aleyküm selam şuan adete kaç gün var canım.Selamun aleyküm hanımlar, adetime 4-5 gün varken kahverengi kanla karışık pembeye yakın rengi bir akıntı yaşamaya başladım dün sabah başladı. hamilelik şüphem vardı bundan 4 gün önce kan verdim negatif çıktı. Bugün test çubuğu aldım ikinci çizgi varla yok arası gibi birşeydi iki saat sonra daha da belirginleşti. Bu arada bugün akıntıma pıhtılar ve kaşıntı eşlik etti.. Bu durumu yaşayan var mı varsa yardımcı olur musunuz? Acayip stress yaptım ben..
4 gün var tahminialeyküm selam şuan adete kaç gün var canım.
iki hamilelik geçirdim ikisinde de yaşamadım böyle bir akıntı anlamıyorum şuan ne olduğunu gerçekten4 gün var tahmini
çizgi vardı ama belirgin değildi daha sonradan baktığımda belirginleşti canımYerleşme kanaması ile bilgim yok kuzum ama 2 saat sonra çıkan çizgi doğru değildir zaten kullanma reçetesinde de yazar
Bi doktora mı gitsen canım yerleşme kanaması ile bilgim yok benimiki hamilelik geçirdim ikisinde de yaşamadım böyle bir akıntı anlamıyorum şuan ne olduğunu gerçekten
haftaya inşaAllah düşünüyorum gitmeyi. Çok teşekkür ederim bu arada :)Bi doktora mı gitsen canım yerleşme kanaması ile bilgim yok benim
Ne demek canım elimizden bişey gelse keske stres yapma sen yine de insallah Rabbim gönlüne göre versinhaftaya inşaAllah düşünüyorum gitmeyi. Çok teşekkür ederim bu arada :)
test çubuklarıyla uğraşmak istemiyorum çok sinir bozucular açıkçasıO kanamada test yapinca cikiyor mutlaka.
Tekrsrlayin bir daha.
:) valla ben oyle ogrendim geneldetest çubuklarıyla uğraşmak istemiyorum çok sinir bozucular açıkçası
Aminn canım hepimizin Allah razı olsun :)Ne demek canım elimizden bişey gelse keske stres yapma sen yine de insallah Rabbim gönlüne göre versin
testi paylaştım:):) valla ben oyle ogrendim genelde
Bu testin cizgileri bozuk ama.testi paylaştım:)
yok değil canım eğer c nin çizgisinden bahsediyorsan onu ben kendim becerdim peçeteyle kuruturken yırtıldı o kısmBu testin cizgileri bozuk ama.
Bir daha bak olmassa.
Transferin ayni gunu ve ertesi gunu kahverengi bsy gldi oda tutunma olabilir mi ?:) valla ben oyle ogrendim genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?