Yerlesme kanamasi nezaman nasil olur ?

Bebegini kaybettin heralde canim cok uzuldum

evet cnım 15 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama korunmuyorum doktor 3 ay dedi ve korunmayıp hamile kalanlarda var bende şansımı denicem bende 1 haftadır korunmuyorum bakalım

İmplantasyon (yerleşme) kanaması döllenmiş yumurtanın rahim astarına birleştiği zaman gerçekleştiği düşünülmektedir. implantasyon kanaması genellikle kısa süren ve genellikle çok daha hafif (lekelenme) ve bir adet döneminden daha kısa süreli meydana gelir. nadir olarak adet kanaması gibi göülür...
adet kanı gibi kırmızı ve pıhtılı değildir. pembemsidir.
kanama yumurta bir sperm tarafından döllendikten sonra döllenme borusu (fallop tüpü) boyunca ilerler. döllenmiş yumurta yada diğer ismi ile zigot, kan damarı bakımından zengin olan ve daha önceden hazırlanmış uterusa (döl yatağı, rahim) doğru ilerler. eğer yanlış hatırlamıyorsam 4-5 gün felan süren bi süreç. yani ilişkinizden max. 7gün sonra olsa gerek.
not : hafif kramp,şişkinlik gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

allah bağışlasın bebişi :) hayırlı olsunn :)

kızlar banada yardımcı olabilirmisiniz acaba.durumu anlatıcam.eşimde sperm sayı sorunu var 2 aydır kür uyguluyoduk yumurtlama günümü yakaladım sanırım yumurtlamadan 8gün sonra pembe 1-2 damla leke oldu.şok oldum bian adetimmi başlıyo dedim ama sadece peçeteye bulaştı yani.ertesi günde kahve leke bulaştı akşamına yine 1-2 damla pembe.sonra bitti.adetime 1 hafta varken oldu.acaba yerleşmemidir buda.ilkdefa böyle bişey yaşadım

ins. Canim yaa benim fallarimdada hep cikiyodu artik bakmiyorum baktirmiyorum fal baktiranin bakanin 40 gun duasi kabul olmazmis korktum valla :)

Cnm bnm ben öle fal amaçlı asla bakmadım bskmamda aynen öle fal baktıranın 40gün namazı kabul olmaz derler allah korusun bn öle bir kere kapattım allahım varsa sen bana göster dedim ve çıktı.onu sölemek istedim sana cnm bnm iyi geceler öptüm

azra arkadaşım senin son adetin ne zaman.ve şu anki belirtilerin neler

Meraba canim yorumunu aimdi gordum adetime 8 gun var belirti iliskiden 1 hafta falan sknra kahve rengi lekelenme oldu gogusume sanci girip cikiyo baskada belirtim yok gibi bu ayda deiilim galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yerleşme kanaması olabılır adetıne ne kadar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…