arkadaşlar yardım edin bu ay hamile kalmayı bekliyordum ama kanamam geldi normalde 5 gün adet oluyordum 2 günde bitti ve cok pıhtı vard. sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi acilen ögrenmem lazım cünki doktorum serophene diye bir ilaç verdi buda gebeyken kullanılmazmış.bende emin olmak istiyorum yardım edinnnnnnnnn lütttfen acilennnn ya.
Canm çok pirti gelmesi değişik be düşük yapmıştım onda pirti cok gelmişti yerleşme kanaması bu kadar olmaz ama tabi insandan insana degisede bilir adet düzensizliği de olabilir bi doktora git bencearkadaşlar yardım edin bu ay hamile kalmayı bekliyordum ama kanamam geldi normalde 5 gün adet oluyordum 2 günde bitti ve cok pıhtı vard. sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi acilen ögrenmem lazım cünki doktorum serophene diye bir ilaç verdi buda gebeyken kullanılmazmış.bende emin olmak istiyorum yardım edinnnnnnnnn lütttfen acilennnn ya.
Normalde kaçıncı gün adet oluyorsun?Kızlar adetimin 28. Gününde test yaptırdım 97 çıktı bugün 29. Gün ve kahverengi akıntılarım başladı . Bu neden olabilir ?
Adetim düzensizdir genelde 35- 40 günde bir görürüm. Ama bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dün gece duştan sonra kahve lekelenme olunca korktum.Normalde kaçıncı gün adet oluyorsun?
Öncelikle mutlaka doktoruna danış bence. İlk testen 2 gün sonra tekrar hcg bakıldı mı? Bazen böyle yerleşme kanaması olabiliyor ama gebelikte kanama ya da lekelenme mutlaka doktora danışılmalı. Umarım herşey iyi gider. Bu arada ben de gebe kalmaya çalışıyorum 5 ay önce doğal yollardan gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı malesef. Şimdi doktorum beklemek istemiyorsan klomen kullan diyor. Siz nasıl karar verdiniz klomen kullanmaya?Adetim düzensizdir genelde 35- 40 günde bir görürüm. Ama bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dün gece duştan sonra kahve lekelenme olunca korktum.
Canım benim hikayem biraz uzun ve karışık. Pco'yum be kendim gebe kalamadım. Aşılama istedim Dr tmm dedi. İlki kimyasal oldu ikincide ikiz hamile kaldım ve 22 haftalıklen servikal yetmezlikten kaybettim çocuklarımı. Kaybımın üzerinden 4 ay geçti Dr un Rahmi'n iyi deneyebilirsin dedi ilk ay yumurtam kendi gelişmedi ve Dr önce klomenle başlayalım dedi ve bu ay klomen + çatlatma iğnesi uygulandı.Öncelikle mutlaka doktoruna danış bence. İlk testen 2 gün sonra tekrar hcg bakıldı mı? Bazen böyle yerleşme kanaması olabiliyor ama gebelikte kanama ya da lekelenme mutlaka doktora danışılmalı. Umarım herşey iyi gider. Bu arada ben de gebe kalmaya çalışıyorum 5 ay önce doğal yollardan gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı malesef. Şimdi doktorum beklemek istemiyorsan klomen kullan diyor. Siz nasıl karar verdiniz klomen kullanmaya?
Kızlar selam benimde bi sorum olacak normalde 12 şubatta adet olmam gerekiyor ama dün peçeteye hafif kahverengi akıntım oldu ve hala az az sildikçe oluyo kasıklarda hafif yanma var idrar negatif çıktı acaba hamile miyim folik asit ve coraspin kullanıyorum. Lütfen bi cvp yorumC
Canım benim hikayem biraz uzun ve karışık. Pco'yum be kendim gebe kalamadım. Aşılama istedim Dr tmm dedi. İlki kimyasal oldu ikincide ikiz hamile kaldım ve 22 haftalıklen servikal yetmezlikten kaybettim çocuklarımı. Kaybımın üzerinden 4 ay geçti Dr un Rahmi'n iyi deneyebilirsin dedi ilk ay yumurtam kendi gelişmedi ve Dr önce klomenle başlayalım dedi ve bu ay klomen + çatlatma iğnesi uygulandı.
