Gebelik testi yaptın mıKızlar acil yardım istiyorum8 gün geçti reglm bu sabah pembe ile koyu arası kanamam geldi belim ve kasıklarım çok ağrıyor şimdi azar azar pembe leke var sizce ne olabilir
Şimdi kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum bi anda mutsuz olmaya başladım nedir şimdi bu ne güzeldi dedim bu sefer tuttu diyeGebelik testi yaptın mı
Üzme kendini hemen, doktora görün ama mutlaka en kısa zamanda. Herşey gönlünce olur umarım.Şimdi kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum bi anda mutsuz olmaya başladım nedir şimdi bu ne güzeldi dedim bu sefer tuttu diye
Arkadaşlar benimki malesef dış gebeliğe bağlı kanama imiş....Selam kızlar bu ay adetin 16. gününden beri 5 gündür lekelenmelerim var. Dün progesteron ölçtürdüm 23.5 çıktı. Dr yumurta atmışsın dedi. Haftaya salı adet tarihim ama lekeler devam ediyor. Sizce yerleşme olabilir mi?
Arkadaşlar benimki malesef dış gebeliğe bağlı kanama imiş....
Merhaba Sevgilimle kiyafetlerimiz varken surtunme yoluyla iliskiye girdik bosalma olmadi o donemde adet sokturucu kullaniyodum ilac bittikten 7 gun sonra kanamam basladi adet kanamasi gibi rengi pembe degil ve pihtilarda olusuyo ancak daha oncekilere gore miktarinda biraz azalma var sizce bu kanama ustune gorme midir hamile olabilirmiyim?lutfen yardim edin cok korkuyorumÜzme kendini hemen, doktora görün ama mutlaka en kısa zamanda. Herşey gönlünce olur umarım.
Canım bir gebelik testi yapsan evde hatta imkanın varsa kan testi yaptır.Merhaba Sevgilimle kiyafetlerimiz varken surtunme yoluyla iliskiye girdik bosalma olmadi o donemde adet sokturucu kullaniyodum ilac bittikten 7 gun sonra kanamam basladi adet kanamasi gibi rengi pembe degil ve pihtilarda olusuyo ancak daha oncekilere gore miktarinda biraz azalma var sizce bu kanama ustune gorme midir hamile olabilirmiyim?lutfen yardim edin cok korkuyorum
Suan imkanim yok test yaptirmak icin ama biyle yerlesme kanamasi olurmu kirmizi renkte pihtili falan 5 gun surdu bideCanım bir gebelik testi yapsan evde hatta imkanın varsa kan testi yaptır.
Bilemiyorum canım adet günün gelince idrar testi al yapSuan imkanim yok test yaptirmak icin ama biyle yerlesme kanamasi olurmu kirmizi renkte pihtili falan 5 gun surdu bide
Saol genede tesekkur ederim ☺ baska bilgisi olan yokmu bu konuda yaBilemiyorum canım adet günün gelince idrar testi al yap
Canım hem üstünüzde kıyafet varmış hem boşalma olmamış yani hamile kalman imkansıza yakın , bence şuan ki düzensizliğin psikolojikMerhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
bu sıteye bakan kımse yokmuuBilemiyorum canım adet günün gelince idrar testi al yap
arkadaşlar yardım edin bu ay hamile kalmayı bekliyordum ama kanamam geldi normalde 5 gün adet oluyordum 2 günde bitti ve cok pıhtı vard. sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi acilen ögrenmem lazım cünki doktorum serophene diye bir ilaç verdi buda gebeyken kullanılmazmış.bende emin olmak istiyorum yardım edinnnnnnnnn lütttfen acilennnn ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?