Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi kızlar lütfen🙏🏼

Ay aynı ben gerçekten benimde öyle her ay olduğu için önemsemedim karın ve kasık ağrısıda dediğin gibi var kaç gündür ama test yapmaya cesaretim yok senin sonuç ne

Biz herhangi bir tedavi olmadık yani iki sene dolunca artik düşünmeye başlarız gibi bu surecte hani spora falan yonelicem kafa dagitmam da gerekiyor galiba çok saldım kendimi İnşallah en kısa sürede güzel olur bizim için herşey hamile kalabiliriz sağlıcakla

Aynen canım iyi gelir bende pilatese gittim bir süre iyi gelmişti banada insan evde durdukça daha çok kafaya takıyor.

Aaa ne güzel canım. Tam olarak bana yazar mısın neler yaşadın belirtilerin başka nelerdi ne zaman test yaptın çok sordum kusura bakma
Yok canım estağfurullah ne demek benim dediğim gibi reglden 2-3 gün önce pembe akıntım oldu. O sıra karın ve kasık ağrılarım vardı. Sonra regl günüm 4 gün falan geçti. Karın ağrısı olunca ben hala regl olurun diye bekledim baktım yok test yaptım pozitif çıktı. Evde laboquick ve prodoctor vardı. Sonra hemen kan verdim zaten pozitif olduğu öğrendim. Beta 349 çıkmıştı işte şimdi yükselmiş. Kasık ağrılarım devam ediyor ama sürekli olan bir ağrı değil böyle ara ara olup geçiyor çok şiddetli değil. 2 gündür göğüs hassasiyetimde var. Bide en fenası sık idrara çıkma herkesi sıcak basıyor benim ayaklarım buz mesela, herkesin bedenine göre değişiyor bence ya. şimdilik bu belirtiler var başka bişey yok canim. Pazartesi de kadın doğuma cikicam bakalım görünür inşallah kese

İnşallah canım hayırlısıyla güzel ilerlesin inşallah gebeliğin Darısı başıma diyorum o zaman seninle baya benziyor aslında belirtiler benim 1 hafta kala pembe lekelenme oldu bir daha gelmedi normal akıntı var iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı benimde var adetime 2 gün kaldı bakalım bende bekliyorum test için acele etmiycem çünkü negatif görmekten çok sıkıldım bi de benim daha öncede böyle lekelenmeler olupta adetim başladı sonrasında o yüzden çok umutlanamıyorum ama sen bana umut oldun canım

Amin Allah razı olsun Bekle canım hiç acele etme, istediğimiz için psikolojik olarak da yaşıyoruz bazen belirtileri seni çok iyi anlıyorum. Kafayı sakin biraktigin anda oluyor bak :) Allah gönlüne göre tez vakitte versin inşallah olursa da muhakkak haber et

Ederim tabi canım. Senin başka bir sorun var mıydı ilk gebelik mi

Anladım canım regl gecikmesini bekle ozman inşallah gebelik vardır güzel sonuçlanır ben de bilerek fazla test almadım yoksa yapıp duruyorum sonuç hüsran oluyor elimde 1 tane var sabrediyorum
Benim şimdi yine lekelenmem oldu canım sanırım adet olucam

Benim şimdi yine lekelenmem oldu canım sanırım adet olucam
İnşallah adete dönmez canım Bende bugün yaptım dayanamadım böyle çıktı çok çok silik görebilirmisin bilmiyorum ama çok ta umudum yok negatif diye düşünüyorum bende regl olacak gibiyim kasıklarım fena ve akıntım da çok bilmiyorum nolcak

Eklentiler

• IMG_20250504_125505.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 256

Ben göremedim canım ama dediğin gibi erken daha. Benimde öyleydi kasık ağrım ve akıntım vardı şimdide kahverengi geldi sökülecek heralde bu ay da olmadı

Canim sonucun ne oldu? Bende 4-5 gun kala bugun kahverengi akinti geldi kan rengi degil acik bir renk peceteye silince geldi devami yok ve cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…