Jinekoloji yerleşme kanaması

:) aynen döner dönmez gitmeyi düşünüyorum . Teşekkür ederim yorumunuz için

ilk gebeliğimdede aynı şekil belirtiler olmuştu . Biraz ondan bu kadar panik yaptım sanırım :)

ilk gebeliğimdede aynı şekil belirtiler olmuştu . Biraz ondan bu kadar panik yaptım sanırım :)
Dogumumdan sonra tedavi gordum. Kanamam oldu regl oldugumu dusunurken once ostrojen dusuklugu sonra yumurtalik kisti yasadigimi ogrendim. Ozellikle yumurtalik kisti 10 gun arayla 2 kez kanama yasayinca doktora gitmemle ogrendigim birseydi. Doktorum bu kist tesadüfen ogrenilir, baska belirti vermez dedigi icin sizi uyarmak istedim. Bunlar gebelige engel durumlar. Insallah siz sagliklisinizdir :) gebe olmasanizda ihmal etmeyin, doktora gorunun derim

yerleşme kanaması olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? belki de yumurtlama kanamasidir? bu kadar erken belirti görmeniz neredeyse imkansız. hamile olduğunuz da kesin değil. ilk kanama yumurtlama kanaması, ikinci kanama yerleşme kanamasi olabilir, ya da belki hiç yerleşme olmamış olabilir.

Ben üç defa gebelik yaşadım ilkinde ve üçüncüde adet olmam gereken gün yerleşme kanaması yaşadım. Ama ikinvide hiç yaşamadım ve boş gebelikle 3.ayımda sonlandırıldı. Yani adet olman gereken gün görülür diye biliyorum. Ha hiç görülmeyebilirde tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…