Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

5. haftamizi bitirdik canim
9 ay nasil gececek bilmiyorum cok sabirsizim :)

Aaaa o kadar çok olmuş mu ben daha bikaç hafta olmuştur diye düşündüm. Cinsiyeti belli olsun ya. Yaşasııııın teyze olucaz topikçe birlikte büyütücez bebişimizi. Bişey diyim mi bana prensesimiz olucakmış gibi geliyo İsim düşünmeye başlıyım ben

g
Tam olarak ne kadarlık tatlım

ogreneli 11 gun oldu kuzum ama son regl tarihine gorehesaplaniyor ya ona gore 5. haftamiz bitti
bende oyle istiyorum aslinda
daha hamile oldugumu bilmiyordum ruyamda bi kizim oldugunu gordum adini da azra koymustuk normalde hic aklima gelen bi isim de degildi :) hayirdir insallah
babamizin gonlu de erkekten yana bu arada :)
saglikli olsun da insallah

Sana kız yakışır gibi geliyo bana hele bugün bi alışveriş sitesinde anne kız bir örnek kıyafetleri gördüm bayıldımm bittim resmen. Bak kuzum bu rüya olayını hafife alma hamile kadınlar genelde bebeklerini cinsiyetlerini rüyalarında görürmüş annem hepimizi görmüş. Bir de azra ismini koyduk diyosun ya yine annem rüyasında kardeşimin ismini mesut görmüş cami hocası kulağına ismini okumaya geldiğinde rüyayı anlattık o isim adak olmuş koyalım demişti iki isimli oldu kardeşim. Sende bi araştır bilenlere sor balım

Diğer ismi ne ki

nolcaktııı nolcakktııı

iyiyim şekerparem,sen nasılsın bakalım.

şükür kavuşturanaaaa

özleştiiikkk

Özleştik tabi kuzum yaa gel bi sıkı sıkı sarılalım Sonra başlat anlatmaya doğumgünü nasıl geçti sevgililer günü nasıl geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…