yerleşme kanaması

Canım çok geçmiş olsun bende 4 defa düşük yaptım uzun bi süre ara verdim 7 ay oldu deniyoruz hala tık Yok

Doğum kontrol hapı kullanirken hamile oldugunuzu nasıl anlarsınız bende ilk ay adetim kahverengi geldi bu ay 4 ilaç kaldı açık pembemsi sonra sarımsı leke geldi sizcee???

kızlar bana yardım edermisiniz? ben bu ay klomen ve çaatlatma iğnesi oldum bugün iğnemin 10.günüydü aadetime 8gün vardı ve benden pembe kan geldi sulu bende adet oldum sandım çok ağladım ama içimede kurt düştü 2 aydır pko olduğunu öğrendim ve 2 aydir hep adetim gecıkıyo ve tarlusalla adet görrüyodum bugün gelen kan yerlesme kanamasımı diye düşündüm çünkü birkez geldi dahada gelmedi ama bisey daha var dün gece migrenim tuttu ilaç içemediğim için acillik oldum hastanede dr.a çat.ignesi oldumu söyledim oda kan istedi ve sonuç negatif çıktı bugün gelen KAN neyin nesiydiiiiiiiii delircemm bana yardım edinnnnnnn

merhaba.yarın adet günüm. bugün hiç ağrım ve belirtim olmadan afedersiniz ama peçeteye silince kan geldi daha sonra kahverengiye döndü daha sonra da bitti. baş ağrım çok var adet olamadığım zaman başım çok ağrır çünkü. benim şüphe ettiğim adetim kahveden kırmızıya dönerdi şimdi tam tersi dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun var mı benim durumuma benzer yaşayan.

Merhaba arkadaşlar 8 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bunun öncesinde kurtaj oldum bebeğin gelisimi durmuştu. 3 aylık korunma sürecinin ardından tam sekiz ay geçti ve hamileilk gerçekleşmedi. Bu ay iki gün günüm geçti. Hafiften kahverengi bir lekelenme var ve adet olacakmış gibi hafif bel ağrısı acaba hamile olabilir miyim tecrübesi olanlar paylaşır mi. Çok istediğim halde hep sonuç hep hayal kırıklığı oldu bu defa da üzülmekten korkuyorum.

Merhabalar bende en son 24 ağustos ya adet oldum ve suan 2 gün geçti bel ağrım var 3 4 gündür goguslerimde hassasiyet var lavaboya girdiğimde 1 2 damla pembe bir şey aktı ama hemen geçti sizce hamile olabilir mıyım bu yerleşme kanaması midir?

Merhaba evet yerleşme olabilir adetleriniz düzenli mi acaba? Adet öncesi akıntı da olabilir yerleşme de olabilir birkaç gün içinde belli olur o inşallah gönlünüzden geçen ne ise o olsun

Bende aynı sorunu yaşadım benimde düşüğüm oldu 9 aylık tekrar denedik 3 hafta dır belirtileri var bugün kanama oldu ama regl mı adet mi belli değil önceki yerleşme Kanamasıyşa bir değil adetle de aynı değil bilmiyorum durursa yarın nöbetçi eczaneden alıp test yapcam ya da pazartesi

Merhaba ben Yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim son regl tarihim 15 şubattı 25 şubatta birlikteliğimiz oldu korunmasız. Adetime 7 gün kala yani Dün sabah erkenden sancıyla birlikte çok açık pembe renkli lekelenmem oldu damla damla akşam saatlerine doğru kesildi akşam da soluk kırmızıya döndü ve bugünde az az devam ediyor sol kasığımda gerilme ve hafif sancılar var hiç regl kanamama benzemiyor ve regl ağrısı gibi çokşiddetli değil.Takvime göre birliktelik günümde gebe kalma olasılığım biraz yüksekti sizce yerleşme mi yoksa adetim sökülmüyor mu? Adetime 6 gün var.Yardımcın olursanız çok sevinirim.

Peki sancın oldu mu merak ettim benim aynı böyle bi dururum var ve çok sancılanıyorum. Kalbim resmen kasıklarımda atıyor.

Arkadaslar, adet gununden 2 3 gun once tamamen kivamsiz soluk kahve, kiremit rengi gibi, afedersiniz sildikce gelen bir akinti yerlesme kanamasi olabilirmi? 28 günde bir adet olurum ara da bir de 30 gunde bir.. Şuan 30.gündeyim, tam sökülme olmadi. Yarim günde bir anca lekelenme oluyor. Göğüs buyumesi ve klasik karinda kasiktaki adet olacakmiş hissi disinda hicbir belirti yok. Şuanki tablo tamamiyle her ay yaşadigim adet belirtileri.. Özellikle belirtiyorum, göğüslerde aci koyulasma vs hicbir belirti yok, fiziksel olarakta bi anormallik yok :) şuan 1 2 gün rotar var ama hala sildikce gelen bir lekelenme.. (bu her ay oluyor ama şuan günüm geçti)Varmi benzer birsey yaşayan acaba ?

Benimde 10 gün gecikti test yaptım negatif ama 2 gündür afedersiniz sildikçe uzayan koyu bir kanlı akıntı var ama çok değil rengi kırmızı değil siyahımsı kırmızı sizinde böylemi olmuştu

kızlar benım reglı tarıhım 25 temmuzdu gectıgımız perb gunu hamama gıttık gecesınde bende lekelenme geldı kahverengı sadece sılınce gelıyor yogun degıl ve asırı duzensız bıde pkoyum reglı tarıhım bellı degıl yanı ama lekelenme geldıgınde 20. gunumdeydım acaba yerlesme lekesı yasıyor olabılırmıyım sızce ama cuma sabahı leke gelır gelmez hemen gıttım kan testı yaptırdım negatıf cıktı yarın doktora gıdıcem kontrol ıcın cokda endıselıyım ya sıcaktan dolayı bırsey olduysa dıye

İnşallah sağlıkla kuçağınıza alırsınız benim bir sorum olacaktı da benim adetim 1 hafta kala kanama oldu akıntılı pembe sonra yoğun kanama pıhtılı sonun kahve rengi oldu yumurtlama dününü değerlendirdik kalanama dün bitti test erken ama yaptım negatif çok çocuk istiyorum ama acaba adet mi oldum yerlesme kanamasından pıhtı olmaz yoğun kan olmaz diyorlar ama sizin bilginiz var mı acaba

merhaba canım ben olmadı suan tup bebek surecındeyım
canım benımde bı arkadasım senın gıbı adettıne bı sure kala boyle yasadı sonra hamıle oldugunu ogrendı ama onunda ıdrarda cıkmadı zaten heemn cıkmıyor ıdrarda adetın gecsın 2 3 gun dırek kan testı ver ıdrarla ugrasma hep yanıltıcı oluyor bosu bosuna umutlandırıyor yanı

Çok Sağol canım benim içimi rahatlattin allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah benim de olur sen de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…