- 23 Haziran 2025
- 16
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi nazellosum
-
Canim hersey olabilir havalar sicak vs ondan da olabilir test yaparsan belli olurMerhaba kızlar, bat 5 ağustos ve o gün silince kahverengi akıntı gördüm adet oldum sandım. Sökülür heralde dedim ama 3-4 gün boyunca sadece silince kahverengi akıntım oldu asla pedim dolmadı bir damla bile. Akıntım varken testim negatif çıktı akıntım da 3 gün önce kesildi. Hafif kasık ağrım da var yerleşme kanaması olabilir mi?? Tekrar test yapsam mı bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
Belirtin vs var mı? Bat gününde mi akıntın başladıŞu an yaşiyorum o akıntıyı, o akıntı yerleşme ise şimdiye anca çıkar zaten bir test yap bence negatif çıkarsa da doktora gidersin
Bir gün önce başladı şu an bat, belirtim yok ama adetim de sökülmüyorBelirtin vs var mı? Bat gününde mi akıntın başladı
Olabilir cnm bekle yarin sabah olmazsan ertesi gun test yapBir gün önce başladı şu an bat, belirtim yok ama adetim de sökülmüyor
Ben de sökülür diye bekledim ama 4 gün sürdü bittiBir gün önce başladı şu an bat, belirtim yok ama adetim de sökülmüyor
Ben de öyle düşünüyorum bakalımOlabilir cnm bekle yarin sabah olmazsan ertesi gun test yap
Eğer adetse bile bitti zaten değilsem ovülasyon takibine başlıcamBir test yapsan aslında hamile değilsen de sökülsün diye bir şeyler yaparsın
İlk gebeliğimde leke varken benimde negatifti leke bittikten sonra pozitifi gormustumMerhaba kızlar, bat 5 ağustos ve o gün silince kahverengi akıntı gördüm adet oldum sandım. Sökülür heralde dedim ama 3-4 gün boyunca sadece silince kahverengi akıntım oldu asla pedim dolmadı bir damla bile. Akıntım varken testim negatif çıktı akıntım da 3 gün önce kesildi. Hafif kasık ağrım da var yerleşme kanaması olabilir mi?? Tekrar test yapsam mı bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
Lekeden kaç gün sonra test yaptınız ve erken gebelik testi miydi normal miİlk gebeliğimde leke varken benimde negatifti leke bittikten sonra pozitifi gormustum
Adetin 7.gunu net görmüştüm dijital yapmıştım adete 2 gün kala leke başlamıştı adete 3 gün kala silik çizgi görmüştümLekeden kaç gün sonra test yaptınız ve erken gebelik testi miydi normal mi
Sonuunuz nedirAdetin 7.gunu net görmüştüm dijital yapmıştım adete 2 gün kala leke başlamıştı adete 3 gün kala silik çizgi görmüştüm
Hamileydim düşük yaptımSonuunuz nedir
Sonuç ne oldu aynısını yasıyorumMerhaba kızlar, bat 5 ağustos ve o gün silince kahverengi akıntı gördüm adet oldum sandım. Sökülür heralde dedim ama 3-4 gün boyunca sadece silince kahverengi akıntım oldu asla pedim dolmadı bir damla bile. Akıntım varken testim negatif çıktı akıntım da 3 gün önce kesildi. Hafif kasık ağrım da var yerleşme kanaması olabilir mi?? Tekrar test yapsam mı bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?