Aynen öyle git söyle ben sana demiştim o zaman kan ver diye ama sağlık olsun şimdi alırlar iki gün sonra yine verirsin belki orada progesteron verirler her ihtimale karşı haberdar et beni mutlakaKan versemde iki gün sonra tekrar vericem anlayamam yoksa
Bu teste göre koyulaşma olmuş bence hamilesiniz. Aslında özeller de acil bölümü betaya bakıyor bir saat sürmeden de sonuç çıkıyorÜstteki sabah yaptığım alttaki dün yaptığım
Kan verdim 11’de muayene etmediler 103 çıktı pazartesi 3.96’ydıAynen öyle git söyle ben sana demiştim o zaman kan ver diye ama sağlık olsun şimdi alırlar iki gün sonra yine verirsin belki orada progesteron verirler her ihtimale karşı haberdar et beni mutlaka
Güzel canım değerin hayırlı olsun diyebiliriz artıkKan verdim 11’de muayene etmediler 103 çıktı pazartesi 3.96’ydıinşallah güzel artmıştır hesaplamadım daha
Yerleşme olabilir dediler en yakın zamanda kadın doğuma git dedilerGüzel canım değerin hayırlı olsun diyebiliriz artıkbu değerle muayene edemez zaten ama peki lekelenme için ne dediler
Ne zaman gidim 25 gibi gitsem bini geçer değer diye düşünüyorumYerleşme olabilir dediler en yakın zamanda kadın doğuma git dediler
Sen ne yaptın Salı günü mü vericeksin kanGüzel canım değerin hayırlı olsun diyebiliriz artıkbu değerle muayene edemez zaten ama peki lekelenme için ne dediler
En az iki katı deniyor seninde ortalama 800-1200 arası falan olabilir o zaman ama 25 i pazar gününe denk geliyor.Ne zaman gidim 25 gibi gitsem bini geçer değer diye düşünüyorum
26’sı giderim çok mühim değil yeterki yükselsin sağlıkla beklesin doğacağı günüEn az iki katı deniyor seninde ortalama 800-1200 arası falan olabilir o zaman ama 25 i pazar gününe denk geliyor.
Aynen ben salı gideceğim kan vermeye
Amin hepimize sağlıkla26’sı giderim çok mühim değil yeterki yükselsin sağlıkla beklesin doğacağı günübende artış için salıyı beklicem gecikmeden bi gün geçmiş olucak güzel haberlerle gelelim inşallah
Kan verdin mi canım herşey yolunda mıAmin hepimize sağlıkla
O gün haber edersin güzel artışlar görelim inşallah
Verdim canım bugün yeni çıktı sonuç 2185 çıkmış çok şükürKan verdin mi canım herşey yolunda mı
Yerleşme kanaması ne zaman olur nasıl olur iç çamaşırıma çizgi şeklinde pas rengi gibi kan gelmiş minicik bat 19 belirtim yok denecek kadar az kollarımın arkası ağrıyor sadece oda yorulduğum için mi bilemiyorum
Yerleşme kanaması ne zaman olur nasıl olur iç çamaşırıma çizgi şeklinde pas rengi gibi kan gelmiş minicik bat 19 belirtim yok denecek kadar az kollarımın arkası ağrıyor sadece oda yorulduğum için mi bilemiyorum
Ay çok şükür bende dün doktora gittim anlattım durumu kan sulandırıcı iğne ve progestan başlattı haftaya keseyi görcez inşallahVerdim canım bugün yeni çıktı sonuç 2185 çıkmış çok şükür
Hamileyim çok şükür canımSonuç ne hayatım
Hamileyim çok şükür canım
Hah çok iyi olmuş gittiğin canım önlem almış oldun sağlıkla ilerlesin inşallahAy çok şükür bende dün doktora gittim anlattım durumu kan sulandırıcı iğne ve progestan başlattı haftaya keseyi görcez inşallah
4 haftalık gözüküyor şuan uygulamada balımHayırlı olsun hayatim kaç haftalık
Amin inşallah önce sağlıkla karnımızda sonra koynumuzda büyütelim inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda versinHah çok iyi olmuş gittiğin canım önlem almış oldun sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım amin inşallahAmin inşallah önce sağlıkla karnımızda sonra koynumuzda büyütelim inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?