- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
InsAllah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insAllahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz beklemek çok zor çok iyi biliyorum inşallah güzel haberlerle yazarsınız buraya
Yaaaa çok mutlu oldummmHanımlar şuan elim ayağım titriyor cesaretimi yapıp test yaptım pozitif değil mi ben yanlış görmüyorum
Çok teşekkür ederim allah razı olsunYaaaa çok mutlu oldummmHayırlıca gelsin minnoşun Gözün aydın canım benim
Benim yerleşme kanamam adet olmam gerekn gunlerde oldu hatta adet olcam diodum meger yerleşme kanamasiymis :)Merhaba hanımlar 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum 20 Ağustos’ta adet görmüştüm dün gece tırnak kadar koyu kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı olmadı daha yeni de aynı lekelenme olayı oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olacağım bir çok kez test yapıp negatif sonucu alıp defalarca yıkıldığım için test yapmaya çok korkuyorum yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok çok çok sevinirim
Bende lekelenmeyle öğrendim canım 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu sonra adet geçince kan testinde öğrendim çok şükür 2 yıl sonra kavuştum miniğimeMerhaba hanımlar 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum 20 Ağustos’ta adet görmüştüm dün gece tırnak kadar koyu kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı olmadı daha yeni de aynı lekelenme olayı oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olacağım bir çok kez test yapıp negatif sonucu alıp defalarca yıkıldığım için test yapmaya çok korkuyorum yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok çok çok sevinirim
Benim adetten önce oldu o yüzden çok kararsız kalmıştım ama çok şükür yerleşme kanamasıymışBenim yerleşme kanamam adet olmam gerekn gunlerde oldu hatta adet olcam diodum meger yerleşme kanamasiymis :)
Bende bir yıl sonra nasip oldu allah hayırla kucağıma almayı nasip etsinBende lekelenmeyle öğrendim canım 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu sonra adet geçince kan testinde öğrendim çok şükür 2 yıl sonra kavuştum miniğime❤
Amin Allah razı olsun canımBende bir yıl sonra nasip oldu allah hayırla kucağıma almayı nasip etsinsizinde hayırlı evladınız olsun inşallah
Kac aylik hamilesin canımBenim adetten önce oldu o yüzden çok kararsız kalmıştım ama çok şükür yerleşme kanamasıymış
Geçenlerde kan verdim gebeliği öğrendim ama doğudayız memuriyet sebebiyle ultrasona giremedim ilçe arabasını kaçırmayım diye Pazartesi öğreneceğim henüz çok yeni ama maksimum 5-6 haftalıktır diye düşünüyorumKac aylik hamilesin canım
Anladım Canim bende 7 haftalığım . Bebelerimiz ayni yasta :)Geçenlerde kan verdim gebeliği öğrendim ama doğudayız memuriyet sebebiyle ultrasona giremedim ilçe arabasını kaçırmayım diye Pazartesi öğreneceğim henüz çok yeni ama maksimum 5-6 haftalıktır diye düşünüyorum
Yaaa allah hayırla kucağına almak nasip etsinAnladım Canim bende 7 haftalığım . Bebelerimiz ayni yasta :)
Hangi ilçedesin acaba canımYaaa allah hayırla kucağına almak nasip etsin
Amin canim seninde hayırla kucağına almanı nasip etsin allhmYaaa allah hayırla kucağına almak nasip etsin
Mardin dargeçit’teyiz eşim askeri personel iki seneye bitiyor görevimiz inşallah sizde mi doğudasınızHangi ilçedesin acaba canım
Benim yerleşme kanaması koyu kahverengi ve tırnak kadardı iki günde toplam 3 damla şeklinde yaşadım isterseniz bir kan verin inşallah hayırlı haber alırsınızMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Boyle bisey yasayan oldu mu?
Kimyasal gebelik gibi duruyor benimkisiBenim yerleşme kanaması koyu kahverengi ve tırnak kadardı iki günde toplam 3 damla şeklinde yaşadım isterseniz bir kan verin inşallah hayırlı haber alırsınız
İnşallah yerleşme kanamasıdır ama değilsede üzülüp stres yapmayın sakınKimyasal gebelik gibi duruyor benimkisipazrtsi kan verebilirim anca
Adet gunu gelmeden pozitif cikiyor adet gunu yapiyorum negatif cikti onu anlamadim degerlerim dustu sanirsam tesekkur ederimİnşallah yerleşme kanamasıdır ama değilsede üzülüp stres yapmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?