Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Özelden konuşmuştuk ya tatlım ben yarı fiyatına aldım 240mı neydi 1 ay olmadı daha alalı

hiiiiiiiiiiiii unutmuşum ki benn :18: kafamda neler neler var bliyo musun.

demin gösterdiğin ilk takım ablamın ki. cooooooook beğeniyorum ben ama almam.

ikincisini incelicem şimdi

hiiiiiiiiiiiii unutmuşum ki benn :18: kafamda neler neler var bliyo musun.

demin gösterdiğin ilk takım ablamın ki. cooooooook beğeniyorum ben ama almam.

ikincisini incelicem şimdi

Bende en çok ilkini beğendim tatlm çok şirin ille karaca mı olacak bi de niye karaca:26:

Bende en çok ilkini beğendim tatlm çok şirin ille karaca mı olacak bi de niye karaca:26:

hayır hayır illa ki karaca diye bişi yok.hatta karaca'yı hiç istemiyodum. sadece karaca'da beğendim iki takım ama yeni sezon ürünleri değil.

bernardo ya bakıcam bide

hayır hayır illa ki karaca diye bişi yok.hatta karaca'yı hiç istemiyodum. sadece karaca'da beğendim iki takım ama yeni sezon ürünleri değil.

bernardo ya bakıcam bide
Bernardo pahalıdır cnm ya:26:

Evet ya bencede öyle

Hoşbuldum canım bende bu kadar açık yeşil almam zaten ama içinde illa yeşil isterim

Bende bi takımda düz yeşil var çok koyu yeşil bayılıyorum ona

kızlarrr selam :)
ayy ayy ben şimdide günlük yemek takımı olarak bernardo romence modelimiydi ne ona taktım kafayı vazgeceriz çirkin o diyin çok pahalı

kızlarrr selam :)
ayy ayy ben şimdide günlük yemek takımı olarak bernardo romence modelimiydi ne ona taktım kafayı vazgeceriz çirkin o diyin çok pahalı

Edaaa gördün çeyizlikleri damladın hemen dimi
Nasılmış onlar dur bakiiim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bernardo pahalıdır cnm ya:26:

Bende bi takımda düz yeşil var çok koyu yeşil bayılıyorum ona

bende öyle dedim de başka bi topicdeki arkadaş indirim yakalamış 175 e almış

bu ara indirimde dedi. eğer 260-270 geçerse almam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…