Yerleşme Kanaması

karakter2829

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
34
3
1
25
Kızlar merhaba
Özetle sormak istediğimi yazayım.
SAT 25 mart 1 hafta gecikmem var. Kahverengi leke oluyor 3 gündür.İlk iki gün peçetede görüyordum şimdi hafif iç çamaşırına bulaşmış gebelik belirtilerim var.İdrar negatif çıkıyor.Daha önce böyle bişey yaşayan var mı ? Bir boş gebelik geçirdim.O gebeliğimdede 1 hafta önceki idrar testim negatif 1 hafta sonraki idrar pozitifti.Böyle şeyler yaşayan var mı lütfen biri aydınlatsın

Kan testi vermelisin bence 1 hafta gecikme var diyorsun bende seninle aynı gündeyim hafif lekelenme oldu ama bakalım 🤔

Kızlar merhaba
Özetle sormak istediğimi yazayım.
SAT 25 mart 1 hafta gecikmem var. Kahverengi leke oluyor 3 gündür.İlk iki gün peçetede görüyordum şimdi hafif iç çamaşırına bulaşmış gebelik belirtilerim var.İdrar negatif çıkıyor.Daha önce böyle bişey yaşayan var mı ? Bir boş gebelik geçirdim.O gebeliğimdede 1 hafta önceki idrar testim negatif 1 hafta sonraki idrar pozitifti.Böyle şeyler yaşayan var mı lütfen biri aydınlatsın
Sonucunuz nedir?

Gebelik belirtileri adet belirtilerinden farklı olmuyor. Psikolojik olarak bebek olsun diye bekleyenler vücudundaki değişikliklere bence hiç kulak vermesin yanıltıcı ve hayalkırkklığı olabiliyor o yüzden en doğrusu gecikme 1 haftayı falan bulunca kan testi yaptırmak

Back
X