Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.benimde 8 gün kala lekelenme yaşamıştım birkaç saat sürmüştü Adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm kan verin isterseniz Beta HCG kanda belli olur:))Adetime 9 gün kala lavaboya gittiğimde kırmızımsı ve kahverengi lekeler geldi 3-4 saat sürdü peçeteye gelecek kadar azdı. O günden beride kasıklarım ağrıyor halsizlik var ve belim ağrıyor 6 gün kaldı bugun ve uyandığımdan beri midem bulunıyor. Yerleşme kanaması yaşamış olabilirmiyim?
İnşallah ben de görürüm çift çizgiyi :)Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.benimde 8 gün kala lekelenme yaşamıştım birkaç saat sürmüştü Adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm kan verin isterseniz Beta HCG kanda belli olur:))
İnşallah ya Hakkınızda hayırlısı olur umarımİnşallah ben de görürüm çift çizgiyi :)
Benim de adetime 7 8 gün kala olmuştu 3 4 saat sürmüştü. Bel ağrısı falan ben de çok yaşadım. Yani bence olabilir. Ben adetime 2 gün kala test yapmıştım pozitifti değerimde 134dü. Siz de adetinize 1 2 gün kala test yapabilirsiniz. İnşallah olumlu sonuçlanırAdetime 9 gün kala lavaboya gittiğimde kırmızımsı ve kahverengi lekeler geldi 3-4 saat sürdü peçeteye gelecek kadar azdı. O günden beride kasıklarım ağrıyor halsizlik var ve belim ağrıyor 6 gün kaldı bugun ve uyandığımdan beri midem bulunıyor. Yerleşme kanaması yaşamış olabilirmiyim?
İnşallah canım 1 senedir bugunu bekliyorumBenim de adetime 7 8 gün kala olmuştu 3 4 saat sürmüştü. Bel ağrısı falan ben de çok yaşadım. Yani bence olabilir. Ben adetime 2 gün kala test yapmıştım pozitifti değerimde 134dü. Siz de adetinize 1 2 gün kala test yapabilirsiniz. İnşallah olumlu sonuçlanır
Benim de yaklaşık 1 sene sonra oldu umudunuzu kaybetmeyinİnşallah canım 1 senedir bugunu bekliyorum
Benim de öyle oldu canım 3 güne kadar sürüyor sanırım. Kişiye göre değişiyor benim 3 saat kadar sürdüAy kızlar bende de oldu günlük pedde 1-2 damla pembe vardı sildikçe açık kahvemsi geliyor bu ne kadar sürüyor korktum reglim geliyor diye
Yerleşme kanaması olabilir canımregl günüme 4 gün var bugün koyu bir renkte kanamam oldu çok değil peçeteye gelecek şekilde bel ağrım inanılmaz ağrıyor. 15 yıldır regl oluyorsam ilk defa erken regl oldum sizce umutlanmalımıyım?
Siz kan verdiniz miYerleşme kanaması olabilir canım
Benim dün regl günümdü normalde bır gün öncesinden başlar agrım sabahına olurum ama dün agrım falan olmadı regl da olmadım sadece bır ıkı damla açık pembe su gibi kan geldı sonra ped taktım belkı olurum dıye regl ama 3. Güne gırdık hayla olmadım vajinal mantar enfeksiyonum var onun için gecikmiştir dıye düşünmeye başladım ama içim içimı yıyor vajınal mantar enfeksiyonu regl gecıkmesıne neden olurmu yada o gelen bı ıkı damla kan yerleşme olabilir mı çünkü ne agrım var nede kan olmadım sızce test yapıyımmıBüyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.benimde 8 gün kala lekelenme yaşamıştım birkaç saat sürmüştü Adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm kan verin isterseniz Beta HCG kanda belli olur:))
Hayır adetimin gecikmesi bekliyorumSiz kan verdiniz mi
Benim yerleşme kanaması ama kahverengi ydi 15 gün sürmüştü damlama şeklinde bu ay adetini öyle oluyorum zannetmiştim ertesi ay günüm geçince doktora gittim 9+3 hamileydimAdetime 9 gün kala lavaboya gittiğimde kırmızımsı ve kahverengi lekeler geldi 3-4 saat sürdü peçeteye gelecek kadar azdı. O günden beride kasıklarım ağrıyor halsizlik var ve belim ağrıyor 6 gün kaldı bugun ve uyandığımdan beri midem bulunıyor. Yerleşme kanaması yaşamış olabilirmiyim?
Bazen adet gibi de olabiliyormuş kanama sizinki öyle olmuşBenim yerleşme kanaması ama kahverengi ydi 15 gün sürmüştü damlama şeklinde bu ay adetini öyle oluyorum zannetmiştim ertesi ay günüm geçince doktora gittim 9+3 hamileydim☺
Amin canım inşallah. Hepimize kısa zamanda nasipt etsinKızlar benimki regle döndü ya yerleşme değilmiş herhalde bayağı regl oluyorum yani Ekim başlığındayım Allah isteyen herkese nasip etsin yakın zamanda amin
İnşallah canım haber ver bizede Rabbim isteyen herkese nasip etsinBazen adet gibi de olabiliyormuş kanama sizinki öyle olmuşİnşallah benimki de yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?