Günaydınnnn güzel hatunlar keyifler nasıl
Günaydin canim, bugün niyeyse süper keyifliyim
Sen nasilsin tatlim?
Uyandığımdan beri pc başındayım. Bugün nişanlımın başvuru sonuçları açıklanıyor heyecandan ölmek üzereyimmmm
Canim insallah hayirli güzel haberler alirsiniz
İnşallahh kuzum
Sen neler yapiyorsun tatlim?
Napıyım tatlm çalışıyo gibi görünmeye çalışıyorum. Ama hiçte çalışasım yokSen çalışıyomuydun evliliğe alışabildin mi
Evet canim calisiyorum, özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum. Cok sükür evlilige alistim, zamanin nasil gectigini anlamiyorum, o kosusturmalar dügün telasi ev falan hepsi dün gibi sanki, ama nerdeyse 4 ay olucak. Cok sükür güzel gidiyor hersey. Darisi basina insallah . Kismetse senin dügünün ne zaman?
Maşallah güzelim inşallah hep böyle gitsinÖzellikle bu topikte arkadaşlarım evlenmeden önce evlilikten çok korkuyodum ya geçinemezsek ya o sorumluluğu sırtlayamazsam evlenince daha kötüye giderse sevgimiz azarlırsa diye endişelerim vardı ama seninle aynı zmnda 3 gelin verdik çok şükür maşallah hepsinin evliliği mükemmel gidiyor İyice evliliğe özendiriyosunuz beni Daha düğün tarihimiz belli değil kuzum bugünkü sonuca bağlı aslında:18: Bende bi an önce yuvamı kurmak istiyorum
Amin canim benim insallah. O korkular endiseler cok normal ama evlendikten bi süre sonra inan korku falan kalmiyor, kendi evin, kendi mutfagin, yaninda sevdigim adam, alisiyorsun herseye . Hic korkma canim, hersey güzel olucak Allahin izniyle .
Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim, insallah bugün güzel haberlerinizi alicaz
ay bana hala bildirim gelmiyorrrrr
Kontrol panelinden ayarlara baktın mı ballım
Hmm boşver kuzum ya sahi doğumgününü ne yaptın sen anlatmadın hiçbaktım bi sorun yok :S
Hmm boşver kuzum ya sahi doğumgününü ne yaptın sen anlatmadın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?