 gun olmus9 Eylül bat
Maalesef köyde oturuyorum elimde test yok eşimden istedim gelirken getir diye oda cumartesi ancak elimde olurtest yaptın mı canım 14 gun olmus
Iyi o zamana kadar tam net belli olur hemMaalesef köyde oturuyorum elimde test yok eşimden istedim gelirken getir diye oda cumartesi ancak elimde olur
Aynen öyle canım sabırsızlıkla bekliyorumIyi o zamana kadar tam net belli olur hem
canım durumun ne merak ettımAynen öyle canım sabırsızlıkla bekliyorum
Test için hala esimj bekliyorum akıntım arttı hatta bir kere hafif sarımsı geldi göğüslerim ucu hala çok agriyo mide bulantısı var ama kusacak derece değil hafif kendini belli ediyor inşallah psikolojik değildir ama hem regle daha çok var eşim gelene kadar az kalmış oluyor bakalım ne çıkacakcanım durumun ne merak ettım
Test için hala esimj bekliyorum akıntım arttı hatta bir kere hafif sarımsı geldi göğüslerim ucu hala çok agriyo mide bulantısı var ama kusacak derece değil hafif kendini belli ediyor inşallah psikolojik değildir ama hem regle daha çok var eşim gelene kadar az kalmış oluyor bakalım ne çıkacakha bir de kusura bakma ishal durumum var
Test için hala esimj bekliyorum akıntım arttı hatta bir kere hafif sarımsı geldi göğüslerim ucu hala çok agriyo mide bulantısı var ama kusacak derece değil hafif kendini belli ediyor inşallah psikolojik değildir ama hem regle daha çok var eşim gelene kadar az kalmış oluyor bakalım ne çıkacakha bir de kusura bakma ishal durumum varac
Sana katılıyorum canım bende ondan şüphelendim eğer gebelik çıkmazsa gideceğimacaba enfeksiyon olbilir mi cunku sarı akıntı ve ishal durumu cunku genelde ben ılk gebelıgımde kabız olmustum hazımsızlık vardı gebelık cıkmassa sız doktora gıdın enfeksıyonda olbilir canım yanlıs anlama benı
Sana katılıyorum canım bende ondan şüphelendim eğer gebelik çıkmazsa gideceğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?