Hanımlar ben bu ay geç yumurtalarımı ekimin 12 inden sonra 3 gün boyunca ovulasyon testim pozitif çıktı 22 Kasım adet günüm yani bugün ve ağrım var ama yoğun değil üç gündür sancım başladı uyku halsizlik bel ağrısı felan zaten vae okuduğum yorumlara göre yerleşme kanaması adet gününden 3 gün önce başlarmış öyle yazmışlar ve benim daha başlamadı ama bugün olacam diye düşünüyorum ümidim olmadığı için sizce hala umut var mı
Yerleşme kanaması herkeste gözükmez canım olacak dıye sartlama kendını bende 7. Haftada kahverengı akıntı gelmişti ona mesela yerlesme kanamasını yenı atıyorsun demişti doktorum 1-2 kere falan geldı o zaman peceteye silince test yap evde yada kan ver kesın sonuc yoksa varmı yokmu stresten daha cok gecıkebılır adetın
Yerleşme kanaması herkeste gözükmez canım olacak dıye sartlama kendını bende 7. Haftada kahverengı akıntı gelmişti ona mesela yerlesme kanamasını yenı atıyorsun demişti doktorum 1-2 kere falan geldı o zaman peceteye silince test yap evde yada kan ver kesın sonuc yoksa varmı yokmu stresten daha cok gecıkebılır adetın
Doktorumun yalancısıyım diyim ama 2 kere geldi peçeteye silince alttan muayenede falan hiçbir sorun yoktu kese etrafındada öncesinde veya sonrasında bir kanamayada rastlanmadı yanı düşünince saçmada gelmede içeride bekleyince kahverengine dönmüştir diye Allahtan geçti bitti o günler insan bi başka birde sonra tedirgin oluyor tutunsun etsın büyüsün diyor sonrada birşey olmadan dogsun diye
Doktorumun yalancısıyım diyim ama 2 kere geldi peçeteye silince alttan muayenede falan hiçbir sorun yoktu kese etrafındada öncesinde veya sonrasında bir kanamayada rastlanmadı yanı düşünince saçmada gelmede içeride bekleyince kahverengine dönmüştir diye Allahtan geçti bitti o günler insan bi başka birde sonra tedirgin oluyor tutunsun etsın büyüsün diyor sonrada birşey olmadan dogsun diye
Amin amin 1.5 senenin sonunda kaldım bende insan her ay bir umutla test yapıyor hiç ummadığım anda gördüm o çizgiyi Rabbim isteyen bakabilcek gücü olan herkese nasip etsin inşallah
Amin amin 1.5 senenin sonunda kaldım bende insan her ay bir umutla test yapıyor hiç ummadığım anda gördüm o çizgiyi Rabbim isteyen bakabilcek gücü olan herkese nasip etsin inşallah
Bende anlamadım 11 kasıma kadar yumurtlama bitti sonra 12 inden sonra test yaptım hep pozitif çıktı ve şimdi adet günüm karnım ağırdı hasta oldum ilk gün normalde de çok gelmiyor da yerleşme diye ümitlendim ama sanmıyorum yerleşme olsun kimisi parça şeklinde görüp hamile kaldım diyor da anlamadım 2.çocuğu istiyorum bende
Yerleşme kanaması herkeste gözükmez canım olacak dıye sartlama kendını bende 7. Haftada kahverengı akıntı gelmişti ona mesela yerlesme kanamasını yenı atıyorsun demişti doktorum 1-2 kere falan geldı o zaman peceteye silince test yap evde yada kan ver kesın sonuc yoksa varmı yokmu stresten daha cok gecıkebılır adetınbe