daha önce senin yaşadığın gibi bi durum yaşadım inşaallah bana benzemezsin ben o zaman düşük yapmıştım hemen doktoruna bildirmen gerek en azından düşük tehliken varsa ilaç verip yatman gerekebilir rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
merhaba sedef10,
bana bir tedavi ile ilgili özel mesaj atmıştın. bende cevap yazdım ama özel mesaj yazmaya daha hakkım yokmuş. o kadar uzun bir mesaj yazmıştım ki okumaya katlanamayacaktın nerdeyse... soruna başka bir yerden cevap vermemi istiyorsan bir hal çaresi bulalım. ben dedim ya cumartesi sabah mesajını gördüm cevap yazdım ama daha yeni o mesajın sana ulaşmadığını anladım. Kusura bakma... Yani seni cevapsız bırakmadım arkdaşım... ama nerden cevap yazacağımıda bilemiyorum. sen söyle ordan yazalım :)
kan testi yapılsa hiiiç durmııcaaamm(((((((
ilçedeyim canım kan testi yapılmıyor burda((( başka ilçeye geçmek lazım o da zor çalışıyorum
burda sadece idrar testi yapılıyo onuda evde kendim yapıyorum aynı hesap...aile hekimi anlamaz die hiç gitmek istemedik dün eşim teklif etti aslında ama uzman deilkii
burda sadece idrar testi yapılıyo onuda evde kendim yapıyorum aynı hesap...aile hekimi anlamaz die hiç gitmek istemedik dün eşim teklif etti aslında ama uzman deilkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?