Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Murat Cemcirle Ahmet Kuralın yeni dizisi başlıyo ya ben heyecanla onu bekliyorum eminim yine kırıcaklar ortalığı tabi düzgün bi yayın saati olursa

Onlara ısınamıyorum ben ya

En sevdiğin slow şarkılardan oluşan ilk 3 yapsana bana

Onlara ısınamıyorum ben ya

En sevdiğin slow şarkılardan oluşan ilk 3 yapsana bana

Peki romantik mi damar mı

Mesela
Pervane-Zuhal Olcay( Bizim şarkımız)
Ebru Gündeş-Seni Seviyorum
Mehmet Erdem- Acıyı sevmek olur mu

Bunlar ilk 3 değil sadece aklıma gelenler sevdiklerim aklıma geldikçe yazarım kuzum

tarkan -asla (dans müziğimz olcak)

başka yoook hepsi ayrılıkla ilgiliiii

bu şarkıda güzel

Benim listem:

1. Feridun Düzağaç - Beni Bırakma
2. Mustafa Ceceli - Unutamam
3. Toygar Işıklı - Sen Eşittir Ben

ben de sosyeteye gittim geldim kız cidden sosyeteymiş el kadar bi cüzdan sordum 55 lira dede ama zaten sosyete pazarı değil çarşısı yazıyodu girişte ben adanadaki gibi sandım orijinallerin birebir çakmalarını satıyolar ondan heralde

Yuhh 55 lira mı Aman boşver sen dooğru semt pazarına
Bizim burdada ulus pazarı kuruluyo İstanbuldan geliyolar orda güzel şeyler oluyo hemde ucuz ona da sosyete pazarı diyolar ama gidemiyorum hiç cuma günleri kuruluyo

Hahahhh o da doğru
Zaten yakında sen bebek kakası kokutmaya başlarsın başka kokuya gerek kalmaz

ahahahah inşallah canım en yakın zamanda bebek müjdesiyle gelirim artık bi yandan bronzum parfüm pıstlar bi yandan ben bebişimin oyyy düşünmesi bile güzel kakasıyla buram buram gelirim

ahahahah inşallah canım en yakın zamanda bebek müjdesiyle gelirim artık bi yandan bronzum parfüm pıstlar bi yandan ben bebişimin oyyy düşünmesi bile güzel kakasıyla buram buram gelirim

Tospik burda seni evlendirdik çocuğunu da büyütücez inşallah
Ayy çok duygulandım ben kızım

bıraktım zaten almam ki hem benim cüzdanım zaten var ikincisine gerek yok

yaa aslında burda da çok güzel hem büyük hem ucuz pazarlar var ama uzak kız otobüs yolculuğu beni öldürüyo o yüzden uzak yerleritercih etmiyorum pek kardeşim de kızıyo zaten her geldiğin kalk şuraya gidelim buraya gidelim diyo ben yohhh yaa evdeyiz mis gibi diyorum her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…