- 23 Nisan 2023
- 1.648
- 289
- 53
- 37
- Konu Sahibi Elizabeth1991
-
Benimd oyleydi temizlendikten 8 gun sonar basldi 3 gun aralikli az az leke geldi karnim agridi bende umutluyum ilk defa basima geldi biraz gecsin belli olur sonucum doktora gittim amma daha adtime 11 gun vardi en azindan kist yada enfeksiyon yok ondan olmadigini ogrendimBenim az az hala geliyor dünden beri ama adetim biteli 12 gün olmuş adet olamam heralde yumurtlama olurken bukdr kan gelir mi takvimime göre yumurtlamada geçmiş görünüyor şaşırdım çokta umutlandım sancımda var adet gibi
Dr ne olarak yorumladı yerleşme kanaması olabilirrmiymişBenimd oyleydi temizlendikten 8 gun sonar basldi 3 gun aralikli az az leke geldi karnim agridi bende umutluyum ilk defa basima geldi biraz gecsin belli olur sonucum doktora gittim amma daha adtime 11 gun vardi en azindan kist yada enfeksiyon yok ondan olmadigini ogrendim
Yerleşme olabilir ki dedim adetin gecmemsi daha bekle dedi gonderdi hamileleik olmayip bur daha olursa boyle sey tekrar gel dediDr ne olarak yorumladı yerleşme kanaması olabilirrmiymiş
YouTube daki videolara baktımda yumurtlama kanaması çıkıyor ağırlıklı olarak muhtelemen öyle benimki hiç umutlanmak istemiyorumYerleşme olabilir ki dedim adetin gecmemsi daha bekle dedi gonderdi hamileleik olmayip bur daha olursa boyle sey tekrar gel dedi
Bekle sabirla belli olmazYouTube daki videolara baktımda yumurtlama kanaması çıkıyor ağırlıklı olarak muhtelemen öyle benimki hiç umutlanmak istemiyorum
Pardon 24 ağustos.son adetim 7-13 ağustos, 24 eylülde iç çamaşırım pembe su geldi bayaaa. O kadar belirgin bi akıntıydı ki ayaktayken yere çöktüm ne oluyor diye 9 eylülde 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şiddetli sırt ağrım vardı hep olduğu için önemsemedim, yatağım inanılmaz rahat olmasına rağmen dehşet sırt ağrısıyla uyanıyordum. kasık ve rahimde ara ara hissedilir batmalar oluyordu. Asla hamile miyim diye düşünmedim düşünmeyince oluyor
Aayyy ins benimde oyledir teslerimde daha belirgin birs ey yok bende sirt agrsii ile uyandim peceteye kan gelmsiti sknra gelmdi bir gun sonra az bur daha geldi ara ara sirtim ağrıyor 5 gun kaldi bugun adetimePardon 24 ağustos.
