Yerleşme kanamasından ne kadar sonra pozitif olur?

Tatliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
16
2
36
38
Selam arkadaşlar bat 18 Nisan benim 13 Nisan Çarşamba günü (döngümün 22. Günü) küçük kahverengi leke ve ardından da sarı bir akıntı geldi. Bugün test yaptım negatif. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için bu bir an önce öğrenme merakım adetimin gelmesine de 3 gün var sizce beklemem mi lazım? Daha önce yerleşme kanaması geçirenler ne zaman öğrendiniz.

Selam arkadaşlar bat 18 Nisan benim 13 Nisan Çarşamba günü (döngümün 22. Günü) küçük kahverengi leke ve ardından da sarı bir akıntı geldi. Bugün test yaptım negatif. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için bu bir an önce öğrenme merakım adetimin gelmesine de 3 gün var sizce beklemem mi lazım? Daha önce yerleşme kanaması geçirenler ne zaman öğrendiniz.
Merhaba sonuç nedir çünkü ben de adetin 22. Gününden itibaren kahverengi leke yaşadım testim negatif çıktı
Merak ediyorum gebelik var mıymış inşaAllah hamilesinizdir 🌸

Merhaba sonuç nedir çünkü ben de adetin 22. Gününden itibaren kahverengi leke yaşadım testim negatif çıktı
Merak ediyorum gebelik var mıymış inşaAllah hamilesinizdir 🌸
Merhaba maalesef regl oldum ben de şaşırdım ilk defa böyle bi şey oldu

Merhaba maalesef regl oldum ben de şaşırdım ilk defa böyle bi şey oldu
Peki bayağı kanama yaşıyor musunuz ben kanda da baktırdım hcg ama negatif çıktı fakat 2 gün sürdü bitti lekelenme. Gelmiyor hala birşey. Adet günüm tam gelsin 30. Gün olsun yine kanda baktırıcam

Merhaba bu ay adetimden 15 gün öncesinden beri kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Bugünse gğnlük pedimde kahvemsi bir akıntı gördüm bacağa vuran kasık ağrılarım devam ediyor. Ve 3 gündür baş dönmesimi desem tansiyon düşmesimi-çıkmasımı bilmiyorum anlamadığım bişey yaşıyorum başımın içinde bir basınç varmış gibi kalbim çarpıyor sonrasında. (kusura bakmayın görsel paylaşıyorum)
600F858E-63CF-4CA3-BFCB-8D5C843ABF46.webp

adetime 11 gün kala açık pembe akabinde kahverengi akıntım oldu 2 gün sürdü. o ara erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.sonra bekledim adet olmadım. tekrar test yaptım pozitif

Back
X