İnşallah vardır o zaman bize de şöyle güzel haberleri ☺İstiyorum yani inşallah vardır. Softec test kuzum. ovülasyon testinin yanında gelen var bide yarın sabah yapcam onuda. Çıksada çıkmasa haftaya doktora gidicem bi reglde gecikti çünkü
Çok umutlu durmuyor üzmek istemiyorum sizi ama geç döllenme de olabilir diyor bazıları üç gün sonra tekrar yap çıkmazsa eğer ovulasyonunu takip edersin inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın22 sinde olmam gerekiyor du 21 i akşam başladı lekelenme Benimde adet dönemim lekenme olarak geçti bugün bitti tamamiyle test yaptım ama çıkmadı hala umut var mıdır sizce birde iki gün önce kan verdim oda <5 çıktı
böyle durumlarda doktora gitmek en iyisi mi hormonlarına falan baktır istersenBugün ikinci gün oluyor yaptım ama strip gebelik test negatif
İnşallah canım benimİnşallah vardır o zaman bize de şöyle güzel haberleri ☺
Baktırdım onlarda da sıkıntı yok ama sonuçlanmadi ne olduğu ya da tam regli olsam da bitse ovulasyonla denicektim bu ay beklicem artık bakalımböyle durumlarda doktora gitmek en iyisi mi hormonlarına falan baktır istersen
Benimde reglm 8 gün gecikti bende pcos var bı saat önce filan böyle hafif pembemsi gibi kahverengimsi gibi bı leke gelmişti şimdide böyle geldi sizce yerlesmemidirBüyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.benimde 8 gün kala lekelenme yaşamıştım birkaç saat sürmüştü Adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm kan verin isterseniz Beta HCG kanda belli olur:))
Amin canım inşallah. Hepimize kısa zamanda nasipt etsin
Siz test yaptınız mı? Bende de 3 gündür kahverengi ara ara lekelenme oluyor. Adetim 9 gün sonra,asla düzensizlik ve önceden lekenme kanama yaşamadım.Bazen adet gibi de olabiliyormuş kanama sizinki öyle olmuşİnşallah benimki de yerleşme kanamasıdır
Ben regl oldum canım ama çok az kanamam var. Yarın hastaneye gideceğimSiz test yaptınız mı? Bende de 3 gündür kahverengi ara ara lekelenme oluyor. Adetim 9 gün sonra,asla düzensizlik ve önceden lekenme kanama yaşamadım.
Hamile misiniz acabaBenimde reglm 8 gün gecikti bende pcos var bı saat önce filan böyle hafif pembemsi gibi kahverengimsi gibi bı leke gelmişti şimdide böyle geldi sizce yerlesmemidir
Hamile misiniz acabaSiz test yaptınız mı? Bende de 3 gündür kahverengi ara ara lekelenme oluyor. Adetim 9 gün sonra,asla düzensizlik ve önceden lekenme kanama yaşamadım.
Hamile misiniz acaba
Kimyasal gebelikHamile misiniz acaba
Canım merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Muhtemelen ovulasyonum 27 Eylül. BAT 10-11 Eylül. Dün burada adete 4 gün kala kaset testte öğrenenleri okudum ben de merak edip yaptım test bozuk çıktı yani test çizgisi çizgi şeklinde değil de geniş bir alana yayılmıştı, ben de tekrar yapmayı bekleyemedim kan verdim <0,20 negatif çıktı. Bugün daha önce hiç yaşamadığım bir şey yaşıyorum. Saat 17 gibi açık kahverengi az bir lekelenme geldi sadece peçeteye. 2 saat sadece normal şeffaf akıntı dışında bir şey yoktu. Sonra tekrar aynı şekilde leke geldi ama miktarı cidden çok az. Karnım da senin dedidğin gibi hafif sızı var. Bilemiyorum bekleyeceğim. Bazı kadınlarda adet öncesi lekelenme olabiliyormuş ama dediğim gibi ben ilk defa yaşıyorum bakalım ne olacakKızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu
Sonuç belli oldumu bende aynı şeyi yaşıyorumdaCanım merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Muhtemelen ovulasyonum 27 Eylül. BAT 10-11 Eylül. Dün burada adete 4 gün kala kaset testte öğrenenleri okudum ben de merak edip yaptım test bozuk çıktı yani test çizgisi çizgi şeklinde değil de geniş bir alana yayılmıştı, ben de tekrar yapmayı bekleyemedim kan verdim <0,20 negatif çıktı. Bugün daha önce hiç yaşamadığım bir şey yaşıyorum. Saat 17 gibi açık kahverengi az bir lekelenme geldi sadece peçeteye. 2 saat sadece normal şeffaf akıntı dışında bir şey yoktu. Sonra tekrar aynı şekilde leke geldi ama miktarı cidden çok az. Karnım da senin dedidğin gibi hafif sızı var. Bilemiyorum bekleyeceğim. Bazı kadınlarda adet öncesi lekelenme olabiliyormuş ama dediğim gibi ben ilk defa yaşıyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?