Yerleşme kanamasımı yoksa adet öncesi mi

Benimde böyle oldu kesildi bitti kaç gündür artık çatladım test yaptım ve yanında hafif pembe çizgi çıktı bilmiyorum sizce ben hamile miyim resmen belimin ortası ağrıyordu ta bacağıma atıyordu.
benim hiç bir şekilde belirtim olmadı bu ay inşallah hamileyiz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım 🌸 ama normalde saydığım belirtileri yaşamıyorum ki bu ay oldu, ondan bi ümitlendim 🥺
Rica ederim canm Anlıyorum seni o durumu ben çok yaşadım ama allahtan ümit kesilmez sen adet düzenini kontrol et önce bence daha iyi olur incir kürünü kullanabilirsin ümitlenmek en doğal halimiz canm şuam o kadar umuda kapılıp yanıldığım için test yapmak istemiyorum

Rica ederim canm Anlıyorum seni o durumu ben çok yaşadım ama allahtan ümit kesilmez sen adet düzenini kontrol et önce bence daha iyi olur incir kürünü kullanabilirsin ümitlenmek en doğal halimiz canm şuam o kadar umuda kapılıp yanıldığım için test yapmak istemiyorum
Al benden de o kadar 🥺 sizde mi beklemedesiniz 🌸

Evet canm ben 3 yıldır bu durumu yaşıyorum ve sadece bekleme de değil aşılamada yaptık biz en sonda tüp bebeğe karar verdik şuan

Bir kaç gün daha geçsin tekrar test yap bence hamile olabilirsin
1000111053.webp
bu şekilde çıktı,gecikmenin ilk zamanları da böyle çıkmıştı

Fotoraf ta bişi belli olmuyor ama sen en iyisi bi kaç gün geçsin tekrar yap olmadı kan tahlili ver

Merhaba kızlar ben ayın 20 sinde adet olmam gerekirdi her ay bir gün artar adetim ama bu ay adet olmadım şuan gecikmenin 7.günündeyim normalde adet öncesi sendromlarım lekelenme ve kasık ağrılarım olur hafif ama bu ay olmadı ama bir kerelik kahverengi lekelenme gördüm daha sonra akıntım durdu diğer gün çok açık pempe kahverengimsi bir lekelenmem oldu ilk fotoğraf ilk gün lekelenmem
Merhabalr test yaptınız mı acaba benimde sizinle aynı ayin 20.sinde olmam gerekirdi üçgindur kahverengi akintim oluyor

Merhaba kızlar ben ayın 20 sinde adet olmam gerekirdi her ay bir gün artar adetim ama bu ay adet olmadım şuan gecikmenin 7.günündeyim normalde adet öncesi sendromlarım lekelenme ve kasık ağrılarım olur hafif ama bu ay olmadı ama bir kerelik kahverengi lekelenme gördüm daha sonra akıntım durdu diğer gün çok açık pempe kahverengimsi bir lekelenmem oldu ilk fotoğraf ilk gün lekelenmem
Merhabalr test yaptınız mı acaba benimde sizinle aynı ayin 20.sinde olmam gerekirdi üçgindur kahverengi akintim var

Merhaba test yaptım ama negatif bugün de yine temizlik yaptıktan sonra belime atan bir ağrı oldu ve lekelenmem oldu galiba adet olacam

Back
X