Yerlesme kanamasi

Asbarfat00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
196
63
18
27
Merhaba ben 4 nisan günü regl olmam gerekiyordu ama 31 mart gecesi peceteyle temizledigim zaman kahverengi bi akinti gördüm adet oldum sandim ama hic pedime gelmemisti sonra kan rengim pembe oldu ama kırmızı olmadi hiç adet agrim çok olur bu sefer hic olmadi ve çok az kanamam oldu hep de kahverengiydi bugun 3. Günüm ama hic kanamam yok .test aldim oyle deneme amaçlı çok az birşey silik çizgi çıktı kaç gundur de sağ kasigim çok ağrıyordu arada bir sancım oluyor ama hemen geciyor hamile olabilir miyim

Silik çıktıysa bi kan testi verin

Çok heycanliyim ya rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah ikimizde çok güzel haberler aliriz sende de oldu mu bu yerleşme kanaması
yok bende olmadı benım ki bence yeni gibi varsa bişi bilmıyorum ki bende ev işi yaptım şimdi baktım. Yine adet olmamısım çatlatma iğnesinin 16 günü bugun bide

Yok ben ilkte de bu hamileligimde de yerlesme kanamasi yasamadim ama yasayanlarin sayisi da az degil. Hayirli sonuc alirsin insallah.

Bende dayanamicam herhalde pazartesi ilk is kanka vermek olucak inşallah . sizinde oldu mu yerlesme kanaması falan şuan aşırı yorgunum kafamı kaldiramiyorum bununda etkisi var sanırım
Kan dicektim yanlis olmus
Yok ben ilkte de bu hamileligimde de yerlesme kanamasi yasamadim ama yasayanlarin sayisi da az degil. Hayirli sonuc alirsin insallah.
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…