Jinekoloji yerleşme kanaması

leynaraa61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
82
49
3
Arkadaşlar bakarsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısa yazıcam vaktinizi almamak için. Bu ayın 17 sinde yerleşme kanamam oldu. Kasıklarım ve bacaklarımda ağrı aşırı halsizlik göğüslerde hassasiyet var şuan iyice artmış durumda. Adet tarihim ayın 1i. İnternetten baktım yerleşme kanaması 1 2 gün sürüyormuş benim bir gün sürdü ve bitti. Yalnız bu gün 8 gün sonra yani tekrar aynı şekilde kanamam oldu idrar testi yaptım negatif. Zaten varsa bile çok erken çıkmaması normal. Ama 8 gün geçtikten sonra tekrar aynı şekilde kan gelmesi normal mi? Çok huzursuzum lütfen yardımcı olun .

Bende hamilelikten şüpheleniyorum . Çünkü bir çok belirti var. Kanamam geleli 8 gün oldu şehir dışındayım sağlık ocağını aradım 8 günde idrarda hamilelik çıkmaz dedi geldiğinde kan testi yapalım dedi . Aynı şekilde bu gün gene öyle kan geldi bende o yüzden korktum.

Hamile olmadan yerleşme kanaması ne olaki ayrıca şu yerleşme kanaması neymiş arkadaş negatif çıkıp çıkıp acaba yerleşme kanaması mı leke geldi diyen milyonlarca konu var

İlişkinin 8.gününde gebelik belli olmayabilir
İlişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse sonuç netleşir
Ayrıca yerleşme kanaması adetten 2 3 4 gün önce olan birşey
Yani kanamadan sonra 8.günde hamilelik varsa çıkardı uzun bi süre
Yerleşmeden sonra beta hcg salgılanır ve testlere de yansır.

Hamile olmadan yerleşme kanaması ne olaki ayrıca şu yerleşme kanaması neymiş arkadaş negatif çıkıp çıkıp acaba yerleşme kanaması mı leke geldi diyen milyonlarca konu var
Hamileliğin en başında olan bir şeymiş yerleşme kanaması. 7 8 günde idrar testinde hamilelikl zaten çıkmaz :) o yüzden hamile değilim diyemiyorum

Teşekkür ederim :) ever testte çıkmıyor. Ben doktorla görüştüm 1 hafta 10 gün öncede olabiliyormuş üstüne görme oluyormuş hemen adet zamanında. ÖYle olmuş olabilir dediler :) teşekkür ederim yorumunuz için

iyide test negatif çıkmış.
reglinize ne kadar var?

Şöyle yapın adet gününüzü bekleyin o gün test yapın o zaman net sonuç alırsınız
1 temmuzda adetiniz başladıysa döngünüze göre takriben 30 temmuzda sonuç alırsınız
Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yumurtlama zamanı da oluyor çünkü
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun
Belirtilere çok kulak asmayın herşey nasip

Çok özür dilerim ama biraz bekleyemiyormusunuz? Ne fark edicek? Zamank gelince öğrenirsin hamilemisin değilmisin. Şimdi öğrensen ne olarak

Aynen ben bazen göğüs hariç bir çok belirtiyi adet zamanıda yaşıyorum :) Çok teşekkür ederim ever 5 gün sonra tekrar test yapıyım zaten dönmüş olucam kan testi veririm direk :)

Çok özür dilerim ama biraz bekleyemiyormusunuz? Ne fark edicek? Zamank gelince öğrenirsin hamilemisin değilmisin. Şimdi öğrensen ne olarak
haklısınız ne özürü :) bencede biraz bu gün panikatağa bağladım sanırım. En iyisi biraz daha beklemek :)

Heyecanınızı anliyorum ama gebe olmayabilirsiniz. Kanamanizin sebebi hormonal olabilir(yumurtalik kisti, ostrojen dusuklugu gibi). Kasik, bacak agrisi gibi belirtiler ayni zamanda regl belirtileridir. Bir kadin dogum doktoruna mutlaka basvurun. Eger hormonal bir probleminiz varsa gebe kalmaniza engel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…