bunu biliyorum ve coooooooook beğenyorum,ama pahalı
O zmn çok çok iyiymiş kuzum bernardoda çok güzel modeller oluyo
kızlarrr selam :)
ayy ayy ben şimdide günlük yemek takımı olarak bernardo romence modelimiydi ne ona taktım kafayı vazgeceriz çirkin o diyinçok pahalı
Yok canım daha değil çalışmaya başladıktan sonra anca
Daha okuyorum .. ama gözüme kestiriyorum şimdiden
Edaaa gördün çeyizlikleri damladın hemen dimi
Nasılmış onlar dur bakiiim
bende öyle dedim de başka bi topicdeki arkadaş indirim yakalamış 175 e almış
bu ara indirimde dedi. eğer 260-270 geçerse almam ki.
I-ııııh hiiiiç beğenmedim hiç güzel değil
alasın gelmiyo mu
tabi yaaa tabakları görüncee gözlerim büyleee ulduu
canım gecen sene indirimde hep fiyatlar öyle oluyordu ama baksana bu seneki indirime ne kadar pahalılar
hadi beeeolmuyo olmuyo baska günlük yemek takımı varmı daha uygun fiyatlı ve rengarenk cıvıl cıvıl porselen :44:
ama senin günlüğün var kiiii:26:
bence bakma, almak isteyip alamamak kötü bi duyguGeliyor az önce attığım koyu yeşili alasım geldi zaten
Br0nZZ huuu huuu sesimm gelir miii bugün cumaaa bebeğimmm
ama o beyaz renk ya bide ben renkli olsun istiyorum :26: ya kızlar aslına bakarsanız mesela evde tek tabakta herseyi yiyenlerdeniz ekmekle sıyır ve yeni yemegi koy yanisizin evde nasıl bilmiyorum ama..tabiki eşime güzel sofralarla servisler acmak istiyorum ama buda her aksam olmaz peki sizce 2. takım yerine sadece şukur tabakmı alsam 6 lı yada 8 li
bence bakma, almak isteyip alamamak kötü bi duyguben kapadım tüm sayfaları
bence bakma, almak isteyip alamamak kötü bi duyguben kapadım tüm sayfaları
hayır sesin gelmiyor
ama o beyaz renk ya bide ben renkli olsun istiyorum :26: ya kızlar aslına bakarsanız mesela evde tek tabakta herseyi yiyenlerdeniz ekmekle sıyır ve yeni yemegi koy yanisizin evde nasıl bilmiyorum ama..tabiki eşime güzel sofralarla servisler acmak istiyorum ama buda her aksam olmaz peki sizce 2. takım yerine sadece şukur tabakmı alsam 6 lı yada 8 li
Bence söylediğin çok mantıklı kuzum pazarda fln çok cici tabaklar oluyo annem alıyo hep öyle bişey yapabilirsin
Sesss denemee 1- 2
bu-gün cuuu-maaaaaaaaa teyyy teyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?