4 haftalık gözüküyor şuan uygulamada balım
29’unda çağırdı keseyi görmek için inşallah benim ilkinde 4+4’te alttan gözüktü ama bunda bakmadı doktor haftaya gel dedi kan sulandırıcı ve progestan verdi bakalım hakkımızda hayırlısıİyyii 2 haftaya keseyi gorursun net ben 5 haftalık vajinal bakılınca gördüm 6 haftalık da net göründü kese cuma günü kalp atışı için gidicem inşallah
Banada progrstan iğne ve hapını vermişti baya uyku yapıyor o29’unda çağırdı keseyi görmek için inşallah benim ilkinde 4+4’te alttan gözüktü ama bunda bakmadı doktor haftaya gel dedi kan sulandırıcı ve progestan verdi bakalım hakkımızda hayırlısı
Bende dünden beri uyuyom hamilelikten sanıyorumBanada progrstan iğne ve hapını vermişti baya uyku yapıyor o
Aynen aynen ondanben gözümü açamıyorum uykusuzluktan ama uyuyuncada çok şık uyanıyorumBende dünden beri uyuyom hamilelikten sanıyorumbiranda nasıl yüklendi bu halsizlik diyorum
Ay harbiden öyle sebebi belli oldu peki iğne yapınca kasıklarında ağrı oluyormu bi kaç saniyelikAynen aynen ondanben gözümü açamıyorum uykusuzluktan ama uyuyuncada çok şık uyanıyorum
Yok hayır asıl ağrıyı hafifletiyorAy harbiden öyle sebebi belli oldu peki iğne yapınca kasıklarında ağrı oluyormu bi kaç saniyelik
Ben kastığımdan mı oluyır acaba bilemedimYok hayır asıl ağrıyı hafifletiyor
Benim kasiklarimada kramp giriyor ama iğneyle alakası yokBen kastığımdan mı oluyır acaba bilemedim
Minik fasülye Yerleştiği için oluyordur bence oBenim kasiklarimada kramp giriyor ama iğneyle alakası yok
Minik fasülye Yerleştiği için oluyordur bence o
Bugün kan verdim 723 çıktı normal demi artışı cumartesi 103’tü bat 19 mayıs 2 gün geöti üstünden dahaAmin canım amin inşallah
Artışın iyi canımBugün kan verdim 723 çıktı normal demi artışı cumartesi 103’tü bat 19 mayıs 2 gün geöti üstünden daha
Merhaba gebelik çıktı mıKan versemde iki gün sonra tekrar vericem anlayamam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?