Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tospik burda seni evlendirdik çocuğunu da büyütücez inşallah
Ayy çok duygulandım ben kızım

oyyy canım benim seni de inşallah burda gelin edicez ne güzel yaa hepimizin ayrı telaşları ayrı heyecanları vardı kimimiz kavuştu hayallerine kimimiz büyük adımlar attı kimimiz sabırla beklemekte inşallah burada birbirimizin heyecanlarına sevinçlerine ortak olmaya devam ederiz tontiş nineler olana kadar gerçi sen tontiş nine olmazsın gibi

Bende otobüs yolculuğundan nefrettt ediyorum en yakın arkadaşım İstanbula gelin gitti. Evleneli 5 sene oldu 1.5 2 saat sürüyo ama hala gitmedim yanına
Valla herkes birer birer muradına eriyo maşallah bize
Niye ben tontiş olamazmışım çocukların topunu kesen nine mi olcam ben

çünkü 50 kilo üstü değilsin burda seviniyosun yavrum önce sen varsın benim listemde kızz yalanmış hee şu gelin ayakkabısı mevzusu hepinizi yazmıştım yaa hiçbiriniz silinmemiştiniz bak ne güzel patır patır düğün hazırlıkları başladı

ahahaha ben de evlenmeden önce arkadaşımın evine düğünden 7 ay sonra gidebildim anca yine 1.5 saatlik mesafe yüzünden

Oyyy kuzum benim sevindim şimdi
Sudenazın düğünü senden önce olmuştu dimi onda silinmişti adım kırmızıyı hatırlamıyorum dur ona bi sorayım
Ayakkabıyı fln bilmem de benim favorim nişan kurdelesi kuzenimin kurdelesinden yuttum 1 ay çıkmadan nişan oldu arkadaşımda benim kurdelemden yuttu onunda tam 1 ay sonra nişanı oldu

ohannessss bunu bilmiyodum kız bileydim kaç yıl önce yutardım

İyidir kuşum, senden naber? Bugün hiç gelesim yoktu. bi an önce akşam olmasını diliyorum

Al benden de o kadar sabahtan beri yalnız başıma oturuyorum sessiz sakin. iş arkadaşım izinli patron gelmedi(gerçi hiç gerek yok gelmesine) sıkıntıdan patlıyorummmm akşam olsada pazar gününe uyansak

Al benden de o kadar sabahtan beri yalnız başıma oturuyorum sessiz sakin. iş arkadaşım izinli patron gelmedi(gerçi hiç gerek yok gelmesine) sıkıntıdan patlıyorummmm akşam olsada pazar gününe uyansak

bende yalnızım birazdan gelir ama

akşam olsun. upuzun bi cumartesi akşamımız olsun. pazar gününe uyanınca o gün hemen geçiyo

bende yalnızım birazdan gelir ama

akşam olsun. upuzun bi cumartesi akşamımız olsun. pazar gününe uyanınca o gün hemen geçiyo

Ben akşama büyük ihtimalle temizlik yapıcam o yüzden benim için uzun olmasa da olur
Boncukk bana bu mutfak önlüklerinden alır mısın:26:

Ben akşama büyük ihtimalle temizlik yapıcam o yüzden benim için uzun olmasa da olur
Boncukk bana bu mutfak önlüklerinden alır mısın:26:

o zaman şıp diye geçsin bu akşam kolay gelsin şimdiden.

ne kadar tatlıııı alırım tabi ki canım nerden alcam

bakıyorum hemen. geçen sipariş ettiğin ürünler geldi mi? dekoreko'dan . ben sipariş etmedim hiç bişi.

İptal ettim ben onu ya bi baktım 15-20 gün sonra hazırlanmaya başlycaktı tedarik kargo derken 1 ay bekleyemem bi tavayı 1 tuzluğu
Şimdilik vazgeçtim onları almaktan. bizim burda bi ucuzlukçu var ama ucuzlukçu oluğuna bakma herşey var. annem önce bi oraya bak bulamadıklarını internetten alırsın dedi

iyi etmişsin. bende sinir oldum o siteye vazgeçtim.

burdada var dediğin gibi.

japon pazarı-şımarık-ceyyıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…