- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Bebegini kaybettin heralde canim cok uzuldum
Kurtajdan sonra hrmen olur diyolaar olur ins canim sikma canini sen
Benim cok az kahve rengi geldi canim hic bole lekelenmem olmuyodu normalde
Cnm slm inşallah takımı kurarsın
Ahhah hatirladin benikiz simdilik 1 tane olsun sukrederim :)
ins. Canim yaa benim fallarimdada hep cikiyodu artik bakmiyorum baktirmiyorum fal baktiranin bakanin 40 gun duasi kabul olmazmis korktum valla :)Cnm bnm inşallahhhhhhh tez zamanda hayırlı haberlerini alırım biliyomusun bnm kahve fincanımda bebek vardı.anca orda oluyo zatn
azra arkadaşım senin son adetin ne zaman.ve şu anki belirtilerin nelerins. Canim yaa benim fallarimdada hep cikiyodu artik bakmiyorum baktirmiyorum fal baktiranin bakanin 40 gun duasi kabul olmazmis korktum valla :)
ins. Canim yaa benim fallarimdada hep cikiyodu artik bakmiyorum baktirmiyorum fal baktiranin bakanin 40 gun duasi kabul olmazmis korktum valla :)
azra arkadaşım senin son adetin ne zaman.ve şu anki belirtilerin neler
kızlar banada yardımcı olabilirmisiniz acaba.durumu anlatıcam.eşimde sperm sayı sorunu var 2 aydır kür uyguluyoduk yumurtlama günümü yakaladım sanırım yumurtlamadan 8gün sonra pembe 1-2 damla leke oldu.şok oldum bian adetimmi başlıyo dedim ama sadece peçeteye bulaştı yani.ertesi günde kahve leke bulaştı akşamına yine 1-2 damla pembe.sonra bitti.adetime 1 hafta varken oldu.acaba yerleşmemidir buda.ilkdefa böyle bişey yaşadım
yerleşme kanaması olabılır adetıne ne kadar vardı
adetim yarın olması gerekiyo bugun idrar testi yaptım ama negatif moralim çok bozuk.inşaallah erken olduğu için çıkmamıştır çok kötüyüm şuan
umarım herşey gönlünce olur peki hiç belirti fln var mı adet olacagına dair falan
umarım herşey gönlünce olur peki hiç belirti fln var mı adet olacagına dair falan
afedersin bide sadece ıkınınca oluyo o kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?