Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar

6 haftalık hamileyim gecikmenin 7. gününden sonra sırasıyla pembe, kahverengi, kırmızıyı da yaşadım. Kırmızı geldğinde düşük yapıyorum heralde diye gittim doktora kese duruyor dedi
Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense

kimyasal olmuş olablirsinz regl gününüz gecikmiş miydi
Yok geçmemişti adet olmam gereken günde oldum ama her ay olduğundan farklı oldu gibi anlam veremedim ağrısız lekeye başladı pıhtı çok oldu bugün de bitti

Devamında adet oldunuz mu
Dijital gebelik testlerim de hep negatifti leke varken testlerim de bazısı negatifti bazısı silikti adetin 7.gunu pozitifi gördüm adete 2 gün kala leke başladı adetin 1.gunu kesildi adet olacam saniyodum ama hep testlerim silikti

Yok geçmemişti adet olmam gereken günde oldum ama her ay olduğundan farklı oldu gibi anlam veremedim ağrısız lekeye başladı pıhtı çok oldu bugün de bitti
Aynısı benimde öule oldu kimyasal dedi doktor. Reglden üç gün önce 30.70 regl günü 1.2 ve regl kanaması

Test değil de cildiyeye gideceğim yarın kan verirken baktırsam mı diyorum ama adetliyim mi dicem betaya baktırmak istiyorum mu dicem çelişiyor
Bence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirtin ama

Test değil de cildiyeye gideceğim yarın kan verirken baktırsam mı diyorum ama adetliyim mi dicem betaya baktırmak istiyorum mu dicem çelişiyor
Bence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirti

Bence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirti
Bu kadar kanamanın üzerine de gebelik olabilir mi hâla sizce

Merhaba yerleşme kanamasından kaç gün sonra teste pozitifi gördünüz

Merhaba arkadaşlar, ben 9 ay önce düşük yaptım. 2 aylıkken kalbi durdu Bu ay adetimden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan testi yaptım beta hcg 109 çıktı. Sonra adet günümden 1 gün önce çok açık kahve lekelerim gelmeye başladı gün boyunca. Bugün adet günümün ilk günü olması gereken gün ama leke gelmedi. Korkuyorum tekrar düşük mü oluyor diye doktor randevusu aldım bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…