Yemeğe gidip çiçek alsanız bile yeter kuzum daha ne olsunBende lafta önemsemiyorum günlerce çocuğa kutlamayalım çok gereksiz deyip duruyorum bi kutlama yapmazsa da surat asıyorum bi garibim bende
Aynen öyle tatlim, beni sevsin bana deger versin baska birsey istemem ben.. ay canimm ya cok alemsin, yazik cocuga, kutlamayalim demissin, simdi kutlamazsa trip falan atma sakin
Kendi kendime söz veriyorum trip atmycam diye ama engel olamıyorumYok yok bugün trip atmam çiçek aldı onunla bile yetinebilirim Bak ne kadar kanaatkar bi kızım
lunnam hastaneye gittim geldim yazamad sana
ruya konusunda haklisin cinsiyeti belli olunca arastrcam insallah o konuyu :)
tospik tospik naber
İyidir pembem seni sormali yegenimize iyi bak senden basarili bi calismanin neticesini bekliyoruz
bizde iyiyiz canim cok skur
bugun kontrolumuz vardi masallah diyeyim yolundaymis hersey insallah hep boyle gider
senin calismalar nasil gidiyo :)
gelicek mi bu ay bizimkine arkadas :)
Bende geldiiiiiiiiiiiim
Hoşgeldin kapımız herkese açıkMerhabalarr gırr gırr şamata var dediler geldimm
Ben geliyorum gidiyorum kimse yok bebeğim :2:kizlar kac gündür nerelerdesiniz yahu
Hahahh doğru valla ben nasıl farketmedim onu ya da hangi kafayla yaptımlunnam o daisypath de karda öyle giysiyle donmuş olmanız gerekirdi
Hahahh doğru valla ben nasıl farketmedim onu ya da hangi kafayla yaptımHemen değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?