- 2 Nisan 2022
- 196
- 63
- 18
- 27
- Konu Sahibi Asbarfat00
-
Silik çıktıysa bi kan testi verinMerhaba ben 4 nisan günü regl olmam gerekiyordu ama 31 mart gecesi peceteyle temizledigim zaman kahverengi bi akinti gördüm adet oldum sandim ama hic pedime gelmemisti sonra kan rengim pembe oldu ama kırmızı olmadi hiç adet agrim çok olur bu sefer hic olmadi ve çok az kanamam oldu hep de kahverengiydi bugun 3. Günüm ama hic kanamam yok .test aldim oyle deneme amaçlı çok az birşey silik çizgi çıktı kaç gundur de sağ kasigim çok ağrıyordu arada bir sancım oluyor ama hemen geciyor hamile olabilir miyim
Senın o yaşadığıma yerleşime kanaması diyolar bence de kan ver hemen çizgi de baya netSuan kamerada fazla gozukmemis ama evet silik çizgiyi kendim görebiliyordum
Şuan gidip test yapsam kan testi gözükür mu tam adetimin normal tarihi pazartesi günümü bekliyim mi yoksaSenın o yaşadığıma yerleşime kanaması diyolar bence de kan ver hemen çizgi de baya net
Aynıyız kızŞuan gidip test yapsam kan testi gözükür mu tam adetimin normal tarihi pazartesi günümü bekliyim mi yoksa
Çok heycanliyim ya rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah ikimizde çok güzel haberler aliriz sende de oldu mu bu yerleşme kanamasıAynıyız kızbende adet olmadım hala bekleyelim 4 nisanı
yok bende olmadı benım ki bence yeni gibi varsa bişi bilmıyorum ki bende ev işi yaptım şimdi baktım. Yine adet olmamısım çatlatma iğnesinin 16 günü bugun bideÇok heycanliyim ya rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah ikimizde çok güzel haberler aliriz sende de oldu mu bu yerleşme kanaması
Bende dayanamicam herhalde pazartesi ilk is kanka vermek olucak inşallah . sizinde oldu mu yerlesme kanaması falan şuan aşırı yorgunum kafamı kaldiramiyorum bununda etkisi var sanırımGebelik var gibi gorunuyor.Ben adet gunumun aksamina dogru yaptim pozitif cikti.
Kan dicektim yanlis olmusBende dayanamicam herhalde pazartesi ilk is kanka vermek olucak inşallah . sizinde oldu mu yerlesme kanaması falan şuan aşırı yorgunum kafamı kaldiramiyorum bununda etkisi var sanırım
İnşallahYok ben ilkte de bu hamileligimde de yerlesme kanamasi yasamadim ama yasayanlarin sayisi da az degil. Hayirli sonuc alirsin insallah.
Canim ne oldu senin hamile misin ben bugün test yaptim ama hiçbirşey gozukmedi ya oncekinde silik çıkmıştı neden oldu böyle bilen var miAynıyız kızbende adet olmadım hala bekleyelim 4 nisanı
Kuzum ben pazar gününü adet oldjm valllaCanim ne oldu senin hamile misin ben bugün test yaptim ama hiçbirşey gozukmedi ya oncekinde silik çıkmıştı neden oldu böyle bilen var mi
Hadi ya ben daha adet olmadim ama teste bi silikon gördüm sonra bugun yaptigimda birsey yoktu üzüldüm biraz aceba bu neden oldu yaKuzum ben pazar gününü adet oldjm vallla
Valla testler benı vok erken yanılttı bi dahakıne test yapmıcam ben netHadi ya ben daha adet olmadim ama teste bi silikon gördüm sonra bugun yaptigimda birsey yoktu üzüldüm biraz aceba bu neden oldu ya
Bende ikinci teste birşey görmeyince çok kötü oldum ya . carsamba günü ama randevum var bakalim ne çiçek doktor kimyasal gebelik te yaşamış olabilirimValla testler benı vok erken yanılttı bi dahakıne test yapmıcam ben net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?