• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabılır mı acaba

Elizabeth1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
152
38
48
34
Merhaba arkadaşlar
24-25 Ağustos yumurtlama tarıhı bat 8 Eylül yarın ben 3 eylülde 5 gün oncesınden yapınca test negatif çıktı.
dün sabahtan kahverengı leke olunca erken adet oluyorum dıye düşündüm bazen ılk başta sokulmedı galıba dedım ama öyle olunca ağrım çok oluyordu ıkı gündür kahverengı leke seklınde yerleşme kanaması mı adet mı anlamadım ger ve gun ıcersınde mıde bulantım oluyor anlam veremedim yetlesme kanaması yaşayanlar nasıl Bırsey 😅

23-24 Ağustos benimde yumurtlama idi.

5inde yani cuma günü hafif kahverengi leke olmuş iccamasirim.

Bugün test yaptım negatif ama yarın kan vereceğim.

Ben 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallah ♥️ güzel haberler alırsınız ♥️

Ben 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallah ♥️ güzel haberler alırsınız ♥️
Çok sevındım arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın rabbım 🌸♥️
Bu akıntı ne kadar sürdü bırde afedersın ama adet oncesı lekelenme gıbı mı benzer mı karşılaştırdığında 🌸

Kahverengi akıntım kaç gün sürdü bir defaya mahsus muydu 4_5 gündür sadece idrardan sonra peçeteyle silince geliyor bir kesiliyor yürüyünce yorulunca bel ağrısıyla beraber tekrar leke geliyor ama ped temiz

Pazartesi kan tahlili yaptirdim 0.6 çıktı ama halen regl olmadım
Benimde başıma geldi böyle bişey regl döngüm hep 33 40 gün arası olur pcos var bende 27. Günü 2 damla kan geldi kahverengi şekilde afedersin kil gibiydi birisi diğeri akıntı ile karışık yarım saat arayla 2 gün önce arkası gelmedi korunuyoruz biz ama yumurtlama kanaması oluyormuş galiba 23 yaşındayım hiç olmadı bilmiyorum neden oldu gelecekti gelemedi mi anlamadım test yaptım negatif çıktı tuhaf hayırlısı olsun regl bekliyorum ben de

Benimde başıma geldi böyle bişey regl döngüm hep 33 40 gün arası olur pcos var bende 27. Günü 2 damla kan geldi kahverengi şekilde afedersin kil gibiydi birisi diğeri akıntı ile karışık yarım saat arayla 2 gün önce arkası gelmedi korunuyoruz biz ama yumurtlama kanaması oluyormuş galiba 23 yaşındayım hiç olmadı bilmiyorum neden oldu gelecekti gelemedi mi anlamadım test yaptım negatif çıktı tuhaf hayırlısı olsun regl bekliyorum ben de
Yerleşme kanaması diyolar ona benim 5 Eylülde geldi. Pazartesi kanim böyle sonuç çıktı. Onun için yarın sabah idrar testi yapacam bakalım. Ama korkuyorum negatif diye. Hayırlısı olsun

Yerleşme kanaması diyolar ona benim 5 Eylülde geldi. Pazartesi kanim böyle sonuç çıktı. Onun için yarın sabah idrar testi yapacam bakalım. Ama korkuyorum negatif diye. Hayırlısı olsun
Hayır hayır yumurtlama kanaması diye bişey de var yerleşme kanaması diye de ayrı şeyler onu demek istedim

Onu bilmiyordum canim.
Sonuclariniz ne oldu bende ilk defa bu ay yaşadım temizlendikten 8 gun sonra yani daha adetime 14 gun varken bel agrisi ile lavoboya gittim kan geldi peceteye sonra az günlük pede geldi sonra bir daha gelmdi sonra bugun tekrar az gelmis bir daha yine gelmedi beta hcg icin com erken yerlesmemidir ilk defa yaşıyorum

Adetime 8 gün var kırmızı leke geldi çamaşırıma ve adet olcakmış gibi karın ağrım var hafif hafif. Normalde tüplerim tıkalı tedaviye başlayacaktık ama başlamadık henüz bir umut yani yerleşme kanaması olabilir mı yoksa yumurtlama kanaması mıdır

Adetime 8 gün var kırmızı leke geldi çamaşırıma ve adet olcakmış gibi karın ağrım var hafif hafif. Normalde tüplerim tıkalı tedaviye başlayacaktık ama başlamadık henüz bir umut yani yerleşme kanaması olabilir mı yoksa yumurtlama kanaması mıdır
Bende hala onun cevabini ariyorum bulamadim cunku daha adetime 5 gun var testler bir cikiyor bir cikmiyor bekliyorum

Bende hala onun cevabini ariyorum bulamadim cunku daha adetime 5 gun var testler bir cikiyor bir cikmiyor bekliyorum
Benim az az hala geliyor dünden beri ama adetim biteli 12 gün olmuş adet olamam heralde yumurtlama olurken bukdr kan gelir mi takvimime göre yumurtlamada geçmiş görünüyor şaşırdım çokta umutlandım sancımda var adet gibi

Back
X