• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması süresi

Merhabalar 1 eylül pazar günü regl olmam gerekiyordu ve o gün çok hafif kahverengi bi akıntı geldi ben de regl diye düşündüm. Akıntım ara ara kahverengi şeklinde geliyor dün akşam yoktu bugün biraz var ama asla regl gibi kırmızı pıhtılı değil . Karnım regl olacakmış gibi ağrıyor kasıklarım sızlıyor, göğüs ağrım da var. Birkaç gün beklemek istiyorum hamilelik mi emin değilim ve test yapmaya korkuyorum daha önce boş gebelik yaşadım onda hiç lekelenme olmamıştı 😔 sizce bu leke yerleşme kanaması olabilir mi ? Okuduğunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
Ben normalde 27 sinde regl olmam lazım bugün önce kahverengi akıntı geldi hafif açık ton da kanamam oldu ama durdu çok az geliyor. Yani ilk defa hayatımda erken regl oluyorm sanırım ama bu mesajınızı okuyunca acaba dedim çünkü 9 eylülde değerlendirdik pik olan dönemde 🥺 sizce de bende mi hamileyim yoksa

Ben normalde 27 sinde regl olmam lazım bugün önce kahverengi akıntı geldi hafif açık ton da kanamam oldu ama durdu çok az geliyor. Yani ilk defa hayatımda erken regl oluyorm sanırım ama bu mesajınızı okuyunca acaba dedim çünkü 9 eylülde değerlendirdik pik olan dönemde 🥺 sizce de bende mi hamileyim yoksa
Merhaba bende leke regl olacağım gün gelmişti , bence Regl gününüzü bekleyin olmazsa test yapın inşallah pozitif gelir 🤲

Back
X