Dogru diyorsunuz ben dr takıntı oldu bazen kesin korunsam.bile acaba hamilemiyim diyorum ve testkere cok pra harcıyorum adet günümü beklemedenSize önerim hiç aklınıza hamileliği bile getirmeyim. Hatta bu yazıyo okuyan herkese tavsiyem. Bende hamileliğin her belirtisi vardı fakat hiç test yapmadım çünkü varsa nasıl olsa adetim geçinde öğrenmeyecek miyim? Hergün adetimi sayardım şu kadar gün geçti diye sonuçta bu doğal bir süreç. Ben 1.5 ayda hamile kaldım çocuk yapmaya karar verince. İlk ay adetime 10 gün kala test yaptım negatifti. Adetimi bekleyim dedim yoksa nasıl olsa olurum dedim ve olsun. 2. Ay ise hiç şartlamadım kendimi sürekli test alıp denemektense doğal sürecinde öğrenmeyi tercih ettim adetimin 2. Günü test yaptım ve c çizgisiyle aynı koyulukta öğrendim. Şartlamayın, kasmayın ve test yapmayın. Tevekkül edin yüreğinizi ferah tutun (aşırı takıntılı ve sabırsız bir insan olarak yazıyorum bunu)
Ayy tarihlerin bana çok benziyor ama benimki pembe gibi değil yani açık kırmızı gibi dünden beri baya geldi ama adet kadar değil ve kasıklarımda sancı var adet sancısı gibison adetim 7-13 ağustos, 24 eylülde iç çamaşırım pembe su geldi bayaaa. O kadar belirgin bi akıntıydı ki ayaktayken yere çöktüm ne oluyor diye 9 eylülde 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şiddetli sırt ağrım vardı hep olduğu için önemsemedim, yatağım inanılmaz rahat olmasına rağmen dehşet sırt ağrısıyla uyanıyordum. kasık ve rahimde ara ara hissedilir batmalar oluyordu. Asla hamile miyim diye düşünmedim düşünmeyince oluyor
İlk aylarda bu şekilde önemsemedim bende olur diye düşünerek ama 2 yıl geçti ve tüp tıkanıklığı vs ile uğraşınca tam tüp bebek kararı öncesi bu durum beni bi umutlandırdı tabiki düşünmeden edemiyorum şuandaSize önerim hiç aklınıza hamileliği bile getirmeyim. Hatta bu yazıyo okuyan herkese tavsiyem. Bende hamileliğin her belirtisi vardı fakat hiç test yapmadım çünkü varsa nasıl olsa adetim geçinde öğrenmeyecek miyim? Hergün adetimi sayardım şu kadar gün geçti diye sonuçta bu doğal bir süreç. Ben 1.5 ayda hamile kaldım çocuk yapmaya karar verince. İlk ay adetime 10 gün kala test yaptım negatifti. Adetimi bekleyim dedim yoksa nasıl olsa olurum dedim ve olsun. 2. Ay ise hiç şartlamadım kendimi sürekli test alıp denemektense doğal sürecinde öğrenmeyi tercih ettim adetimin 2. Günü test yaptım ve c çizgisiyle aynı koyulukta öğrendim. Şartlamayın, kasmayın ve test yapmayın. Tevekkül edin yüreğinizi ferah tutun (aşırı takıntılı ve sabırsız bir insan olarak yazıyorum bunu)
Canım sonucun ne olduBen 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallahgüzel haberler alırsınız
İnşallah Allah tez zamanda umutlarınızı sevinçle sonuçlandırırİlk aylarda bu şekilde önemsemedim bende olur diye düşünerek ama 2 yıl geçti ve tüp tıkanıklığı vs ile uğraşınca tam tüp bebek kararı öncesi bu durum beni bi umutlandırdı tabiki düşünmeden edemiyorum şuanda
Gebeyim canım elhamdülillah ikiz gebelik olmuş ama şuan kanamam oldu Rh uyuşmazlığı var ilaç kullanıyorum. Kalp seslerini acilde öğrendim ama buna da şükür .Canım sonucun ne oldu
Allah hayırlısıyla kucağına alabilmesi nasip etsin canım. Hepinize sağlık versin inşallahGebeyim canım elhamdülillah ikiz gebelik olmuş ama şuan kanamam oldu Rh uyuşmazlığı var ilaç kullanıyorum. Kalp seslerini acilde öğrendim ama buna da şükür
Sizde de ara kanama olmustu dimiGebeyim canım elhamdülillah ikiz gebelik olmuş ama şuan kanamam oldu Rh uyuşmazlığı var ilaç kullanıyorum. Kalp seslerini acilde öğrendim ama buna da şükür .
Evet son adet tarihi 7 Ağustos'ta 26 Ağustos'ta yerleşme kanaması olmuştu bat 2 Eylül duSizde de ara kanama olmustu dimi
Nasıl bir kanamanız oldu?Evet son adet tarihi 7 Ağustos'ta 26 Ağustos'ta yerleşme kanaması olmuştu bat 2 Eylül du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?