Yerleşme kanaması¿

Adet olduktan 5 gun sonra her aksam ayni saatlerde ovulasyon testini yaptim..uzerlerine hem saat hem tarihlerini attim..alt alta dizerek takip ettim..boylelikle test cizgisinin ne derece koyulastigini kiyaslayabiliyorsun..yumurtlama gunune yakinlastikta koyulasiyor ama TEST CIZGINI KONTROL CIZGINDEN KOYU olmadikca pozitif olarak yorumlamayacaksiniz..zaten yumurtlama gunu damlatir damlatmaz aninda kontrol cizgisinden bile daha koyu oluyor..cizginin rengi soluklasana kadar degerlendirmek lazim..zaten 2 gun anca o koyulukta kaliyor..yumurtladiktan sonra da regl olana kadar devam ettim kii regl olmadan hamile oldugumu anlamdim sukur :)

Evet canım bende oyle yaptım hemde aylarca ust uste ve kesınlıkle ıkıncı cızgı kopkoyu cıkmadı bende hatta ılk gebelıgımde 4ay sureklı adetın bıttıgı gun yıkandıktan hemen sonra adet olacagım gune kadar hep yaptım ama asla goremedım ama hamıle kalmısım sımdıkındede aynı sekılde dusuk yaptıktan sonra sureklı test yaptım aylarca ve yıne cıft cızgıyı goremeden hamıle kaldım sıvı alımına dıkkat ettım sabah 10 aksam 8yaptım yıne yok arkadas sadece ıkıncı cızgı sılıl cıkıyodu yıne de hamıleyım elhamdulıllah acaba ben mı yanlıs yaptım dıye sorayım dedım ya arkadasa da oyle anlattım o görmüş pozitifi hatta onun ıkıncısı bırıncı cızgıden daha koyu cıkıyomus ama yınede hamıle kalamadı

Merhaba. Ben sorularım olduğu için yeni üye oldum arkadaşlar. 7 aylık evliyim evlendiğimiz ilk aydan beri çocuk düşünüyoruz. Adetlerim hep düzenlidir. Bu ay 3 gün gecikmeden sonra 4. Gün adet oldum. Beklediğim adet gününde yalnızca peçeteye ufacık bi leke geldi belki hamile olabilirim diye sevindim yine de umudum vardı sonraki gün hiç lekem olmadı çünkü 4. Gün yine ped doldurmuyor tek peddeyim hala ama peçeteye yoğun geliyor yerleşme kanaması olamaz mı kızlar nolur biri bişey söylesin?

Bilgisi olan yok mu kızlar cevap alabileceğim tek yer burası içimdeki kuşkuları gidermek istiyorum

Evde test yaptım daha önce ama eczacı onların en az 4-5 haftalık gebeliklerde doğru sonuç verdiğini söyledi yapmadım bu sefer bende. Hcg yaptırmaya da cesaretim yok artık

Evde test yaptım daha önce ama eczacı onların en az 4-5 haftalık gebeliklerde doğru sonuç verdiğini söyledi yapmadım bu sefer bende. Hcg yaptırmaya da cesaretim yok artık
Yani beni baz alırsak ben adet bitiminde hamıle oldugumu ogrendım ustune görmüşüm. Ama standart bi kadını ele alırsak bu adet gibi duruyor. Stresten ve bir çok şeyden etkilenebiliyor adet düzeni süresi yoğunluğu. O yüzden bence 1hafta daha bekle bat'ın geçsin lekelerinde adete dönerse test yapmana gerek kalmaz ama illa ki kuşkularına son vermek istiyosan 1 hafta bekle öyle test yap pozitif çıkarsa kan vermeye öyle gidersin. Testte negatif diyorsun bugun yerlesme kanaması olup ertesı gun pozıtıf cıkmaz ki test mecbur bekliceksin canım

