yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur?

Benim yerleşme kanamam adet olmam gerekn gunlerde oldu hatta adet olcam diodum meger yerleşme kanamasiymis :)

Bende lekelenmeyle öğrendim canım 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu sonra adet geçince kan testinde öğrendim çok şükür 2 yıl sonra kavuştum miniğime

Bende lekelenmeyle öğrendim canım 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu sonra adet geçince kan testinde öğrendim çok şükür 2 yıl sonra kavuştum miniğime
Bende bir yıl sonra nasip oldu allah hayırla kucağıma almayı nasip etsin sizinde hayırlı evladınız olsun inşallah

Kac aylik hamilesin canım
Geçenlerde kan verdim gebeliği öğrendim ama doğudayız memuriyet sebebiyle ultrasona giremedim ilçe arabasını kaçırmayım diye Pazartesi öğreneceğim henüz çok yeni ama maksimum 5-6 haftalıktır diye düşünüyorum

Anladım Canim bende 7 haftalığım . Bebelerimiz ayni yasta :)

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Boyle bisey yasayan oldu mu?

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Boyle bisey yasayan oldu mu?
Benim yerleşme kanaması koyu kahverengi ve tırnak kadardı iki günde toplam 3 damla şeklinde yaşadım isterseniz bir kan verin inşallah hayırlı haber alırsınız

Benim yerleşme kanaması koyu kahverengi ve tırnak kadardı iki günde toplam 3 damla şeklinde yaşadım isterseniz bir kan verin inşallah hayırlı haber alırsınız
Kimyasal gebelik gibi duruyor benimkisi pazrtsi kan verebilirim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…