- 30 Aralık 2016
- 56
- 11
- 38
Canım çok geçmiş olsun bende 4 defa düşük yaptım uzun bi süre ara verdim 7 ay oldu deniyoruz hala tık YokBenim adetime 7 gün varken olmuştu böle leke pıhtı gibi test yaptım negatifrengli oldum beklediğim tarihte kısa sürdü. 1 hafta oldu reglim biteli bende gebelik belirtilerim başladı. (Ocak ayında zorunlu kürtaj olmuştum ordan biliyorum) kasıklarımda batma üşüyorum elim ayağım buz gibi bugün hafif başdönmesi ve bulantı.
Merhaba evet yerleşme olabilir adetleriniz düzenli mi acaba? Adet öncesi akıntı da olabilir yerleşme de olabilir birkaç gün içinde belli olur o inşallah gönlünüzden geçen ne ise o olsunMerhabalar bende en son 24 ağustos ya adet oldum ve suan 2 gün geçti bel ağrım var 3 4 gündür goguslerimde hassasiyet var lavaboya girdiğimde 1 2 damla pembe bir şey aktı ama hemen geçti sizce hamile olabilir mıyım bu yerleşme kanaması midir?
merhaba canım ben olmadı suan tup bebek surecındeyımİnşallah sağlıkla kuçağınıza alırsınız benim bir sorum olacaktı da benim adetim 1 hafta kala kanama oldu akıntılı pembe sonra yoğun kanama pıhtılı sonun kahve rengi oldu yumurtlama dününü değerlendirdik kalanama dün bitti test erken ama yaptım negatif çok çocuk istiyorum ama acaba adet mi oldum yerlesme kanamasından pıhtı olmaz yoğun kan olmaz diyorlar ama sizin bilginiz var mı acaba
Çok Sağol canım benim içimi rahatlattin allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah benim de olur sen de inşallahmerhaba canım ben olmadı suan tup bebek surecındeyım
canım benımde bı arkadasım senın gıbı adettıne bı sure kala boyle yasadı sonra hamıle oldugunu ogrendı ama onunda ıdrarda cıkmadı zaten heemn cıkmıyor ıdrarda adetın gecsın 2 3 gun dırek kan testı ver ıdrarla ugrasma hep yanıltıcı oluyor bosu bosuna umutlandırıyor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?