Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

İstiyorum yani inşallah vardır. Softec test kuzum. ovülasyon testinin yanında gelen var bide yarın sabah yapcam onuda. Çıksada çıkmasa haftaya doktora gidicem bi reglde gecikti çünkü
İnşallah vardır o zaman bize de şöyle güzel haberleri ☺

Çok umutlu durmuyor üzmek istemiyorum sizi ama geç döllenme de olabilir diyor bazıları üç gün sonra tekrar yap çıkmazsa eğer ovulasyonunu takip edersin inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın

böyle durumlarda doktora gitmek en iyisi mi hormonlarına falan baktır istersen
Baktırdım onlarda da sıkıntı yok ama sonuçlanmadi ne olduğu ya da tam regli olsam da bitse ovulasyonla denicektim bu ay beklicem artık bakalım

Lütfen yaşayan biri yardımcı olabilir mi 3 gün gecıktı dıye test yaptım herkez tekrar yap negatif değil ama pozitif de değil ortada dedı sonra gecıkmenın 5. Günü regl oldum ama kanamam simsiyah geliyor yada koyu kahve çok koyu geliyor aramıştırdıgımda sorduğumda ise düşük belirtisı olduğu söyleniyor zâten hamıle kalmıs bıle olsaydım 1 haftalık yada 10 günlük olucaktı bu düşük mu yoksa gecıkmemden yada stresten olan bişeymi normalde de reglm sancılı geçer aglatır bıle ama bu 5 günlük gecıkmemden sonra fazla şiddetli geldı ve simsiyah sızce sebebı nedır

Benimde reglm 8 gün gecikti bende pcos var bı saat önce filan böyle hafif pembemsi gibi kahverengimsi gibi bı leke gelmişti şimdide böyle geldi sizce yerlesmemidir

Eklentiler

• 1000006740.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 185
Genelde bu renk oluyor regliniz gecikmiş zaten gebelik testi yaparsanız sonucu öğrenirsiniz en güvenilir yolda kan vermek tabiki

Kızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu

Canım merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Muhtemelen ovulasyonum 27 Eylül. BAT 10-11 Eylül. Dün burada adete 4 gün kala kaset testte öğrenenleri okudum ben de merak edip yaptım test bozuk çıktı yani test çizgisi çizgi şeklinde değil de geniş bir alana yayılmıştı, ben de tekrar yapmayı bekleyemedim kan verdim <0,20 negatif çıktı. Bugün daha önce hiç yaşamadığım bir şey yaşıyorum. Saat 17 gibi açık kahverengi az bir lekelenme geldi sadece peçeteye. 2 saat sadece normal şeffaf akıntı dışında bir şey yoktu. Sonra tekrar aynı şekilde leke geldi ama miktarı cidden çok az. Karnım da senin dedidğin gibi hafif sızı var. Bilemiyorum bekleyeceğim. Bazı kadınlarda adet öncesi lekelenme olabiliyormuş ama dediğim gibi ben ilk defa yaşıyorum bakalım ne olacak

Sonuç belli oldumu bende aynı şeyi yaşıyorumda

Benim beta değerim 10,3. Ama kahverengi lekelenmem başladı. Ama az da değil çok da değil. Islaklığını hissedebiliyorum. Günlük pet kadar diyelim. Sizce kimyasal mı yoksa böyle yerleşme yaşayan var mı? Millet bir iki damla demiş . Benim öyle değil . Bir tuvalete gittiğimde bir silmeye yoğun geliyor sandaki 2-3 gidişimde yok kadar az. Sonra bir daha . Böyle

Kızlar merhabalar görsek alıntıdırrrr aynı böyle bi leke mi desem akıntı mı desem bir şey geldi fotoğraf çekmeyi unuttum görsellerini buldum ve ne olduğunu bende anlamadım yerleşme olabilir diye düşündüm kendimce sizce nedir böyle bir durum yaşayan oldu mu

Eklentiler

• IMG_3916.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…