• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı??

sserendipityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
11
0
1
25
Merhaba bu ay korunmayı bıraktık eşimle bu gün âdet günüm ama regl olmadım gün boyu hafif leke geldi ama ped bile kullanmadım yerleşme kanaması olabilir mi ?adet gününde yerleşme kanaması olur mu ? Az önce de test yaptım negatif çıktı ama acaba yerleşmeyse hormonlar daha yükselmediği için negatif çıkmış olabilir mi daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim🙏

Merhaba bu ay korunmayı bıraktık eşimle bu gün âdet günüm ama regl olmadım gün boyu hafif leke geldi ama ped bile kullanmadım yerleşme kanaması olabilir mi ?adet gününde yerleşme kanaması olur mu ? Az önce de test yaptım negatif çıktı ama acaba yerleşmeyse hormonlar daha yükselmediği için negatif çıkmış olabilir mi daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim🙏

Olabilir tabi ama regl başlangıcı da olabilir eğer yarın falan normal adet olmazsanız 4 5 gün sonra test yaparsınız veya kan verirsiniz. Normalde de adet öncesi lekelenme yaşar mıydınız

Olabilir tabi ama regl başlangıcı da olabilir eğer yarın falan normal adet olmazsanız 4 5 gün sonra test yaparsınız veya kan verirsiniz. Normalde de adet öncesi lekelenme yaşar mıydınız
Bugünde lekelenme devam ediyor .Normalde adet öncesi bi leke olur daha sonra bir saat geçmeden adet başlardı bu açık kahve bi leke sadece peçeteye değiyor test yaptım negatif kaç günde çıkar varsa 5 günde falan mı sizce

Bugünde lekelenme devam ediyor .Normalde adet öncesi bi leke olur daha sonra bir saat geçmeden adet başlardı bu açık kahve bi leke sadece peçeteye değiyor test yaptım negatif kaç günde çıkar varsa 5 günde falan mı sizce
tutunmaysa 2 güne cıkar idrarda ama genelde regl oluyor tutunma kanaması devamlı gelen bişey değil diye biliyorum

Evet evde test yaptım negatif çıktı doktoruma yazdım beta testi yaptır dedi o da 1.20 çıktı negatif heralde sonradan yükselmez

Canım seni üzmek istemem ama kan değerin hafifte olsa artardı gebelik olsa kanımca inşallah hamilesindşr 💕🌸🌸

Ya bu ay herkeste gecikme oluyo çok forumda gördüm aynısını bizzat yaşadım bence olsa çıkardı canım kan değerlerine baktır mutlaka folik asit kullanmaya başla 🥰
Kaç senedir regl oluyorum. Tek gecikmem kızıma hamile kaldığım ay olmuştu ve sonrasında da hamile olduğumu öğrendim zaten.. bir de bu ay gecikmem oldu. Kesin hamileyim diye psikolojimi bozdum. Çok şükür 4 gün gecikme sonrası bugün regl oldum😀 bu ay kesinlikle bir şey var. Hatta geçende bir kadın doğum uzmanı da paylaştı bu ay gecikme sebebiyle gelen çok hastam var diye. Mevsim geçişine bağladım🥲

Back
X