İnşallah güzel duan için çok teşekkür ederim senin lekelenme ne zaman olmuştu adetine ben kadar vardıBende de kahvemsi lekelenme oldu iki kere filan adetim 10 gün gecikince güzel sonuç aldık13.ayımda geldi mucizem. Inşallah sende de vardır canım
Adet tarihi geçtikten sonra oluyor yani teşekkür ederimBenim de iki gün lekelenmem oldu adet gectikten yaklasik 5 gun sonra hafif damlalar halinde yoğun değil çok açık kahve şeklinde. Ben testte pozitif i gördükten sonra yaşadım yerleşme kanamasını.
Rica ederim erken gebelik testleri var onlarla yapabilirsiniz yeni bir testAdet tarihi geçtikten sonra oluyor yani teşekkür ederim
Cesaretimi toplayıp öyle yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlı sonuç olurRica ederim erken gebelik testleri var onlarla yapabilirsiniz yeni bir test
InşallahCesaretimi toplayıp öyle yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlı sonuç olur
Adetime yakın olmuştu bende adet olcam sanmistimİnşallah güzel duan için çok teşekkür ederim senin lekelenme ne zaman olmuştu adetine ben kadar vardı
Gebelik testini adet tarihiniz geçtikten 10 gün sonra mı yaptınız peki ben şimdi erken gebelik testi yapsam birşey varsa çıkar mıAdetime yakın olmuştu bende adet olcam sanmistim
Evet adetim 10 gün gecikince yaptım. Valla bilemiyorum bekleyin gununz gelsin o zman yapın yada siz bilirsiniz valla dayanmazsanız yapınGebelik testini adet tarihiniz geçtikten 10 gün sonra mı yaptınız peki ben şimdi erken gebelik testi yapsam birşey varsa çıkar mı
İlginize teşekkür ederimEvet adetim 10 gün gecikince yaptım. Valla bilemiyorum bekleyin gununz gelsin o zman yapın yada siz bilirsiniz valla dayanmazsanız yapın
Rica ederim güzel haberler alırsınız inşallahİlginize teşekkür ederim
İnşallah adet olmam ve olumlu bir haber alırımRica ederim güzel haberler alırsınız inşallah
Inşallah sonuçu yazarsınız burayaİnşallah adet olmam ve olumlu bir haber alırım
İnşallah adet tarihime kadar bekleyeceğim test için hayırlı haberlerimi veririmInşallah sonuçu yazarsınız buraya
Inşallah canimİnşallah adet tarihime kadar bekleyeceğim test için hayırlı haberlerimi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?