yerleşme kanaması

Selam kızlar bu ay adetin 16. gününden beri 5 gündür lekelenmelerim var. Dün progesteron ölçtürdüm 23.5 çıktı. Dr yumurta atmışsın dedi. Haftaya salı adet tarihim ama lekeler devam ediyor. Sizce yerleşme olabilir mi?

Kızlar acil yardım istiyorum 8 gün geçti reglm bu sabah pembe ile koyu arası kanamam geldi belim ve kasıklarım çok ağrıyor şimdi azar azar pembe leke var sizce ne olabilir

Arkadaşlar benimki malesef dış gebeliğe bağlı kanama imiş....

Arkadaslar merhaba Sevgilimle kiyafetlerimiz varken surtunme yoluyla iliskiye girdik bosalma olmadi o donemde adet sokturucu kullaniyodum ilac bittikten 7 gun sonra kanamam basladi adet kanamasi gibi rengi pembe degil ve pihtilarda olusuyo ancak daha oncekilere gore miktarinda biraz azalma var sizce bu kanama ustune gorme midir hamile olabilirmiyim?

Arkadaşlar benimki malesef dış gebeliğe bağlı kanama imiş....
Üzme kendini hemen, doktora görün ama mutlaka en kısa zamanda. Herşey gönlünce olur umarım.
Merhaba Sevgilimle kiyafetlerimiz varken surtunme yoluyla iliskiye girdik bosalma olmadi o donemde adet sokturucu kullaniyodum ilac bittikten 7 gun sonra kanamam basladi adet kanamasi gibi rengi pembe degil ve pihtilarda olusuyo ancak daha oncekilere gore miktarinda biraz azalma var sizce bu kanama ustune gorme midir hamile olabilirmiyim?lutfen yardim edin cok korkuyorum

Canım bir gebelik testi yapsan evde hatta imkanın varsa kan testi yaptır.

Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Canım hem üstünüzde kıyafet varmış hem boşalma olmamış yani hamile kalman imkansıza yakın , bence şuan ki düzensizliğin psikolojik

7 gundur kahverengı lekelenmem var ve adetım ayın 1 nde olucaktı nedir sizce

Canım benim ağustos ve eylül dönemlerinde sadece 1,5-2 gün adetim sürdü. Eylül ayında artık hamile miyim diye düşünüp doktora gittim çünkü baş ağrım ve mide yanmam vardı çok fazla. Prolaktin değeri 46 çıktı. Yani normal adet görüyosan gününde görüyosan yada düzensiz görüp adetin kesiliyosa gebelik testinin yanında hormon testi de yaptır mutlaka. Prolaktin de durduk yere yğkselmiyo beraberinde hipofiz tümörünü de getiriyo. Ben şuan çekiyorum bunu. Ama bu ay 4. Gün bitti adet olmadım hala 5 gün olcak gecikti ve 3 damla kahverengi leke geldi dün. Hafif sancılar var ama adet kadar ağrılı değil. Test yapmayı düşünüyorum

Arkadaslar benimde bu ay adetım 3gun gecıktı ve bugun hasta oldum dıye dusunurken hiç normal adetım gıbı gelmedi hatta dun test yaptım negatıf cıktı benim pembemsi sulu bi adetım oldu bugun ama baya yogun hiç kırmuzıya donmedi ve normalde kırmızı olur bide pıhtılasma gıbi gelir acaba bendede yerlesme kanaması olmuş olabilirmi cocuk ıstıyoduk zaten bilgısi olanlar yardımcı olursa sevinirim ☺☺

Canim buraya yazdiktan hemen sonra test yaptim. Dun sadece kucuk 3 damla kahve leke gibi bi akinti gelmisti. Bugun hic bisey gelmedi akinti leke vs. Test pozitif ciktiiiii :))) testi yaptiktan bi saat sonra da isaret parmagim uzunlugu diye olcersek sirf kahverengi lekelenme gelmis. Zaten iki uc gun suruyo diye biliyorum. Adetimi de normalde 18 ekimde olmam gerekiyodu. Tam 4 gun gectikten snra yapmis oldum idrar testini ikinci cizgiyi gordum sabah ilk is esim ve annemle doktora gidiyoruz muayene ve emin olmak icin. Insallah hepimizin bebisleri saglikla dunyaya gelir. Hayirlisini yasamak dilegiyle

Merhabalar bayanlar, Inşallah herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşur benim de bir sorum var. sat 19 Ekim, 8 Kasım'da çok az bir lekelenme oldu. bugün 3. gün biraz artar gibi oldu bende korktum doktora gittim. Muayene etti Rahim duvarı kalınlaşmış üstüne görme olabilir dedi. Kan testi yaptık sonuç 0,34. BAT 13 Kasım sizce değer yükselir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…