Hala inanamıyorum çok teşekkür ederimPozitf gorunuyor,tebrikler
canım bu testi ne zaman yaptım kahve rengi leke geldi benimde reglim normalde 2 gün sonra sence ne zaman test yapmalıyımHanımlar şuan elim ayağım titriyor cesaretimi yapıp test yaptım pozitif değil mi ben yanlış görmüyorum
Benim adetten 6-7 gün önce geldi yanlış hatırlamıyorsam 20 Eylül’de adet olmam lazımdı 17 Eylül’de test yaptım bugün de doktora gittim bthcg 194.80 çıktı doktora gösteremedim henüzcanım bu testi ne zaman yaptım kahve rengi leke geldi benimde reglim normalde 2 gün sonra sence ne zaman test yapmalıyım
Tebrikler, hamilesinizLütfen cevap verin
Çok teşekkür ederim bugün kan verdim 194.80 çıktı adetime daha iki gün var değerim nasıl bilginiz varmıTebrikler, hamilesiniz
Gayet iyi değeriniz, iki günde bir artış olup olmadığına bakın. Artış varsa önümüzdeki hafta keseyi görebilirsiniz.Çok teşekkür ederim bugün kan verdim 194.80 çıktı adetime daha iki gün var değerim nasıl bilginiz varmı
Ooo maşallah çok teşekkür ederim Pazartesi tekrar gideceğim o zaman daha sağlıklı kontrol olurum içimi rahatlattınız çok teşekkür ederinGayet iyi değeriniz, iki günde bir artış olup olmadığına bakın. Artış varsa önümüzdeki hafta keseyi görebilirsiniz.
Rica ederimOoo maşallah çok teşekkür ederim Pazartesi tekrar gideceğim o zaman daha sağlıklı kontrol olurum içimi rahatlattınız çok teşekkür ederin
Eşim göreve gitti zaten yanımda değil uzun zamandır da bu haberi bekliyorduk Pazartesi artmış bir değerle karşılaşırım inşallah keseyi görsem tamamen bir oh çekeceğim allah bin kere razı olsunRica ederimiçinizi ferah tutun. Tavsiyem kontrole gidene kadar ilişki olmasın, kendinizi yoracak şeylerden uzak durun. Sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım.
Amin cümlemizden inşaallahEşim göreve gitti zaten yanımda değil uzun zamandır da bu haberi bekliyorduk Pazartesi artmış bir değerle karşılaşırım inşallah keseyi görsem tamamen bir oh çekeceğim allah bin kere razı olsun
Amin inşallahAmin cümlemizden inşaallahSağ Salim kucağınıza alırsınız inşaallah
ilk 3 gebeligimde adrte 2 gun kala olmistu kahve rengi seklinde ama son gebeligimde gecikmenin 6 ci gununde kirmizi nokta kadr kan sonra 1 damla pembe akinti gelmisti degisiyorMerhaba hanımlar 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum 20 Ağustos’ta adet görmüştüm dün gece tırnak kadar koyu kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı olmadı daha yeni de aynı lekelenme olayı oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olacağım bir çok kez test yapıp negatif sonucu alıp defalarca yıkıldığım için test yapmaya çok korkuyorum yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok çok çok sevinirim
Canm kahverengi leke ne zmn gelmisti peki ben bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandim tahmini adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildi arkasi gelmedi bugün gecikmenin 7. Günü testler negatif amaBende de kahvemsi lekelenme oldu iki kere filan adetim 10 gün gecikince güzel sonuç aldık13.ayımda geldi mucizem. Inşallah sende de vardır canım
Adetime yakındı canm bi kaç gün önce gelmişti sen klomen ve çatlatma iğnesini ne icn kullaniyon ben mesela yumuşlar da büyüme çatlama olmuyo diye kullnadmCanm kahverengi leke ne zmn gelmisti peki ben bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandim tahmini adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildi arkasi gelmedi bugün gecikmenin 7. Günü testler negatif amaacaba yerlesme degil miydi ki cok üzgünüm ya boşa gitti bu ay snrm
Bana yumurtlama problemin var rezervin düşük başlayalım klomene dedi pcos gözüküyormus bu ay ilk tedavimdiAdetime yakındı canm bi kaç gün önce gelmişti sen klomen ve çatlatma iğnesini ne icn kullaniyon ben mesela yumuşlar da büyüme çatlama olmuyo diye kullnadm
Benim yerleşme kanamam adetten 5-6 gün önce oldu belki geç döllenme olmuştur ondan gözükmüyordur çok bilgim yok bu konularda burda okuduğum kadarıyla söylüyorum umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberi alırsınCanm kahverengi leke ne zmn gelmisti peki ben bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandim tahmini adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildi arkasi gelmedi bugün gecikmenin 7. Günü testler negatif amaacaba yerlesme degil miydi ki cok üzgünüm ya boşa gitti bu ay snrm
Sıkıntı surda ki iki aylik adet döngümu baz alirsam regl günümde oldu akıntı ama oncesinde surekli 30-33 gun sürüyordu dongum igne vurulunca 14. Gun qdet zamani diolarBenim yerleşme kanamam adetten 5-6 gün önce oldu belki geç döllenme olmuştur ondan gözükmüyordur çok bilgim yok bu konularda burda okuduğum kadarıyla söylüyorum umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberi alırsın
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz beklemek çok zor çok iyi biliyorum inşallah güzel haberlerle yazarsınız burayaSıkıntı surda ki iki aylik adet döngümu baz alirsam regl günümde oldu akıntı ama oncesinde surekli 30-33 gun sürüyordu dongum igne vurulunca 14. Gun qdet zamani diolarkarma karışık bi durum içindeyim resmen bu akşam kqn verip kesinlestircem en iyisi bu snrm yoruldum beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?