Ben yerleşme kanaması yaşadım.5 şubatta leke gelmişti.10 şubatta yaptığım test tek çizgiydi.11 şubatta çift çıktı o da çok silik.Üstünden bi 5-6 gün geçmesi gerekiyor.Yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Ve çok düşük değerlerden artıyor.Allah hayırlısını versin.
sunrise10 ne oldu durumun ? merak ettim.
sunrise10 ne oldu durumun ? merak ettim.
hayır her hamilelikte olmaz.benim annem yaşamamış ama ben yaşadım.
benimde ilk defa 6 gün önce yerleşme kanaması gibi birşey oldu.dünde adet günümdü olmadım henüz.
sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı tabiki...merakla bekliyorum...
idrar testinde gebelik hemen çıkmaz, adetinizi geçtikten sonra çıkar. ki hemen adet gününüzden sonra olmayabilir bu, bi kaç gün sonrada olabilir. en kesin ve hızlı yöntem kanda gebelik testi. bende de adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu, hemen doktora gittim kanda gebelik bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. eğer imkanınız varsa beklemeyin test yaptırın. bir de hamilelik belirtileri bilinenin aksine hamileliğinizin 4. yada 5. haftasında başlar ki buda zaten adet tarihinizden öncesine değil sonrasına denk gelir. yani hamile kalmadan önce yaşadığımız hamilelik belirtileri psikolojiktir. aynı süreçlerden geçtim yerleşme kanamasını adet oldum sandım, bu ayda hamile kalamadım diye üzülüp doktora koştum, şimdi dünya tatlısı 10 aylık bi meleğin annesiyim. rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?