Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yemeğe gidip çiçek alsanız bile yeter kuzum daha ne olsun Bende lafta önemsemiyorum günlerce çocuğa kutlamayalım çok gereksiz deyip duruyorum bi kutlama yapmazsa da surat asıyorum bi garibim bende

Aynen öyle tatlim, beni sevsin bana deger versin baska birsey istemem ben .. ay canimm ya cok alemsin, yazik cocuga, kutlamayalim demissin, simdi kutlamazsa trip falan atma sakin

Aynen öyle tatlim, beni sevsin bana deger versin baska birsey istemem ben .. ay canimm ya cok alemsin, yazik cocuga, kutlamayalim demissin, simdi kutlamazsa trip falan atma sakin

Kendi kendime söz veriyorum trip atmycam diye ama engel olamıyorum Yok yok bugün trip atmam çiçek aldı onunla bile yetinebilirim Bak ne kadar kanaatkar bi kızım

bizde iyiyiz canim cok skur
bugun kontrolumuz vardi masallah diyeyim yolundaymis hersey insallah hep boyle gider
senin calismalar nasil gidiyo :)
gelicek mi bu ay bizimkine arkadas :)

Bu ay degil de nedense martta hamile kalacakmisim gibi dusunuyorum yani dusunmek degil de Ne biliyim degisik bi his calismalar tam gaz devam ama subat sanki olmayacakmis gibi geciyo icimden belki icimden gectigi
Gibi olur ve martta ben de mujdeyi veririm bi de ayiptir soylemesi neyse soylemiyim ozelden yaziyim

günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…