yerli malı ürünleri

siz hangi yerli malını kullanıyorsunuz ?


  • Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

akcay10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
6
2
47
bir izmirli olarak bizim buralarda çamaşır suyunun adı Kloraktır ve aynı zamanda firmanında adıdır.Aynı zamanda da Klorak firmasının evinizin her türlü temizlik ihtiyacını karşılayak ürünleride var. ben mesela en çok derz temizleyicisi ve duşa kabin temizleyicisini seviyorum. ben kendimi bildim bileli sokaklarda eskiden tabi klorakçınız geldi diye arabalarla satıcılar gelirdi.Şimdi ise çoğu marketten ürünleri alabiliyoruz.Amacım reklam yapmak değil ama benim en büyük derdim temizlik yaparken televizyonda gördüğümüz yerli olmayan sadece adı var diye aldığımız ve daha kalite olan onlardan daha iyi olan yerli ürünlerimiz hakkında birbirimizi bilgilendirmeliyiz diye düşünüyorum.Sizlerin benim gibi sorunları var ise hadi burada tavsiyelerde bulunalım.Üstelik yerli mallarımız hem kaliteli hemde uygun fiyatta.
 
bende viking ürünlerini çok beğeniyorum

hep yabancı zannediyordum meğer yerliymiş
 
Yerli malı kullanmak bir vatandaşlık görevidir bana göre. Ama yeterki yerli ürünlerimiz gerekli kalitede olsun. Ben özellikle her üründe yerli malı kullanmaya çalışıyorum . Özellikle bakliyat makarna pirinç tarzı ürünleri alırken üretim yeri Türkiye olanları tercih ediyorum
 
merhabalar ben çok memnumum kloraktan kesinlikle size katılıyorum
özellikle de böyle zamanlarda üreticilerimizin yanında olmalıyı diye düşünüyorum.
 
vikingde denedim ama klorak daha güzel geldi bana göre kadın arkdaşlarıma da tavsiye etmiştim onlarda çok beğenmiş
 
ANKET KISMI YANLIŞ OLDU,DİKKATE ALMAYINI !
 
Klorak marka miymis? Ben izmirlilerin cekirdege cigdem demesi gibi camasir suyuna klorak dedigini saniyordum. Ayrica orta karadenizin hicbir ilcesinde ve ankarada gittigim marketlerim hicbirinde rastlamadim. Yerli sermaye desteklenmeli elbet ama boyle halkin yonlendirmesiyle olacak is degil. Fabrikalari yerli kurumlari ozellestirip yabancilara satip halka yerli mali alin diyenleri samimi bulmuyorum. Allah sonumuzu hayretsin
 
Klorak çamaşır suyu markasıdır aynı zamanda.
Bence reklam amacıyla açılmış bir başlık.
Yerli malı kisvesi altında çaktırmadan klorak marka çamaşır suyu reklamı.
 
Yerli yersiz ayırmam. Global bir dünyada yaşıyoruz. Kasmaya gerek yok. Ne işime yararsa memnun kalırsam onu kullanırım ben. Önemli olan çalışan bir kadın olarak işimin pratik şekilde bitmesi.

Camları silerken de şampuan koyarım mesela..

Mesela mr.muscle beğenmem. Domol, Domestos, Cif, Nil, Güldal severim..
Baya reklam yaptım ama hayırlısı.. :deli:
 
klorak firmasının sahibi olsam burada paylaşım için uğraşmam ki
ben sadace izmirde meşhur olduğu için ve sizlerden de farklı yerel markalar hakkında kullandığınız var ise yardımlaşma talebi için yazdım. sitelerde yerli malları yazıyor ama kullanan kişilerin tavsiyelerini bilmiyorum.
 
X