Büyük ihtimal yerleşme kanaması canım genelde kahverengi olduğu söyleniyor.Adetin geçince test yap istersen. Ben de 29 Eylülün geçmesini bekliyorum kan testine gideceğimBenimde adetim 29-30 Eylül bugün peçeteye açık kahverengi akıntı geldi sulu şekilde yerlesme kanaması mı acaba
Benim dün regl günümdü normalde bır gün öncesinden başlar agrım sabahına olurum ama dün agrım falan olmadı regl da olmadım sadece bır ıkı damla açık pembe su gibi kan geldı sonra ped taktım belkı olurum dıye regl ama 3. Güne gırdık hayla olmadım vajinal mantar enfeksiyonum var onun için gecikmiştir dıye düşünmeye başladım ama içim içimı yıyor vajınal mantar enfeksiyonu regl gecıkmesıne neden olurmu yada o gelen bı ıkı damla kan yerleşme olabilir mı çünkü ne agrım var nede kan olmadım sızce test yapıyımmıEnfeksiyonun adeti geciktirdiğini duymadım h
Canım ben enfeksiyonun adeti geciktirdiğini duymadım hiç. Mevsim geçişinden de gecikiyor olabilir tabi hepsi ihtimal. 3 gün geciktiyse kan tahliline git benceBenim dün regl günümdü normalde bır gün öncesinden başlar agrım sabahına olurum ama dün agrım falan olmadı regl da olmadım sadece bır ıkı damla açık pembe su gibi kan geldı sonra ped taktım belkı olurum dıye regl ama 3. Güne gırdık hayla olmadım vajinal mantar enfeksiyonum var onun için gecikmiştir dıye düşünmeye başladım ama içim içimı yıyor vajınal mantar enfeksiyonu regl gecıkmesıne neden olurmu yada o gelen bı ıkı damla kan yerleşme olabilir mı çünkü ne agrım var nede kan olmadım sızce test yapıyımmı
Verdim kan testi sonuç bekliyorum ☺Canım ben enfeksiyonun adeti geciktirdiğini duymadım hiç. Mevsim geçişinden de gecikiyor olabilir tabi hepsi ihtimal. 3 gün geciktiyse kan tahliline git bence
Sabahtan beri adet olucam diye ped koydum ama gelen birşey yok sadece peçeteye silinince geliyor o kadar beklicem bakalım ne olacakBüyük ihtimal yerleşme kanaması canım genelde kahverengi olduğu söyleniyor.Adetin geçince test yap istersen. Ben de 29 Eylülün geçmesini bekliyorum kan testine gideceğim
Hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindirVerdim kan testi sonuç bekliyorum ☺
Merhaba öncelikle Mantar enfeksiyonu geciktirme yapmaz.strese bağlı gecikme olmuş olabilir.yerleşme kanamsı genelde beklenen adetten 3-7 gün önce olur ama genede gebelik belirtisi olabilir bence test yapman şart adetinde geciktiğine göre kessin sonuç alırsın bebiş.Benim dün regl günümdü normalde bır gün öncesinden başlar agrım sabahına olurum ama dün agrım falan olmadı regl da olmadım sadece bır ıkı damla açık pembe su gibi kan geldı sonra ped taktım belkı olurum dıye regl ama 3. Güne gırdık hayla olmadım vajinal mantar enfeksiyonum var onun için gecikmiştir dıye düşünmeye başladım ama içim içimı yıyor vajınal mantar enfeksiyonu regl gecıkmesıne neden olurmu yada o gelen bı ıkı damla kan yerleşme olabilir mı çünkü ne agrım var nede kan olmadım sızce test yapıyımmı
Test yaptım kan testi sonuçlar çıktı ama anlamıyorum çok karışık rakamlar var bırı dıyo hamilesin bırı dıyo değilsin e Nabız dan baktım sonuca hastaneyı aradım buraya gelın dedı bilgi veremiyoruz dedı önce kı verdiğim testte <1,20 5 di şimdi ki verdiğim de < 1,20Merhaba öncelikle Mantar enfeksiyonu geciktirme yapmaz.strese bağlı gecikme olmuş olabilir.yerleşme kanamsı genelde beklenen adetten 3-7 gün önce olur ama genede gebelik belirtisi olabilir bence test yapman şart adetinde geciktiğine göre kessin sonuç alırsın bebiş.