Ben işte olan kanamamın adet midir amin olamıyorum canım ya mesela suan artık durdu sayılır akıntı ama öncesinde bi ped doldurmayacak kadar akış oldu inan umudumu hiç kaydedemiyorum bi şekilde umudum oluyor. BAT’m 16ydı tam o gün de leke oldu 17snde hiçbirşey yoktu 19 sabahında peçeteye yoğun geldi napıcam of

Testi tekrarladın mı bu ara

Test yapmadım bu ay canım sence çıkar mı ne düşünüyorsun? Sen adetten sonra öğrendim dedin ya nasıl yani tam yoğun olarak adet oldun bitiminde mi öğrendin

Test yapmadım bu ay canım sence çıkar mı ne düşünüyorsun? Sen adetten sonra öğrendim dedin ya nasıl yani tam yoğun olarak adet oldun bitiminde mi öğrendin
Ben bildiğin adet oldum öyle leke falan değil günde 2-3 ped degıstırerek ve 6gün boyunca. Sonra dr kontrolum vardı orda ogrendım hamıle oldugumu tamamen tesadufen yanı ve uc aydırda tam gunumde adet olmaya devam edıyorum benımkı cok ıstısnai bı durum yani. Bence sende kan testı yaptıramıcaksan 1 hafta bekle oyle test yap evde belkı gec dollenmedır

Allah hayırlı etsin canım çok sevindim senin adına öyle istisnaya can kurban :) İnşallah geç döllenmedir benimde ya da istisna olsun. Cok istiyorum artık hamile olmayı her ay hüsran. Ozaman adet dönemi sonunda kan testi vereyim ben. Hislerin ne yönde canım

Valla inşallah senınde vardır canım. Görüyosun kı adette olsan allah ol deyınce oluyormus benım bıde yapmadıgım sey kalmadı temızlıkler yok sıgara kahve gırlaydı yanı nasılsa adet oldum dıye mafettim ortalıgı ama bebişim benımle deli annesine sıkı sıkı tutunmus ınsallah sende hamılesındır yaz bana test yapınca

Tamam inşallah yazacağım inşallah bende hamileyimdir dua edin bana evladınla birlikte canım teşekkür ederim cevapların için

Tamam inşallah yazacağım inşallah bende hamileyimdir dua edin bana evladınla birlikte canım teşekkür ederim cevapların için
Rica ederim canım inşallah hamilesindirde bebişini sağlıkla kucagına alırsın herkese duacıyım allah ısteyen herkese tez vakıtte tattırsın bu duyguyu

Amin canım allah razı olsun. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

Merhaba kızlar.
Hsgden sonra adetlerim şaştı ne yazıkki. Ve 6 Ocak'ta adet gibi kahverengi leke oldu. Lekeden kastım sadece lavaboda aktı gitti 7-8 gün böyle sürdü ve süre içerisinde Ben rahatsız olduğum için sürekli ped değiştirdim yoksa 3 ped dolmadı bile.

Şubat 6sı geçti hala tık yok. Sadece beyaz hafif sarımtırak mukus şeklinde akıntım oluyor aktığını hissediyorum resmen. karnımı içime çektiğimde de iki kasığımda da batma kramp oluyor. .
bu durumu yaşayan var mı yada yerleşme olabilir mi ocaktaki durumum?

Canım yerleşme kanaması en fazla 3 gün sürüyor o da peçeteyle sildiğinde çok hafif kahverengi leke şeklinde oluyor yada çok açık pembemsi oluyor 7-8 gün sürdü demişsin de fazla sürmüş yerleşme kanamasıysa bilemedim yani herkesde farklı şeyler yaşanıyor valla:) Test yapmadın mı ? İdrar yada kan ?

Bende değildir diye düşünmüştüm ama unuta işte Hsgden sonra adet düzenim şaştı yoktur diye düşünüyorum canım ama aklımda da deli sorular. Test yapmamakta ısrarcıyım bu defa beklediğim tahlil sonuçları var o güne kadar dayanabilirsem yapmayacağım. Her seferinde hüsrana uğramak psikolojisini mahvediyor insanın çünkü. Daha öncede gecikmiştim ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…