Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

İstiyorum yani inşallah vardır. Softec test kuzum. ovülasyon testinin yanında gelen var bide yarın sabah yapcam onuda. Çıksada çıkmasa haftaya doktora gidicem bi reglde gecikti çünkü
İnşallah vardır o zaman bize de şöyle güzel haberleri ☺

Çok umutlu durmuyor üzmek istemiyorum sizi ama geç döllenme de olabilir diyor bazıları üç gün sonra tekrar yap çıkmazsa eğer ovulasyonunu takip edersin inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın

böyle durumlarda doktora gitmek en iyisi mi hormonlarına falan baktır istersen
Baktırdım onlarda da sıkıntı yok ama sonuçlanmadi ne olduğu ya da tam regli olsam da bitse ovulasyonla denicektim bu ay beklicem artık bakalım

Lütfen yaşayan biri yardımcı olabilir mi 3 gün gecıktı dıye test yaptım herkez tekrar yap negatif değil ama pozitif de değil ortada dedı sonra gecıkmenın 5. Günü regl oldum ama kanamam simsiyah geliyor yada koyu kahve çok koyu geliyor aramıştırdıgımda sorduğumda ise düşük belirtisı olduğu söyleniyor zâten hamıle kalmıs bıle olsaydım 1 haftalık yada 10 günlük olucaktı bu düşük mu yoksa gecıkmemden yada stresten olan bişeymi normalde de reglm sancılı geçer aglatır bıle ama bu 5 günlük gecıkmemden sonra fazla şiddetli geldı ve simsiyah sızce sebebı nedır

Benimde reglm 8 gün gecikti bende pcos var bı saat önce filan böyle hafif pembemsi gibi kahverengimsi gibi bı leke gelmişti şimdide böyle geldi sizce yerlesmemidir

Eklentiler

• 1000006740.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 4
Genelde bu renk oluyor regliniz gecikmiş zaten gebelik testi yaparsanız sonucu öğrenirsiniz en güvenilir yolda kan vermek tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…