Yerleşme kanaması olabilir mi?

beteray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.333
535
123
43
bugün adetimin 21.günü. normalde27-28 günde bir adet oluyorum ama bi kaç kez 25.gün oldu daha da erken olmadı.adetin 10.günü de rahim filmi çektirdim...bugün kahve akıntı geldi sonra rengi açıldı bayaaa, şimdide kan pıhtıları geliyor açık kahve akıntıyla birlikte..birazda adet sancısı gibi ama hafif sancım var

arkadasım olabilir hemen ilaç falan alma öle ultrason falan yapma gününü bekle ama pıhtı falan normal deil belki de Allah korusun düsürdn

daha önce senin yaşadığın gibi bi durum yaşadım inşaallah bana benzemezsin ben o zaman düşük yapmıştım hemen doktoruna bildirmen gerek en azından düşük tehliken varsa ilaç verip yatman gerekebilir rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

ama daha düşük için erken deilmi daha adetime bi haftaya yakın var:S

Allah korusun ama sana sunu sorayım sürekli devam ediomu kanama bide esinle sık birlikte olmaya devam m ı ediosun

yoook bitti hatta önce koyu kahve büyük bi damla geldi okulda hissettim.eve geldim bikaç saat sonra kahvemsi kırmızımsı oldu sonra sarıya kadar açıldı ve kesildi şimdi temiz..eşimle dün akşam ilişki oldu bi daha da düşünmüyorum netleşene kadar.şimdi batma başladı böle sanki içerde damar çekilio gibi bide bel ağrım var.yumurtlama döneminde sık ilişkiydi azalttık 2-3 güne bir oluyodu

canıım rahim flimi çektirdikten sonra normal bencee bende gecen ay çektirdiim rahim filimimii adetiim kaç gün erken geldi ve senn dediğin gibi hep pıhtılıydıı hiç öyle adet olmamıştım bu zamana kadar hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

ama ben adet olmadımkiii dün oldu akşam bitti şimdi sadece biraz sancı ve bel ağrısı ve aşırı halsizlik var heryerim ağrıyo

merhaba sedef10,

bana bir tedavi ile ilgili özel mesaj atmıştın. bende cevap yazdım ama özel mesaj yazmaya daha hakkım yokmuş. o kadar uzun bir mesaj yazmıştım ki okumaya katlanamayacaktın nerdeyse... soruna başka bir yerden cevap vermemi istiyorsan bir hal çaresi bulalım. ben dedim ya cumartesi sabah mesajını gördüm cevap yazdım ama daha yeni o mesajın sana ulaşmadığını anladım. Kusura bakma... Yani seni cevapsız bırakmadım arkdaşım... ama nerden cevap yazacağımıda bilemiyorum. sen söyle ordan yazalım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/endokrinoloji/171206-gravese-bagli-hipertiroitpaylasim.html çok rica ederim ne demek olabilir okumaya katlanırdım arkadaşım ne demek lütfen,bana mesaj gelmedi istersen verdiğim linke yaz istersen önceki mesajlarını sil mesaj kutundan o şekilde de yazabilirsin hem boşalmış olur ben atom tedavisi görüyorum da daha bilmem gereken var mı merak etmiştim ilgilendiğin çok sağol

haaalaaaa belim çok ağrıyor ilaçta içemiyorumm.test ne zaman yapsam çıkarkiii erken gebelik testim var

arkadaşım bence en güzel kan tahlili yaptır sende rahatlarsın eğer hamile isen neden böyle ağrı çektiğin belli olur ama yok hamile değilsen o zaman doğru doktora başvur rabbim hakkında hayırlısını versin.

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

ilçedeyim canım kan testi yapılmıyor burda((( başka ilçeye geçmek lazım o da zor çalışıyorum

burda sadece idrar testi yapılıyo onuda evde kendim yapıyorum aynı hesap...aile hekimi anlamaz die hiç gitmek istemedik dün eşim teklif etti aslında ama uzman deilkii

burda sadece idrar testi yapılıyo onuda evde kendim yapıyorum aynı hesap...aile hekimi anlamaz die hiç gitmek istemedik dün eşim teklif etti aslında ama uzman deilkii

sen en iyisi aile hekimine başvur bişey kaybetmezsin çünkü ya hamileysen yapmaman gereken şeyler olabilir ne biliiim bilmeden ağır kaldırabilirsin aile hekimin seni yönlendirir bulunduğun yer ile il yakın mı bilmiyorum ama eğer seni kan tahlili için hastahaneye gönderirse bile tahlil sonucu bildiğim kadarı ile hemen olmasada bi kaç saat içinde belli oluyo hadi bakalım hayırlısı

bu arada aile hekimin seni yönlendirir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…