Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inşallah.Nasılsınız hatunlarrr

Tatlmm nasılsın konuşamadık kaç gündür keyifler nasıl

Evet canım konuşamadık bildiğin gibi işte. Biraz moralim bozuk. Bizim öküz can sıkıyor yine. Yanımda da değil. KK'dan biri sataşsa da sinirimi çıkarsam diye bakıyorum

Evet canım konuşamadık bildiğin gibi işte. Biraz moralim bozuk. Bizim öküz can sıkıyor yine. Yanımda da değil. KK'dan biri sataşsa da sinirimi çıkarsam diye bakıyorum

Aa niye yanında değil kuzum yanında olmadığı için mi canın sıkılıyor :26:

Aa niye yanında değil kuzum yanında olmadığı için mi canın sıkılıyor :26:

Ya özel günleri pek önemsemez. Hadi sevgililer gününü takmıyorum ama diğer günleri de sallamaz pek bu da beni üzüyor. İnsan hatırlanmak ister.

Ya özel günleri pek önemsemez. Hadi sevgililer gününü takmıyorum ama diğer günleri de sallamaz pek bu da beni üzüyor. İnsan hatırlanmak ister.

Hemen hemen tüm erkekler böyle güzelim yapanlarında çok içinden gelerek yaptığını pek düşünmüyorum açıkçası sıkma canını Bak bende bugün bi sürpriz vs. bişey olacağını hiiiiç sanmıyorum

Erkeklerin odunluklarından bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…