Merhaba canım enfeksiyon tabiki de regl geçiktirir doktorum öyle söyledi ne yazık ki bende 45-50 gündür regl olmuyorumTest yaptım kan testi sonuçlar çıktı ama anlamıyorum çok karışık rakamlar var bırı dıyo hamilesin bırı dıyo değilsin e Nabız dan baktım sonuca hastaneyı aradım buraya gelın dedı bilgi veremiyoruz dedı önce kı verdiğim testte <1,20 5 di şimdi ki verdiğim de < 1,20
0-10 anlamadım bılen varsa söyleyebilir mi yaylada regl olmadım ne bı agrı ne bı kanama olmadı
Referans dışı değer mi yazıyor çünkü mesajın pek anlaşılır değil 5 in üstündeyse gebelik vardırTest yaptım kan testi sonuçlar çıktı ama anlamıyorum çok karışık rakamlar var bırı dıyo hamilesin bırı dıyo değilsin e Nabız dan baktım sonuca hastaneyı aradım buraya gelın dedı bilgi veremiyoruz dedı önce kı verdiğim testte <1,20 5 di şimdi ki verdiğim de < 1,20
0-10 anlamadım bılen varsa söyleyebilir mi yaylada regl olmadım ne bı agrı ne bı kanama olmadı
Merhaba canım enfeksiyon tabiki de regl geçiktirir doktorum öyle söyledi ne yazık ki bende 45-50 gündür regl olmuyorum
Hayır direk değerler normal diyor sadece rakamlar kafamı karıştıReferans dışı değer mi yazıyor çünkü mesajın pek anlaşılır değil 5 in üstündeyse gebelik vardır
Kahverengi leke ne zaman başladı adet zamanımı. Regle 8 gün kala lekelenmeye başladım bende benimde damlama şeklinde günlük ped koyuyorum. reglimin 2. Gün gecikmesindeyim şuan böyle bir ihtimal olabilir mi ki. İlk geldiğinde iki gün regl ağrısı gibi ağrım oldu geçti ama leke bir türlü geçmedi çok canım sıkılıyor artık bu durumaBenim yerleşme kanaması ama kahverengi ydi 15 gün sürmüştü damlama şeklinde bu ay adetini öyle oluyorum zannetmiştim ertesi ay günüm geçince doktora gittim 9+3 hamileydim☺
Yok hamilelikTest yaptım kan testi sonuçlar çıktı ama anlamıyorum çok karışık rakamlar var bırı dıyo hamilesin bırı dıyo değilsin e Nabız dan baktım sonuca hastaneyı aradım buraya gelın dedı bilgi veremiyoruz dedı önce kı verdiğim testte <1,20 5 di şimdi ki verdiğim de < 1,20
Adet zamanım da kahverengi lekelenmem oldu ama işte on beş gün sürdü az az çok onemsemedim belirti bişey de yok agrım da az olmuştu bi daha ki ay günüm geçince anladım hemen doktora gittim 9 haftalık olmuştu doktora sordum olabilir yerleşme kanaması o dedi bi kaç gün sonra test yap canım istersenKahverengi leke ne zaman başladı adet zamanımı. Regle 8 gün kala lekelenmeye başladım bende benimde damlama şeklinde günlük ped koyuyorum. reglimin 2. Gün gecikmesindeyim şuan böyle bir ihtimal olabilir mi ki. İlk geldiğinde iki gün regl ağrısı gibi ağrım oldu geçti ama leke bir türlü geçmedi çok canım sıkılıyor artık bu duruma
Dün yapmıştım çok silik çıktı yarın bidaha yapıcam ilk idrarla bakalım. Hafta ya doktora gitmeyi düşünüyorum zaten bu kadar uzun sürmesi de tuhafAdet zamanım da kahverengi lekelenmem oldu ama işte on beş gün sürdü az az çok onemsemedim belirti bişey de yok agrım da az olmuştu bi daha ki ay günüm geçince anladım hemen doktora gittim 9 haftalık olmuştu doktora sordum olabilir yerleşme kanaması o dedi bi kaç gün sonra test yap canım istersen
kişiden kişiye değişiyor benımkı 15 gun sürdü hiç ihtimal vermemiştim Allah gonlune göre versın canım ıstıyorsan ınsallah vardırDün yapmıştım çok silik çıktı yarın bidaha yapıcam ilk idrarla bakalım. Hafta ya doktora gitmeyi düşünüyorum zaten bu kadar uzun sürmesi de tuhaf
hangı marka test yaptınkişiden kişiye değişiyor benımkı 15 gun sürdü hiç ihtimal vermemiştim Allah gonlune göre versın canım ıstıyorsan ınsallah vardır
22 sinde olmam gerekiyor du 21 i akşam başladı lekelenme Benimde adet dönemim lekenme olarak geçti bugün bitti tamamiyle test yaptım ama çıkmadı hala umut var mıdır sizce birde iki gün önce kan verdim oda <5 çıktıAdet zamanım da kahverengi lekelenmem oldu ama işte on beş gün sürdü az az çok onemsemedim belirti bişey de yok agrım da az olmuştu bi daha ki ay günüm geçince anladım hemen doktora gittim 9 haftalık olmuştu doktora sordum olabilir yerleşme kanaması o dedi bi kaç gün sonra test yap canım istersen
İstiyorum yani inşallah vardır. Softec test kuzum. ovülasyon testinin yanında gelen var bide yarın sabah yapcam onuda. Çıksada çıkmasa haftaya doktora gidicem bi reglde gecikti çünkükişiden kişiye değişiyor benımkı 15 gun sürdü hiç ihtimal vermemiştim Allah gonlune göre versın canım ıstıyorsan ınsallah vardır
5 pozitif sayılıyor ama bilemiyorum 2 gün sonra tekrar ver istersen artış oluyor mu bak22 sinde olmam gerekiyor du 21 i akşam başladı lekelenme Benimde adet dönemim lekenme olarak geçti bugün bitti tamamiyle test yaptım ama çıkmadı hala umut var mıdır sizce birde iki gün önce kan verdim oda <5 çıktı
Bugün ikinci gün oluyor yaptım ama strip gebelik test negatif5 pozitif sayılıyor ama bilemiyorum 2 gün sonra tekrar ver istersen artış oluyor mu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?