Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense6 haftalık hamileyim gecikmenin 7. gününden sonra sırasıyla pembe, kahverengi, kırmızıyı da yaşadım. Kırmızı geldğinde düşük yapıyorum heralde diye gittim doktora kese duruyor dedi
Benim de adet gibi geldi baya vardı sonra kesildi doktora gittiniz mi ne demiştiBende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense
kimyasal olmuş olablirsinz regl gününüz gecikmiş miydiEvet adet oldum baya ama pıhtı çok geliyor bu defa
Yok gitmedim bugün 3.günüm ve kesildi gibi anlamadımBenim de adet gibi geldi baya vardı sonra kesildi doktora gittiniz mi ne demişti
Yok geçmemişti adet olmam gereken günde oldum ama her ay olduğundan farklı oldu gibi anlam veremedim ağrısız lekeye başladı pıhtı çok oldu bugün de bittikimyasal olmuş olablirsinz regl gününüz gecikmiş miydi
Leke varken test bende de Negatif cikmistiYok gitmedim bugün 3.günüm ve kesildi gibi anlamadım
Devamında adet oldunuz muLeke varken test bende de Negatif cikmisti
Geçti ama sonra düşük yaptım yarım saatlik bı yolculuk yaptım onda sancı girdi ertesi günü kanamam oldu keseyi dusurdumDevamında adet oldunuz mu
Dijital gebelik testlerim de hep negatifti leke varken testlerim de bazısı negatifti bazısı silikti adetin 7.gunu pozitifi gördüm adete 2 gün kala leke başladı adetin 1.gunu kesildi adet olacam saniyodum ama hep testlerim siliktiDevamında adet oldunuz mu
Aynısı benimde öule oldu kimyasal dedi doktor. Reglden üç gün önce 30.70 regl günü 1.2 ve regl kanamasıYok geçmemişti adet olmam gereken günde oldum ama her ay olduğundan farklı oldu gibi anlam veremedim ağrısız lekeye başladı pıhtı çok oldu bugün de bitti
Benim duş sonrası geldiğini fark ettim çok sıcak suyla alma dediYok gitmedim bugün 3.günüm ve kesildi gibi anlamadım
Duş aldım şimdi de tekrardan adet olacakmış gibi ağrı girmeye başladıAynısı benimde öule oldu kimyasal dedi doktor. Reglden üç gün önce 30.70 regl günü 1.2 ve regl kanaması
Test yapın isterseniz muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuzDuş aldım şimdi de tekrardan adet olacakmış gibi ağrı girmeye başladı
Test değil de cildiyeye gideceğim yarın kan verirken baktırsam mı diyorum ama adetliyim mi dicem betaya baktırmak istiyorum mu dicem çelişiyorTest yapın isterseniz muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz
Bence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirtin amaTest değil de cildiyeye gideceğim yarın kan verirken baktırsam mı diyorum ama adetliyim mi dicem betaya baktırmak istiyorum mu dicem çelişiyor
Bence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirtiTest değil de cildiyeye gideceğim yarın kan verirken baktırsam mı diyorum ama adetliyim mi dicem betaya baktırmak istiyorum mu dicem çelişiyor
Bu kadar kanamanın üzerine de gebelik olabilir mi hâla sizceBence önce acilden beta verin. Yok veremem diyorsanızda doktorunuza gebelik şüphenizin olduğunu emin olmadığınızı söyleyin onlar beta ister zaten siz yinede isteğinizi belirti
Durduk yer umutlandırmış olmak istemem ama gebelik dönemi boyunca adet olmaya devam edenler bile var. Bence test yaptırıp garantiye alın özellikle de ilaç kullanacaksanız :)Bu kadar kanamanın üzerine de gebelik olabilir mi hâla sizce
Merhaba yerleşme kanamasından kaç gün sonra teste pozitifi gördünüzBen de şöyle oldu 3-4 gün kala yoğun kuyruk kemiği bel ağrısı yaşadım bacak ve el bileklerinde minik sancılar göğüslerim aniden büyüdü tabi en önemlisi akıntım yoktu kişiden kişiye değişiyor bu akıntım olduğunda hep regl oldum bu sefer akıntımız bi aydı:)) ve yerleşme kanamam regl olmam gereken gün sadece minicik bir damla kırmızımsı pembemsi bir kandı.. sonra zaten o hafta beta Hcg yükseldiğini anlıyorsun çiş kıvamına bak çişim köpüklü geliyordu benim bira gibi zaten anlamıştım bişi olduğunu ver cildim inanılmaz güzel parlıyordu :) sonra pozitif Allah’a şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?