Yerleşme kanaması¿

Kist kötü birşeymi acaba ya kadın doktoruna gitmek beni çok yoruyor ve geriyor
canım benim bazı kistler adetle dökülüyor, ama bazıları sorun çıkarabiliyor. adetten sonra git dökülmemişse bi baktır kuzu

Suan yazdığın durumu yaşıyorum. Adetlerim duzensiz oldugu icin gecmesine takmiyorumda 4 gun once test yaptim negatif cikti. Sonra kahverengi leke gelmeye basladi. Bugun adetimin 3. Günü cnm. Buyuk ihtimal adet olacaksin. Bir sonraki aya ins mujdeli haberler alirsin.

Canım evet her ay adet oluyorum korunmadığımız halde.. Şuan da Yine adet sancım var ve 3. kez de malesef olmadı..

Arkadaşlar yardım eder misiniz?
Adete 10 gün kala kahverengi akıntı gelmeye başladı ve 3 gündür çok az geliyor Adet olmadan önceki kasıklarda sızı şeklinde ağrılar oluyor bazen.hiç böyle olmazdı yerleşme kanaması mı anlayamadım yoksa bende sorun mu var bu ay yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ama bu bana hayra alamet gelemedi şuan çok mutsuzum ne olduğu hakkında fikri olan var mıAdete 7 gün kaldı hiç önceden adet belirtsi de yaşamazdım aynı gün ağrırdı ve gelirdi

Canım yerleşme kanaması bu şekilde 3gün devam etmez diye biliyorum, üşütmüş olabilir misin ya da rahmtahminde kist olabilir ondan dolayı olabilir ya da strese bağlı bazen. Istiyorsan bebiş Rabbim en kısa zamanda nasib etsin inşallah.

Kistte sızı olur mu devamlı sızı şeklinde oluyor umarım kist ya da başka bir şey değildir

Bendede bu şekilde oluyordu da o zman gebe olmuyorsun canım rahim bazen kendini temizlemek için böyle şeyler yapabiliyor sanırım, ama gebeysen ve kalemle varsa bu da tehlikeli canım, doktora giiiit

Gideceğim bakalım şuan akıntı kesildi sızı da çok az . Haftaya gideceğim teşekkür ederim cevap verdiğin için

arkdaşlr hyatım boyunca hiç adetim 1 hafta öne çekilmedi hep düzenli adet olurum hep ayın 15 inde gebelik belirtileride yok test yaptım tek çizgi çıktı bu adetmi yerleşme kanamasımıdır sizce

arkdaşlr hyatım boyunca hiç adetim 1 hafta öne çekilmedi hep düzenli adet olurum hep ayın 15 inde gebelik belirtileride yok test yaptım tek çizgi çıktı bu adetmi yerleşme kanamasımıdır sizce

Slm benimde adet tarihim 14 aralık adetime 1hafta kala yani ayın 7sinde kahverengi lekem geldi 2 gün sürdü bugün kesildi gelmiyo şuan
Yerleşme kanaması olabilir diyolar sabırsızlıkla adetimi bekliyorum bakalım olucak mı yoksa gerçekten hamilemiyim Belirtilerimde var mide yanması bulantı baş ağrısı
Çünkü hiç adetim böyle 1 hafta önceden olmamıştı ve zaten kan değil bu bildiğin kahverengi leke

Testi erken yapmışsın biraz daha bekle ben yapmıyorum daha çünkü idrarda hemen çıkmıyo adet tarihini bekle direk kan testi yaptır birde idrar yanıltabiliyor

Tam aynı şeyleri yaşsmışız cnm bnmde dün geldi bitti bu sabah bayağa geldi adet diye düşünyrm kendimi umutlandırmamak için hakkımzda hayrlısı olsun bekleyp görüces

Testi erken yapmışsın biraz daha bekle ben yapmıyorum daha çünkü idrarda hemen çıkmıyo adet tarihini bekle direk kan testi yaptır birde idrar yanıltabiliyor
Biliyrm cnm kimileri 1 hafta öncedn belli oldunyazmşlar ondan yoksa 2 hamilelğmdede idrar testi 2 gün kala kesnn sonuç vermişti bu bayağa erken olunca vermedi ama 2 sindede böle kan gelmemişti ondan kafam karıştı regl olabilrmi dye

Tam aynı şeyleri yaşsmışız cnm bnmde dün geldi bitti bu sabah bayağa geldi adet diye düşünyrm kendimi umutlandırmamak için hakkımzda hayrlısı olsun bekleyp görüces

Aynen bende umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun çok takmamak gerekiyor aslında ama napslım düşünmedende olmuyo:) Benimde cuma-cumartesi geldi ama bugün hiçbişey yok ve daha adetime 5gün var idrar testide yapmicam moralimi bozmak istemiyorum:) adet olmazsam 3-4gün gecikirse ozaman direk kan testi yaptırıcam
İnşallah seninde yerleşmedir Allah hayırlısını versin

Hımm anladım çok şükür 2 meleğin var :) benim ilk bebeim olucak olursa inşallah ilk bebeğimi kaybettim 10haftalıkken kalbi durdu 2-3ay ara verdik şimdi tekrar başladık işte bakalım artık 7aylık evliyim daha:)

Takmamak en iyisi ama benm takmamak gibi bir hakkım yok kaldığımı anldığm gibi doktora gitmem lazm riskli gebelkteyim ben :) senin kesildiyse canm yerleşme kanaması olabilr benm regli gibi oluyorm şuanda:)yapma canm son 1 gün kala yapabilirsn o zaman cıkar:) amin canm hayırlısı olsun hakkmzda

Canm tam açık yazmadm detaya girip çok rahatsız etmiyim diye ama benmde 2 side düştü benmde kalbi durdu daha azmış evlilğin canm olur tekrar araştırma yaptınmı neden kalbi durdu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…