Yerleşme kanaması¿

Canm tam açık yazmadm detaya girip çok rahatsız etmiyim diye ama benmde 2 side düştü benmde kalbi durdu daha azmış evlilğin canm olur tekrar araştırma yaptınmı neden kalbi durdu diye

Yaa öylemii çok geçmiş olsun canım ... ewet ama hiç bişey çıkmadı malesef sağlıksız dedi doktor patolojidende bi sonuç çıkmadı pıhtılaşma testide yaptırdım özel çok şükür pıhtılaşmamda yok içim rahat etti en azından Hemşireyim ben bu arada normalde doktorlar 2-3düşükten sonra pıhtılaşma testini yaptırıyolar ama ben hiç beklemedim gittim özel kendim yaptırdım en azından bilmem gerekiyodu ne olduğunu

Çok iyi yapmışsın canm bende hepsini yaptırdm temz çıktı taki rahim filmi çektirene kdar oda temz yazmşlar raporda tüpler iyi çıkınca ama rahimimdeki perdeye rağmen nrmal yazmşlar yanılttıcı bir doktor anldı amelyt oldm 1 ay önce düzelttm şimdide hamile klmayı bekliyorm ilk denemem:) demem o ki canm rahim filminide ihtmal etme onuda cektr kfan tam rahat olur

Onu ilk hamile olmaya karar verdiğimde yaptırmıştım canım :) çok şükür herşey temiz Allah hayırlısını versin yaa ne desek boş gerçekten Allah ol derse oluyo vakti saati ne zaman bilemeyiz inşallah sende biran önce hamile kalırsın dua edicem sanada canım Vardır Allahın bir bildiği:) adet tarihinde yine haberleşiriz:) çok bişey kalmadı şurda

Ohhh maşllah canm o zaman akıllı dVranmışssın ben 2 cocktn snra akıllandm öyle tabi Allah yazdıktan snra Gerisi bahane inş kısa zamanda yazmştır cnm:) evet az kldı canm sen haber ver ben bayağa regli oldm :) amelyttn dolayı galiba erken oldm bu aydan snra düzelir diye düşünüyorm brdahaki aya kalırım artık:)

Tmm canım haber veririm:)) İnşallah canım en kısa zamanda hamiş oluruz umarım:)

kızlar.. şüpheli ilişki üzerinden bugün tam 7 gün geçince kanda beta hcg baktırdım negatifti.. üzerinden 2 gün geçti yani bugün wc de hafif bi pembelik gördüm.. dün akşam da regl olacakmışım gibi bi his vardı.. umutlandım da.. sizce gebelik testi yaptırsam çıkar mıııı

Adetine ne kadar var canım

Evet canım hamılesın tebrıkler allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Benımde ılk gebelıgımde ogrendıgım deger 43falandı ıkı gun sonra 200küsür olmustu. Insallah kımyasal degıldır hcg artısını takıp ettırmeyı unutma

2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu..seninki 5 kat artmis...2 kere kimyasal oldu..coraspin verdi bu sefer..insallah kimyasala donusmez yine

2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu..seninki 5 kat artmis...2 kere kimyasal oldu..coraspin verdi bu sefer..insallah kimyasala donusmez yine
Yok canım tek bebektı 12.haftamda dusuk yaptım malesef sımdı tekrar 14haftalık hamıleyım

Selam . Ben de adete 5 gün kala iki gün kanama yaşadım ama çok azdı pkoluyum adet olacağım galiba dedim ertesi gün test yaptım öyle belirgin bir şey çıkmadı adetim 4 gün geçti hala gelmedi bu arada idrar enfeksiyonum da var onunla mı alakalı bilemedim .

Coraspin vermemıstı dr bana benımde ıkı kımyasal bır dusugum var. Kan sulandırıcıyı tedbır olarak mı verıyo dr yoksa pıhtılasma problemı mı cıktı test falan yaptırıp

Coraspin vermemıstı dr bana benımde ıkı kımyasal bır dusugum var. Kan sulandırıcıyı tedbır olarak mı verıyo dr yoksa pıhtılasma problemı mı cıktı test falan yaptırıp
O Osirius hayir kan testi falan yapmadi..daha once 2 kere kimyasal olunca coraspin verdi ve bu sefer olacak bak gor dedi..ben de folibol ile birlikte hergun aldim..sanki bu sefer oldu gibi geliyor icimden..carsamba 15 di..persembe 40..bugun olcturmedim yarin olcturucem bakalim..hersey yolundaysa 80 e cikmasi lazim normal olarak..yarin gorucez bakalim

Hersey yolundaysa 80den daha yuksek cıkar canım. Ilk zamanlar artıs bıraz fazla olabılıyor. Ben ıkı hamılelıgımde de ovulasyon testı yaptım ama hıcbırınde pozıtıf ıkı koyu cızgı gormedım mesela ona rağmen hamıleyım. Herkes cok guzel faydalanmıs ama ben hıc memnun kalmamıstım. Nasıl takıp ettın yumurtlamanı bende bebek ısteyen bı arkadasıma aktarıcam ınssllah tez vakıtte dogurursunuz ıkınızde ben hıc ummadıgım bı anda hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…