Kızlar selam benimde bi sorum olacak normalde 12 şubatta adet olmam gerekiyor ama dün peçeteye hafif kahverengi akıntım oldu ve hala az az sildikçe oluyo kasıklarda hafif yanma var idrar negatif çıktı acaba hamile miyim folik asit ve coraspinkullanıyorum. Lütfen bi cvp yorumC
Canım benim hikayem biraz uzun ve karışık. Pco'yum be kendim gebe kalamadım. Aşılama istedim Dr tmm dedi. İlki kimyasal oldu ikincide ikiz hamile kaldım ve 22 haftalıklen servikal yetmezlikten kaybettim çocuklarımı. Kaybımın üzerinden 4 ay geçti Dr un Rahmi'n iyi deneyebilirsin dedi ilk ay yumurtam kendi gelişmedi ve Dr önce klomenle başlayalım dedi ve bu ay klomen + çatlatma iğnesi uygulandı.
Umarım hamilesindir canım ve herşey yolunda giderC
Merhaba ben de benzer durumdayım Sonic aldınız mı hamile misinizKızlar selam benimde bi sorum olacak normalde 12 şubatta adet olmam gerekiyor ama dün peçeteye hafif kahverengi akıntım oldu ve hala az az sildikçe oluyo kasıklarda hafif yanma var idrar negatif çıktı acaba hamile miyim folik asit ve coraspinkullanıyorum. Lütfen bi cvp yorum
İyi akşamlar canım biraz geç oldu ama maalesef kırmızı kartı yedimMerhaba ben de benzer durumdayım Sonic aldınız mı hamile misiniz
Canım öncelikle hoşgeldin valla son iki aydır vücûdm bana öyle oyun oynuyo miktarı az olur zaten yerleşmenin çok fazla ümitlenmeyin derim ben ama inş hamişsindir sana söylemem o ki dinleme kendini dinledikçe maalesef herşeyi belirti olarak algılıyorsun inş hamişsindir paylaşırsınArkadaşlar bu yerleşme kanaması nasıl oluyor benim adetime 8 gün var. Yumurtlama günümden sonra bir iki gün kuru günlerimdi ama sonra aşırı bir sarimtrak akıntım başladı ve hala da var. İltihap olmasından korkuyorum ama hamilelikte de sarı akıntı oluyormuş diye okudum. Bir de az önce tuvalete gittiğimde çamaşırını mercimek tanesi kadar küçücük çok açık pembe bir leke gordum. Bu yerleşme kanamasında miktar daha mı fazla oluyor yoksa böyle ufacık bir damla mi oluyor. 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum ümidim yok ama yine de belirti kolluyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim.
İnşallah canım daha 8 gün var bakalım. Ümitsizim ama yine de hevesleniyorum. Bir kaç ay daha olmazsa tüp bebeğe geçicez çünküCanım öncelikle hoşgeldin valla son iki aydır vücûdm bana öyle oyun oynuyo miktarı az olur zaten yerleşmenin çok fazla ümitlenmeyin derim ben ama inş hamişsindir sana söylemem o ki dinleme kendini dinledikçe maalesef herşeyi belirti olarak algılıyorsun inş hamişsindir paylaşırsın
Allahım inş mucizeni vermiştir insan son 15 günde kendinde belirti arıyo ama maalesef ki her ay sonu hüsran kırmızılılar el sallıyo son 7 aydır denemelere başladık ama bekliyoruz bizde bakalım artıkİnşallah canım daha 8 gün var bakalım. Ümitsizim ama yine de hevesleniyorum. Bir kaç ay daha olmazsa tüp bebeğe geçicez çünkü
Allahım inş mucizeni vermiştir insan son 15 günde kendinde belirti arıyo ama maalesef ki her ay sonu hüsran kırmızılılar el sallıyo son 7 aydır denemelere başladık ama bekliyoruz bizde bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?