Tospik burda seni evlendirdik çocuğunu da büyütücez inşallah
Ayy çok duygulandım ben kızım
Bende otobüs yolculuğundan nefrettt ediyorum en yakın arkadaşım İstanbula gelin gitti. Evleneli 5 sene oldu 1.5 2 saat sürüyo ama hala gitmedim yanınabıraktım zaten almam ki hem benim cüzdanım zaten var ikincisine gerek yok
yaa aslında burda da çok güzel hem büyük hem ucuz pazarlar var ama uzak kız otobüs yolculuğu beni öldürüyo o yüzden uzak yerleritercih etmiyorum pek kardeşim de kızıyo zaten her geldiğin kalk şuraya gidelim buraya gidelim diyo ben yohhh yaa evdeyiz mis gibi diyorum her seferinde
Valla herkes birer birer muradına eriyo maşallah bizeoyyy canım benim seni de inşallah burda gelin edicezne güzel yaa hepimizin ayrı telaşları ayrı heyecanları vardı kimimiz kavuştu hayallerine kimimiz büyük adımlar attı kimimiz sabırla beklemekte inşallah burada birbirimizin heyecanlarına sevinçlerine ortak olmaya devam ederiz tontiş nineler olana kadar gerçi sen tontiş nine olmazsın gibi
Bende otobüs yolculuğundan nefrettt ediyorum en yakın arkadaşım İstanbula gelin gitti. Evleneli 5 sene oldu 1.5 2 saat sürüyo ama hala gitmedim yanına
Valla herkes birer birer muradına eriyo maşallah bize
Niye ben tontiş olamazmışım çocukların topunu kesen nine mi olcam ben
çünkü 50 kilo üstü değilsinburda seviniyosun yavrum önce sen varsın benim listemde kızz yalanmış hee şu gelin ayakkabısı mevzusu hepinizi yazmıştım yaa hiçbiriniz silinmemiştiniz bak ne güzel patır patır düğün hazırlıkları başladı
ahahaha ben de evlenmeden önce arkadaşımın evine düğünden 7 ay sonra gidebildim anca yine 1.5 saatlik mesafe yüzünden
Oyyy kuzum benim sevindim şimdi
Sudenazın düğünü senden önce olmuştu dimi onda silinmişti adım kırmızıyı hatırlamıyorum dur ona bi sorayım
Ayakkabıyı fln bilmem de benim favorim nişan kurdelesi kuzenimin kurdelesinden yuttum 1 ay çıkmadan nişan oldu arkadaşımda benim kurdelemden yuttu onunda tam 1 ay sonra nişanı oldu
ohannessssbunu bilmiyodum kız bileydim kaç yıl önce yutardım
Boncuuuuuk şuna bak çeyizimize eklemeliyiz bunu da
alemsiiin yahu. nerden buldun bunuuuuuu.
çok lazım olur bu benimkine
Hahahhh ben bulurum
Günaydın canım naber
İyidir kuşum, senden naber? Bugün hiç gelesim yoktu. bi an önce akşam olmasını diliyorum
Al benden de o kadar sabahtan beri yalnız başıma oturuyorum sessiz sakin. iş arkadaşım izinli patron gelmedi(gerçi hiç gerek yok gelmesine) sıkıntıdan patlıyorummmm akşam olsada pazar gününe uyansak
bende yalnızım birazdan gelir ama
akşam olsun. upuzun bi cumartesi akşamımız olsun. pazar gününe uyanınca o gün hemen geçiyo
Ben akşama büyük ihtimalle temizlik yapıcam o yüzden benim için uzun olmasa da olur
Boncukk bana bu mutfak önlüklerinden alır mısın:26:
o zaman şıp diye geçsin bu akşamkolay gelsin şimdiden.
ne kadar tatlıııı alırım tabi ki canım nerden alcam
http://www.buldumbuldum.com/ev/mutfak-urunleri/onlukler/
Bak bu sitede çok orjinal şeyler var
bakıyorum hemen. geçen sipariş ettiğin ürünler geldi mi? dekoreko'dan . ben sipariş etmedim hiç bişi.
İptal ettim ben onu ya bi baktım 15-20 gün sonra hazırlanmaya başlycaktı tedarik kargo derken 1 ay bekleyemem bi tavayı 1 tuzluğu
Şimdilik vazgeçtim onları almaktan. bizim burda bi ucuzlukçu var ama ucuzlukçu oluğuna bakma herşey var. annem önce bi oraya bak bulamadıklarını internetten alırsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?