Yerleşme kanaması olup negatif olan var mı?

citoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
15
1
1
36
Merhaba
Bugun trasnferimin 9. Gunu dondurulmuş 5. Gün emrıyosu transfer edildi
6-7 . Gunler yerleşme kanaması yaşadım
7. Gun erken test te silik cıktı ekte paylastım ama 8 ve 9. Gunler kaset test negatif çıktı
Cumartesı kan testı vereceğim benim givi olup deneyimleyen var mı?

Eklentiler

• IMG_8403.webp
    IMG_8403.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba
Bugun trasnferimin 9. Gunu dondurulmuş 5. Gün emrıyosu transfer edildi
6-7 . Gunler yerleşme kanaması yaşadım
7. Gun erken test te silik cıktı ekte paylastım ama 8 ve 9. Gunler kaset test negatif çıktı
Cumartesı kan testı vereceğim benim givi olup deneyimleyen var mı?
Merhaba Normal kaset testse çıkmaz zaten erken gebelik testleri gösterir sadece çünkü beta hcg kana yeni yeni salgılanıyor

Merhaba Normal kaset testse çıkmaz zaten erken gebelik testleri gösterir sadece çünkü beta hcg kana yeni yeni salgılanıyor
O kadar yorucu bir süreç ki
Burdan bır cok yorum okudum cogunluk 7-8-9 gunler idrarda görmüş bagzıları sonra kanda pozitif görmüş insallah kanda pozitif görürüm 🙏🙏🙏

O kadar yorucu bir süreç ki
Burdan bır cok yorum okudum cogunluk 7-8-9 gunler idrarda görmüş bagzıları sonra kanda pozitif görmüş insallah kanda pozitif görürüm 🙏🙏🙏
Şuan kana baktırırsanız çıkar muhtemelen evladınız kolaylıkla hayırlısıyla ve sağlıklıca nasip olsun 🤲❤️Gerçekten çok meşakkatli Rabbim kolaylaştırsın

Kanda baktırmanız daha doğru sonuç verir. Testler yanıltıcı olabiliyor.

Değeriniz düşük çıkmış. Ya yeni yükseliyor ya da yükselip düşmüş. Ama her türlü yine bir iki gün sonra tekrarlamak lazım.

Kan değerim 5,89 cıkmıs
Benim bugün transferimin daha birinci gunu 12 si kan vericem. Benim doktorum kanda bile negatifi görsek bile 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Yani denem o ki umutsuzluğa kapılmayın lütfen ki 5 üzeri gebelik var sayılır ve sizin daha erken

Back
X