- 19 Haziran 2025
- 40
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi seymaaslan4646
Pozitif çıkan testi ne zaman yaptınız acaba adet gecikmesinden sonra mıBişey sorucam benim de ağrılı ve kıl gibi kahverengi pıhtılar var normalmi testte pozitif çıktı gebeliğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif çıkan testi ne zaman yaptınız acaba adet gecikmesinden sonra mıBişey sorucam benim de ağrılı ve kıl gibi kahverengi pıhtılar var normalmi testte pozitif çıktı gebeliğim
Evet gecikmeden 8 gün sonra yapmıştım ve silik 2. Çizgiyi çıkarmıştıPozitif çıkan testi ne zaman yaptınız acaba adet gecikmesinden sonra mı
Ben gecikmeden 12 gün sonra yaptım sabah ilk idrarla negatif çıktı sizce bu süre yeterli miEvet gecikmeden 8 gün sonra yapmıştım ve silik 2. Çizgiyi çıkarmıştı
Kan testi verdniz mi hamile misiniz benimde adetime 2 gğn var ve kahverengi kıl gibi pıhtılı lekem varEvet gecikmeden 8 gün sonra yapmıştım ve silik 2. Çizgiyi çıkarmıştı
Maalesef canım hala kan veremedim haftasonu olduğu pazartesi anca ama boşuna ümitlendim sanırım. Bugün adetimin 2. Günü ve hala gelmeye devam ediyo kanKan testi verdniz mi hamile misiniz benimde adetime 2 gğn var ve kahverengi kıl gibi pıhtılı lekem var
Ya evet çok haklısınız herkeste farklı olduğunu duuymuştumbenim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam yaklasık 3-4 gün sürdü ve regl gibi agrılıydı bence herkeste farklı etki yaratıyor anlamak cok zor
Sizin peki bu yerleşme kanaması adet tarihine yakın bi zamanda mı oldu yoksa tam adet döneminizde mibenim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam yaklasık 3-4 gün sürdü ve regl gibi agrılıydı bence herkeste farklı etki yaratıyor anlamak cok zor
benım adet olacagim gün olmustu ama erken olanda varSizin peki bu yerleşme kanaması adet tarihine yakın bi zamanda mı oldu yoksa tam adet döneminizde mi
Yorumunuz dikkatimi çekti de bende şuan hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum. Regl oldum ilk gün düzgün gelmedi 2. 3. Gün normaldi 4. Gün bişey gelmedi bugün 5. Gün akşam pembemsi sızıntı var günlük pedimde acaba gebe olma ihtimalim var mıbenim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam yaklasık 3-4 gün sürdü ve regl gibi agrılıydı bence herkeste farklı etki yaratıyor anlamak cok zor
benimde neredeys böyle olmuştu 4. gün kan vermiştim 54 le öğrenmiştimYorumunuz dikkatimi çekti de bende şuan hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum. Regl oldum ilk gün düzgün gelmedi 2. 3. Gün normaldi 4. Gün bişey gelmedi bugün 5. Gün akşam pembemsi sızıntı var günlük pedimde acaba gebe olma ihtimalim var mı
Aaa gerçekten mi bende kan verdim bişey çıkmadı. Bi kaç gün sonra test yaptım silik çıktı artık bende ne yapacağımı bilmiyorum üzüyor artıkbenimde neredeys böyle olmuştu 4. gün kan vermiştim 54 le öğrenmiştim
Merhaba yerleşme kanamanızin rengi nasıldı peki ve 4 gün mu sürdü. Ben de benzer durumdayım ayırt edemedim regl ağrım var ve yoğunluğu az açık kırmızı bazen kahverengi oluyorbenimde neredeys böyle olmuştu 4. gün kan vermiştim 54 le öğrenmiştim
Ay ben de böyleyim, test yapmak istemiyorum artık negatif görmekten bıktım, olabilir mi acaba diye kendi kendimi yemekten de bıktımYorumunuz dikkatimi çekti de bende şuan hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum. Regl oldum ilk gün düzgün gelmedi 2. 3. Gün normaldi 4. Gün bişey gelmedi bugün 5. Gün akşam pembemsi sızıntı var günlük pedimde acaba gebe olma ihtimalim var mı
aynı bu sekıldeydıMerhaba yerleşme kanamanızin rengi nasıldı peki ve 4 gün mu sürdü. Ben de benzer durumdayım ayırt edemedim regl ağrım var ve yoğunluğu az açık kırmızı bazen kahverengi oluyor
aynı bu sekıldeydı![]()