iyiyiz cok sukur canimBende pek hoşnut olduğumu söyleyemem
Gelinim gelinim pembegelinimmmmm iyiym tatlım seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın bebişimiz nasıl
iyiyiz cok sukur canim
saat 4te kontrolumuz var cok heyecanliyiz ayni zamanda :)
insallah hersey yolundadir
Tam olarak ne kadarlık tatlım
5. haftamizi bitirdik canim
9 ay nasil gececek bilmiyorum cok sabirsizim :)
Tam olarak ne kadarlık tatlım
Aaaa o kadar çok olmuş mu ben daha bikaç hafta olmuştur diye düşündüm. Cinsiyeti belli olsun ya. Yaşasııııın teyze olucaz topikçe birlikte büyütücez bebişimizi. Bişey diyim mi bana prensesimiz olucakmış gibi geliyoİsim düşünmeye başlıyım ben
g
ogreneli 11 gun oldu kuzum ama son regl tarihine gorehesaplaniyor ya ona gore 5. haftamiz bitti
bende oyle istiyorum aslinda
daha hamile oldugumu bilmiyordum ruyamda bi kizim oldugunu gordum adini da azra koymustuk normalde hic aklima gelen bi isim de degildi :) hayirdir insallah
babamizin gonlu de erkekten yana bu arada :)
saglikli olsun da insallah
Sana kız yakışır gibi geliyo bana hele bugün bi alışveriş sitesinde anne kız bir örnek kıyafetleri gördüm bayıldımm bittim resmen. Bak kuzum bu rüya olayını hafife alma hamile kadınlar genelde bebeklerini cinsiyetlerini rüyalarında görürmüş annem hepimizi görmüş. Bir de azra ismini koyduk diyosun ya yine annem rüyasında kardeşimin ismini mesut görmüş cami hocası kulağına ismini okumaya geldiğinde rüyayı anlattık o isim adak olmuş koyalım demişti iki isimli oldu kardeşim. Sende bi araştır bilenlere sor balım
hepinize küscem en sonunda
selam canım dersim iptal olmuşş azcık keyif yapmaya geldim :)
hoşgeldin lokumcumiyi olmuş. ders iptall olunca amma sevinirdik biz
hepinize küscem en sonunda
nolcaktııı nolcakktıııhoşbuldummmm öğrenci milletinin mutlulukları iştenaber kuzucum
Asıl ben küsücem bekçi diye diktiniz beni buraya ne gelen var ne giden
Sizi cooook özledimm
Canlarımmm kremşantilerimmmm
Şükür kavuşturanaaaaa:103::103::103:lunnam
nolcaktııı nolcakktııı
iyiyim şekerparem,sen nasılsın bakalım.
şükür kavuşturanaaaa
özleştiiikkk
Şükür kavuşturanaaaaa:103::103::103:
Ah yavrumm bekçi diyoAsıl ben küsücem bekçi diye diktiniz beni buraya ne gelen var ne giden
Şükür kavuşturanaaaaa:103::103::103:
Özleştik tabi kuzum yaa gel bi sıkı sıkı sarılalımSonra başlat anlatmaya doğumgünü nasıl geçti sevgililer günü nasıl geçiyo
İyidir pıstıkk seni sormalıııbilmukabele
naber fıstıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?